D Çevrimdışı

Drassy

Yeni Üye
6 Ara 2019
2
39
Ben teknosadan 5000tl ye pazarlıkla aldım 9800 magzada pazarlık yapabiliyorsun ve 1ayda tvyi begenmediyseniz başka modelle değişim yapabiliyorsunuz
Merhaba hayırlı olsun tv niz. Ben de Grundig 55gcu9800 ü inceliyorum bir süredir,bu foruma denk geldim, başka hiç bir yerde düzgün Bilgi bulamadım bu tv hakkında. Hemen üye olup kullanıcısı olduğunuz için sorayım dedim. Şimdikerde teşhir ürün olarak 4950 TL ye satılıyor vatanlarda. Siz kullanıcısı olarak + ve - yönlerini belirtirmisiniz? Ben tv yi inceledim çok hoşuma gitti. Beklentim; tv box var bende, panel görüntü güzel olsun 5-10 yıl idare etsin,100 Hz olsun(şimdilerden daha çok ilerde lazım olacak sanırım bu Hz) smart özelliği olmasa da olur( fakat HD netflix olmalı tv de, tv box um HD netflix desteklemiyor, 55gcu9800 de var mıdır?), bi de alacağım ütün teşhir ürün. Teşhir olduğu için extra dikkat etmem gereken bi nokta var mı? Tv yi mağazadan alınca problem çıktığında iade almıyorlarmış genelde teknoloji marketleri, ama internetten alınanlar iade edilebiliyormuş, bu konuda bilginiz var mı, zira bu vatandaki indirimli gcu 9800 lerin hepsi sadece mağazalardan alınabiliyor şimdilerde, netten satış yok. Bi de uzatılmış garanti nedir mantıklı mıdır? Tv nizde görüntüde sıkıntı yaşadınız mı, beklemediğiniz bir şey oldu mu? Servisle görüştünüz mü, görüştüyseniz yaklaşımları nasıl? Cevabınız için ve ürün hakkında fikir beyan edenlere teşekkür ederim.

1 Çevrimdışı

10vil

Aktif Üye
7 Kas 2019
138
43
Merhaba hayırlı olsun tv niz. Ben de Grundig 55gcu9800 ü inceliyorum bir süredir,bu foruma denk geldim, başka hiç bir yerde düzgün Bilgi bulamadım bu tv hakkında. Hemen üye olup kullanıcısı olduğunuz için sorayım dedim. Şimdikerde teşhir ürün olarak 4950 TL ye satılıyor vatanlarda. Siz kullanıcısı olarak + ve - yönlerini belirtirmisiniz? Ben tv yi inceledim çok hoşuma gitti. Beklentim; tv box var bende, panel görüntü güzel olsun 5-10 yıl idare etsin,100 Hz olsun(şimdilerden daha çok ilerde lazım olacak sanırım bu Hz) smart özelliği olmasa da olur( fakat HD netflix olmalı tv de, tv box um HD netflix desteklemiyor, 55gcu9800 de var mıdır?), bi de alacağım ütün teşhir ürün. Teşhir olduğu için extra dikkat etmem gereken bi nokta var mı? Tv yi mağazadan alınca problem çıktığında iade almıyorlarmış genelde teknoloji marketleri, ama internetten alınanlar iade edilebiliyormuş, bu konuda bilginiz var mı, zira bu vatandaki indirimli gcu 9800 lerin hepsi sadece mağazalardan alınabiliyor şimdilerde, netten satış yok. Bi de uzatılmış garanti nedir mantıklı mıdır? Tv nizde görüntüde sıkıntı yaşadınız mı, beklemediğiniz bir şey oldu mu? Servisle görüştünüz mü, görüştüyseniz yaklaşımları nasıl? Cevabınız için ve ürün hakkında fikir beyan edenlere teşekkür ederim.
ben yazayım şimdilik arkadaş yarın görür bunu anca.. 9800 bende inceliyorum..smart menüsü çok kötü netfix yok tvde.. bugun kurcaladım tv yi biraz sesi çok hoşuma gittii.. ama ips panel olduğu için biraz uzağım bu tvye..teşhir alma bence kapalı kutusu geçen haftalarda 5.500 idi bugun 7.000 tlye çıkmış..evt mağazadan alırsan iade edemessin doğru.. adam sana malı sattıktan sonra işin bitiyor mağaza ile servisle muhattap oluyorsun..

