öyle olmuş vallaa.. mert türkiye sanmışım seni )mertleri karıştırdın galiba
öyle olmuş vallaa.. mert türkiye sanmışım seni )mertleri karıştırdın galiba
Merhaba hayırlı olsun tv niz. Ben de Grundig 55gcu9800 ü inceliyorum bir süredir,bu foruma denk geldim, başka hiç bir yerde düzgün Bilgi bulamadım bu tv hakkında. Hemen üye olup kullanıcısı olduğunuz için sorayım dedim. Şimdikerde teşhir ürün olarak 4950 TL ye satılıyor vatanlarda. Siz kullanıcısı olarak + ve - yönlerini belirtirmisiniz? Ben tv yi inceledim çok hoşuma gitti. Beklentim; tv box var bende, panel görüntü güzel olsun 5-10 yıl idare etsin,100 Hz olsun(şimdilerden daha çok ilerde lazım olacak sanırım bu Hz) smart özelliği olmasa da olur( fakat HD netflix olmalı tv de, tv box um HD netflix desteklemiyor, 55gcu9800 de var mıdır?), bi de alacağım ütün teşhir ürün. Teşhir olduğu için extra dikkat etmem gereken bi nokta var mı? Tv yi mağazadan alınca problem çıktığında iade almıyorlarmış genelde teknoloji marketleri, ama internetten alınanlar iade edilebiliyormuş, bu konuda bilginiz var mı, zira bu vatandaki indirimli gcu 9800 lerin hepsi sadece mağazalardan alınabiliyor şimdilerde, netten satış yok. Bi de uzatılmış garanti nedir mantıklı mıdır? Tv nizde görüntüde sıkıntı yaşadınız mı, beklemediğiniz bir şey oldu mu? Servisle görüştünüz mü, görüştüyseniz yaklaşımları nasıl? Cevabınız için ve ürün hakkında fikir beyan edenlere teşekkür ederim.Ben teknosadan 5000tl ye pazarlıkla aldım 9800 magzada pazarlık yapabiliyorsun ve 1ayda tvyi begenmediyseniz başka modelle değişim yapabiliyorsunuz
ben yazayım şimdilik arkadaş yarın görür bunu anca.. 9800 bende inceliyorum..smart menüsü çok kötü netfix yok tvde.. bugun kurcaladım tv yi biraz sesi çok hoşuma gittii.. ama ips panel olduğu için biraz uzağım bu tvye..teşhir alma bence kapalı kutusu geçen haftalarda 5.500 idi bugun 7.000 tlye çıkmış..evt mağazadan alırsan iade edemessin doğru.. adam sana malı sattıktan sonra işin bitiyor mağaza ile servisle muhattap oluyorsun..Merhaba hayırlı olsun tv niz. Ben de Grundig 55gcu9800 ü inceliyorum bir süredir,bu foruma denk geldim, başka hiç bir yerde düzgün Bilgi bulamadım bu tv hakkında. Hemen üye olup kullanıcısı olduğunuz için sorayım dedim. Şimdikerde teşhir ürün olarak 4950 TL ye satılıyor vatanlarda. Siz kullanıcısı olarak + ve - yönlerini belirtirmisiniz? Ben tv yi inceledim çok hoşuma gitti. Beklentim; tv box var bende, panel görüntü güzel olsun 5-10 yıl idare etsin,100 Hz olsun(şimdilerden daha çok ilerde lazım olacak sanırım bu Hz) smart özelliği olmasa da olur( fakat HD netflix olmalı tv de, tv box um HD netflix desteklemiyor, 55gcu9800 de var mıdır?), bi de alacağım ütün teşhir ürün. Teşhir olduğu için extra dikkat etmem gereken bi nokta var mı? Tv yi mağazadan alınca problem çıktığında iade almıyorlarmış genelde teknoloji marketleri, ama internetten alınanlar iade edilebiliyormuş, bu konuda bilginiz var mı, zira bu vatandaki indirimli gcu 9800 lerin hepsi sadece mağazalardan alınabiliyor şimdilerde, netten satış yok. Bi de uzatılmış garanti nedir mantıklı mıdır? Tv nizde görüntüde sıkıntı yaşadınız mı, beklemediğiniz bir şey oldu mu? Servisle görüştünüz mü, görüştüyseniz yaklaşımları nasıl? Cevabınız için ve ürün hakkında fikir beyan edenlere teşekkür ederim.
Anladım, teşekkür ederim, ips olması çok sıkıntı değil, görüntü çok iyi gerçekten bu tv de, ama netflix yoksa sıkıntı. Bi de vatanda K. Kartına 200 TL indirim de vardı, çok uyguna gelmiş olacaktı. Ama ilgili kişi hem 55gcu9800 de hem de 58gcu8900 de netflix olduğunu söylemişti. Demekki kendisi de bilmiyor. Ya da yanıltıyor.58 gcu8900 va panel ve de O da iyi gibi. Onu önerir misiniz peki, bilginiz var mı. O da K.kartı indirimi ile 4500 TL ye falan gelmiş olacakben yazayım şimdilik arkadaş yarın görür bunu anca.. 9800 bende inceliyorum..smart menüsü çok kötü netfix yok tvde.. bugun kurcaladım tv yi biraz sesi çok hoşuma gittii.. ama ips panel olduğu için biraz uzağım bu tvye..teşhir alma bence kapalı kutusu geçen haftalarda 5.500 idi bugun 7.000 tlye çıkmış..evt mağazadan alırsan iade edemessin doğru.. adam sana malı sattıktan sonra işin bitiyor mağaza ile servisle muhattap oluyorsun..
8900 58 inçlik olanı geçen hafta media markta 3.599 tlye düşmüştü...söylediğin fiyat çok yüksek arkadaşım..belliki tvleri yeni araştırmaya başlamışssın..sana şu an için verebileceğim en büyük tavsiye hemen kapılıp alma..araştır biraz karşılaştır bütçeni aşma.. illaki 100 hz olsun diyorsan 5.500 gibi rakamları gözden çıkarman gerek.. bende arıyorum karşılaştırıyorum..senin kafana şimdilik ne yatıyor dersen ben sony xf 9005 i çok beğendim..geçen hafta media markette 5.750 ye düşmüştü şimdide öyle bir fiyata gelmesini bekliyorum..geçen hafta alamamıştım tv yi bazı sebeplerden dolayı..o fiyata düşerse takip et alınabilir sony..ama şu an media markta maalesef 7.999 tl görünüyor cihazz şaka gibi.. u fiyatlara alınmaz ..Anladım, teşekkür ederim, ips olması çok sıkıntı değil, görüntü çok iyi gerçekten bu tv de, ama netflix yoksa sıkıntı. Bi de vatanda K. Kartına 200 TL indirim de vardı, çok uyguna gelmiş olacaktı. Ama ilgili kişi hem 55gcu9800 de hem de 58gcu8900 de netflix olduğunu söylemişti. Demekki kendisi de bilmiyor. Ya da yanıltıyor.58 gcu8900 va panel ve de O da iyi gibi. Onu önerir misiniz peki, bilginiz var mı. O da K.kartı indirimi ile 4500 TL ye falan gelmiş olacak
8900 58 inçlik olanı geçen hafta media markta 3.599 tlye düşmüştü...söylediğin fiyat çok yüksek arkadaşım..belliki tvleri yeni araştırmaya başlamışssın..sana şu an için verebileceğim en büyük tavsiye hemen kapılıp alma..araştır biraz karşılaştır bütçeni aşma.. illaki 100 hz olsun diyorsan 5.500 gibi rakamları gözden çıkarman gerek.. bende arıyorum karşılaştırıyorum..senin kafana şimdilik ne yatıyor dersen ben sony xf 9005 i çok beğendim..geçen hafta media markette 5.750 ye düşmüştü şimdide öyle bir fiyata gelmesini bekliyorum..geçen hafta alamamıştım tv yi bazı sebeplerden dolayı..o fiyata düşerse takip et alınabilir sony..ama şu an media markta maalesef 7.999 tl görünüyor cihazz şaka gibi.. u fiyatlara alınmaz ..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
netfix varmış şimdi baktım da .. işleyişi nasıl bilmiyorum.. ona yarın cevap versin 9800 kullanan bir arkadaşımız...
Şu saatler itibari ile görüyorum ki [IMG alt="Adem Helvacı"]https://tavsiyeforumu.com/data/avatars/s/0/363.jpg?1527372547[/IMG] Adem Helvacı buralarda.
Madem yakaladık kendisini, hemen yapıştıralım soruyu. Hocam bana TV lazım. Ne alayım.
Tabi böyle bıraksam sonum şu emoji olur sanırsam
Olay şu:
TV'yi kayın ve maun valideceğzim ve pederime alacağım. Valide sultan içeride kaldığı süre içinde cüce yanlı açar ama izlemez. Abla vır vır eder, stüdyodakiler birbirine söver falan fıstık, izlediği anlarda da arka sokaklar, ve TV2 deki kelime yarışması. Yani içeride olduğu sürece gündüz TV açık olur. Babam biraz daha farklı. Av TV, Yaban asla kaçmaz, yanına TRT belgesel, TLC vesair bol yeşillikli kanallar. Uydu alıcıları var ve kumandaları ile bütünleşmiş durumdalar. Yani bence tuner olmasa da olur zira orta alt TV tunerleri saç baş yolduruyor diye okuyorum hep. Kaynanamın divanı TV'nin tam karşısında, arada 1.5metre... 2m kesinlikle yok, yanlayıp bir yandan bulmacasına gömülürken bir yandan da ekrana bakış atar. Öyle olunca bize kabaca 45 dereceden izlemek kalıyor. Şu anda 51 ekran 30yıllık tüplü ile idare ediyorlar. HD yayınlara geçilince onların da yarısı kayboluyor
Açıkçası bütçeye çok takmıyorum. Ama TV'yi konumlandıracağım yer Malkaranın bir köyü ve evde internet bile yok. Yani akıllı uslu bir makina da gereksiz. 32" üstüne çıkmanın bir anlamı var mı bilmiyorum, dedim ya 1,5 bilemedin 2 metreden izlenecek. (saçma salak garip bir mekan, aslında eskiden evin dışı idi, sonra kapattık, bi baktık oturma/yaşama mekanı oluvermiş )
Evet ağalar, bana TV lazım, ne alayım
Ek: aslında ebat olarak 32 altına da düşesim yok. Evde 8 yıldır Seg 32 ile pek bi geçiniyoruz.