D Çevrimdışı

Drassy

Yeni Üye
6 Ara 2019
2
39
ben yazayım şimdilik arkadaş yarın görür bunu anca.. 9800 bende inceliyorum..smart menüsü çok kötü netfix yok tvde.. bugun kurcaladım tv yi biraz sesi çok hoşuma gittii.. ama ips panel olduğu için biraz uzağım bu tvye..teşhir alma bence kapalı kutusu geçen haftalarda 5.500 idi bugun 7.000 tlye çıkmış..evt mağazadan alırsan iade edemessin doğru.. adam sana malı sattıktan sonra işin bitiyor mağaza ile servisle muhattap oluyorsun..
Anladım, teşekkür ederim, ips olması çok sıkıntı değil, görüntü çok iyi gerçekten bu tv de, ama netflix yoksa sıkıntı. Bi de vatanda K. Kartına 200 TL indirim de vardı, çok uyguna gelmiş olacaktı. Ama ilgili kişi hem 55gcu9800 de hem de 58gcu8900 de netflix olduğunu söylemişti. Demekki kendisi de bilmiyor. Ya da yanıltıyor.58 gcu8900 va panel ve de O da iyi gibi. Onu önerir misiniz peki, bilginiz var mı. O da K.kartı indirimi ile 4500 TL ye falan gelmiş olacak

1 Çevrimdışı

10vil

Aktif Üye
7 Kas 2019
138
43
Anladım, teşekkür ederim, ips olması çok sıkıntı değil, görüntü çok iyi gerçekten bu tv de, ama netflix yoksa sıkıntı. Bi de vatanda K. Kartına 200 TL indirim de vardı, çok uyguna gelmiş olacaktı. Ama ilgili kişi hem 55gcu9800 de hem de 58gcu8900 de netflix olduğunu söylemişti. Demekki kendisi de bilmiyor. Ya da yanıltıyor.58 gcu8900 va panel ve de O da iyi gibi. Onu önerir misiniz peki, bilginiz var mı. O da K.kartı indirimi ile 4500 TL ye falan gelmiş olacak
8900 58 inçlik olanı geçen hafta media markta 3.599 tlye düşmüştü...söylediğin fiyat çok yüksek arkadaşım..belliki tvleri yeni araştırmaya başlamışssın..sana şu an için verebileceğim en büyük tavsiye hemen kapılıp alma..araştır biraz karşılaştır bütçeni aşma.. illaki 100 hz olsun diyorsan 5.500 gibi rakamları gözden çıkarman gerek.. bende arıyorum karşılaştırıyorum..senin kafana şimdilik ne yatıyor dersen ben sony xf 9005 i çok beğendim..geçen hafta media markette 5.750 ye düşmüştü şimdide öyle bir fiyata gelmesini bekliyorum..geçen hafta alamamıştım tv yi bazı sebeplerden dolayı..o fiyata düşerse takip et alınabilir sony..ama şu an media markta maalesef 7.999 tl görünüyor cihazz şaka gibi.. u fiyatlara alınmaz ..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

netfix varmış şimdi baktım da .. işleyişi nasıl bilmiyorum.. ona yarın cevap versin 9800 kullanan bir arkadaşımız...

Son düzenleme:
F Çevrimdışı

Fet1735

Süper Üye
25 Ağu 2018
770
Xf55 9005 harika cihaz.
Tek kumanda altında Netflix, İptv, Stremio, Uydu, Kodi.

blaki Çevrimdışı

blaki 

Süper Üye
18 Eyl 2018
510
8900 58 inçlik olanı geçen hafta media markta 3.599 tlye düşmüştü...söylediğin fiyat çok yüksek arkadaşım..belliki tvleri yeni araştırmaya başlamışssın..sana şu an için verebileceğim en büyük tavsiye hemen kapılıp alma..araştır biraz karşılaştır bütçeni aşma.. illaki 100 hz olsun diyorsan 5.500 gibi rakamları gözden çıkarman gerek.. bende arıyorum karşılaştırıyorum..senin kafana şimdilik ne yatıyor dersen ben sony xf 9005 i çok beğendim..geçen hafta media markette 5.750 ye düşmüştü şimdide öyle bir fiyata gelmesini bekliyorum..geçen hafta alamamıştım tv yi bazı sebeplerden dolayı..o fiyata düşerse takip et alınabilir sony..ama şu an media markta maalesef 7.999 tl görünüyor cihazz şaka gibi.. u fiyatlara alınmaz ..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

netfix varmış şimdi baktım da .. işleyişi nasıl bilmiyorum.. ona yarın cevap versin 9800 kullanan bir arkadaşımız...

daha 3-4 gün önce black friday olayından dolayı sanırım vatan bilgisayarda xf9005 5700 lira civarındaydı