Bir defa sizin bu noktadan sonraki en büyük sıkıntınızın kaynağı, daha önce kullanmış olduğunuz tv nin kalitesi olur.Adem Helvacı,
Adem bey mevcut tv mi bilgisayar bağlayarak kullanıyorum. 40" Toshiba xv 740 100 hz 2010 model bir tv .
Maşallahı var halen kullanıyorum. Fakat şimdi 55 veya 65 düşünüyorum ve gene bilgisayara bağlayarak kullanacağım. Bu durumda VA mı IPS mi hangisi olmalı. birde 50 hz 100 hz durumu var. sizin bu konudaki yorumunuz nedir acaba?
Geçmiş konulara bakarsanız bu model ile ilgili bir çok öneriler vede eleştiriler mevcut ben kullanici olarak memnunum görüntü beni tatmin etti panel iyi olsun diyorsan tavsiye ederim ama Netflix smart istiyorsan başka modellere gecmeni tavsiye ederim tesir üründe hiç sıkıntı olmaz aksine daha iyi olur çünkü yerli üreticiler servis konusunda diğer markalardan daha iyi bir sene sonra TV bozulduğunda aynı model TV olmadığı için bir üst model TV ile değiştiriyorlar 3 yıl garanti var ben 2 yıl daha uzattım internetten alma imkanin varsa daha iyi olur ama magzalarda aldığında araştır beyenmezsen değişim yapıyorlarmi Teknosa 1 ay içinde 1 defalik değişim yapıyorlar ben TV'den memnunum tek sıkıntı ışık sizma sorunu var yarın servis gelicek ona göre hareket edicemalt tarafta hoparlör vidası fazla sıkıldığında diye tahmin ediyorum o yüzden ışık sizma sorunu varMerhaba hayırlı olsun tv niz. Ben de Grundig 55gcu9800 ü inceliyorum bir süredir,bu foruma denk geldim, başka hiç bir yerde düzgün Bilgi bulamadım bu tv hakkında. Hemen üye olup kullanıcısı olduğunuz için sorayım dedim. Şimdikerde teşhir ürün olarak 4950 TL ye satılıyor vatanlarda. Siz kullanıcısı olarak + ve - yönlerini belirtirmisiniz? Ben tv yi inceledim çok hoşuma gitti. Beklentim; tv box var bende, panel görüntü güzel olsun 5-10 yıl idare etsin,100 Hz olsun(şimdilerden daha çok ilerde lazım olacak sanırım bu Hz) smart özelliği olmasa da olur( fakat HD netflix olmalı tv de, tv box um HD netflix desteklemiyor, 55gcu9800 de var mıdır?), bi de alacağım ütün teşhir ürün. Teşhir olduğu için extra dikkat etmem gereken bi nokta var mı? Tv yi mağazadan alınca problem çıktığında iade almıyorlarmış genelde teknoloji marketleri, ama internetten alınanlar iade edilebiliyormuş, bu konuda bilginiz var mı, zira bu vatandaki indirimli gcu 9800 lerin hepsi sadece mağazalardan alınabiliyor şimdilerde, netten satış yok. Bi de uzatılmış garanti nedir mantıklı mıdır? Tv nizde görüntüde sıkıntı yaşadınız mı, beklemediğiniz bir şey oldu mu? Servisle görüştünüz mü, görüştüyseniz yaklaşımları nasıl? Cevabınız için ve ürün hakkında fikir beyan edenlere teşekkür ederim.
Merhaba, İzleme açısı verebilirmisiniz rica etsemMerhaba Adem Helvacı bey öncelikle foruma değer kattığınız ve insanları bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim. Sizden bir ricam olacak 40" - 43" 4k uhd smart tv tavsileriniz ne olur acaba tv de tivibu, netfilix ve ip tv kullanabileceğimiz. 2500-3000 tl aralığında tavsiyelerinizi bekliyor olacağım değerli zamanınızı ayırdığınız için teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim. Selam ve Saygılarımla.