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Şu saatler itibari ile görüyorum ki Adem Helvacı [IMG alt="Adem Helvacı"]https://tavsiyeforumu.com/data/avatars/s/0/363.jpg?1527372547[/IMG] Adem Helvacı Adem Helvacı buralarda.
Madem yakaladık kendisini, hemen yapıştıralım soruyu. Hocam bana TV lazım. Ne alayım. :sirit

Tabi böyle bıraksam sonum şu emoji olur sanırsam :sopa1

Olay şu:

TV'yi kayın ve maun valideceğzim ve pederime alacağım. Valide sultan içeride kaldığı süre içinde cüce yanlı açar ama izlemez. Abla vır vır eder, stüdyodakiler birbirine söver falan fıstık, izlediği anlarda da arka sokaklar, ve TV2 deki kelime yarışması. Yani içeride olduğu sürece gündüz TV açık olur. Babam biraz daha farklı. Av TV, Yaban asla kaçmaz, yanına TRT belgesel, TLC vesair bol yeşillikli kanallar. Uydu alıcıları var ve kumandaları ile bütünleşmiş durumdalar. Yani bence tuner olmasa da olur zira orta alt TV tunerleri saç baş yolduruyor diye okuyorum hep. Kaynanamın divanı TV'nin tam karşısında, arada 1.5metre... 2m kesinlikle yok, yanlayıp bir yandan bulmacasına gömülürken bir yandan da ekrana bakış atar. Öyle olunca bize kabaca 45 dereceden izlemek kalıyor. Şu anda 51 ekran 30yıllık tüplü ile idare ediyorlar. HD yayınlara geçilince onların da yarısı kayboluyor:haha1

Açıkçası bütçeye çok takmıyorum. Ama TV'yi konumlandıracağım yer Malkaranın bir köyü ve evde internet bile yok. Yani akıllı uslu bir makina da gereksiz. 32" üstüne çıkmanın bir anlamı var mı bilmiyorum, dedim ya 1,5 bilemedin 2 metreden izlenecek. (saçma salak garip bir mekan, aslında eskiden evin dışı idi, sonra kapattık, bi baktık oturma/yaşama mekanı oluvermiş :haha1:haha1:haha1)

Evet ağalar, bana TV lazım, ne alayım:sirit
Ek: aslında ebat olarak 32 altına da düşesim yok. Evde 8 yıldır Seg 32 ile pek bi geçiniyoruz.

Günaydın; Dün gece yazmışsınız ama ben şimdi gördüm kusura bakmayın lütfen.

Kolay kolay bu toplara girmem lakin anlattığınız her bir satrı gözümün önünde canlandırdım ve küçücük bir noktaya dikkatinizi çekmek istedim.

Her ne kadar izlediğiniz tüplü tv teknolojik ekran standartları doğrultusunda almayı düşündüğünüz 32'' tv den küçük olsa da, Gerek 4:3 yapısı ve gerekse kasa genişliği itibari ile 32'' tv eve gelip kurulduğunda ev halkı tarafından yadırganır ve rahat izleyemezler düşüncesindeyim.

Size tavsiyem, bilinen marka bir 32'' yerine, alt marka bir 39'' tv almanız yönde olur.

Bu hem eski tv yi aratmaz, hem aradaki kasa genişliği kaynaklı hacim dezavantajını ortadan kaldırır, hem gerçekten alan hesabı doğrultusunda göze tatminkar bir görüntü sunar, hem de seçeceğiniz mark adolayısı ile 32'' fiyatına bu konuyu halledebilirsiniz düşüncesindeyim.

Bu gibi durumlarda açık konuşayım ki Awox markası kurtarıcı olur her zaman.

Kaldı ki size Awox da değil Telefox almanızı önereceğim zira Awox 39 olan ile Telefox 39 olan arasında fiyat farkı var. Ancak işleri %100 aynı.

Şöyle bir örnek verebilirim size.

900 küsür liraya bu tv yi alabilirsiniz.

Bu modellerde kanal sıralaması, silinme, uçma, kaçma sorunları yoktur.

CMO panel ile üretilmiş standart Çin malı tv işte.
İlginç olanı ise bu meretlerin bir türlü bozulmuyor olması :kiskis
3 yılı aşkın süredir bu markanın yetkisi var bende, Yaklaşık 400.000 Nüfuslu bir çevre benim yetki alanımda, ancak tamir ettiğim 39'' tv sayısı 3 yılda 2 adet. Bunların da birisi Tuner girişinin kabloya asılması sonucu kırılması, Diğeri de Yıldırım düşmesi sonucu anakart yanması.

Bu markalar ile ilgili genel söylemim zaten hep ''Anne babaya alınacak tv'' şeklindedir :)

Siz bu düşüncemi değerlendirin, Kafanıza yatamaz ise farklı arayışlara gireriz :ok

R Çevrimdışı

Recep GÖRMÜŞ 

Aktif Üye
2 Haz 2018
90
53
Adem Helvacı Adem Helvacı,
Adem bey mevcut tv mi bilgisayar bağlayarak kullanıyorum. 40" Toshiba xv 740 100 hz 2010 model bir tv .
Maşallahı var halen kullanıyorum. Fakat şimdi 55 veya 65 düşünüyorum ve gene bilgisayara bağlayarak kullanacağım. Bu durumda VA mı IPS mi hangisi olmalı. birde 50 hz 100 hz durumu var. sizin bu konudaki yorumunuz nedir acaba?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem Helvacı Adem Helvacı,
Adem bey mevcut tv mi bilgisayar bağlayarak kullanıyorum. 40" Toshiba xv 740 100 hz 2010 model bir tv .
Maşallahı var halen kullanıyorum. Fakat şimdi 55 veya 65 düşünüyorum ve gene bilgisayara bağlayarak kullanacağım. Bu durumda VA mı IPS mi hangisi olmalı. birde 50 hz 100 hz durumu var. sizin bu konudaki yorumunuz nedir acaba?
Bir defa sizin bu noktadan sonraki en büyük sıkıntınızın kaynağı, daha önce kullanmış olduğunuz tv nin kalitesi olur.

Bu gün hemen hemen ne alırsanız alın elinizdekinin kalitesi ve performansını yakalamanız ya zor olur, ya da maddi anlamda bedeli ağır olur.

E bu durumda ben size ne önerebilirim ki şimdi :kiskis

D Çevrimdışı

darkblade106

Yeni Üye
6 Ara 2019
2
46
Herkese Selamlar
Tv tavsiyesine ihtiyacım var.İzlenecek mesafe 3 metre.Aklımda olan modeller philips 50pus7304 ya da 55 ud9500 vestel.Bu izleme mesafesinden hangisini tavsiye edersiniz?50 inc yeterli olursa direk philipsi alayım diyorum.Kullanım amacı maç ve film baska birsey yok.

M Çevrimdışı

mavibt

Yeni Üye
25 Ağu 2018
16
44
Merhaba Adem Helvacı Adem Helvacı bey öncelikle foruma değer kattığınız ve insanları bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim. Sizden bir ricam olacak 40" - 43" 4k uhd smart tv tavsileriniz ne olur acaba tv de tivibu, netfilix ve ip tv kullanabileceğimiz. 2500-3000 tl aralığında tavsiyelerinizi bekliyor olacağım değerli zamanınızı ayırdığınız için teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim. Selam ve Saygılarımla.

M Çevrimdışı

mateseko

Aktif Üye
4 Nis 2018
67
42
Geçmiş konulara bakarsanız bu model ile ilgili bir çok öneriler vede eleştiriler mevcut ben kullanici olarak memnunum görüntü beni tatmin etti panel iyi olsun diyorsan tavsiye ederim ama Netflix smart istiyorsan başka modellere gecmeni tavsiye ederim tesir üründe hiç sıkıntı olmaz aksine daha iyi olur çünkü yerli üreticiler servis konusunda diğer markalardan daha iyi bir sene sonra TV bozulduğunda aynı model TV olmadığı için bir üst model TV ile değiştiriyorlar 3 yıl garanti var ben 2 yıl daha uzattım internetten alma imkanin varsa daha iyi olur ama magzalarda aldığında araştır beyenmezsen değişim yapıyorlarmi Teknosa 1 ay içinde 1 defalik değişim yapıyorlar ben TV'den memnunum tek sıkıntı ışık sizma sorunu var yarın servis gelicek ona göre hareket edicemalt tarafta hoparlör vidası fazla sıkıldığında diye tahmin ediyorum o yüzden ışık sizma sorunu var
Eyer TV almak için acelen yoksa Xiaomi TV Ler yakında satışta olucak şuan Türkiye'de gümrükte beklemedeler biraz daha bekle derim

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Merhaba Adem Helvacı Adem Helvacı bey öncelikle foruma değer kattığınız ve insanları bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim. Sizden bir ricam olacak 40" - 43" 4k uhd smart tv tavsileriniz ne olur acaba tv de tivibu, netfilix ve ip tv kullanabileceğimiz. 2500-3000 tl aralığında tavsiyelerinizi bekliyor olacağım değerli zamanınızı ayırdığınız için teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim. Selam ve Saygılarımla.
Merhaba, İzleme açısı verebilirmisiniz rica etsem :ok

Geri
Üst Alt