T Çevrimdışı

tmaccan

Yeni Üye
29 Kas 2019
15
37
Evet, benim için televizyon arayışı sonlandı ve sony 55xg8096 model televizyonu aldım. değerli yorumlarını esirgemeyen albanez albanez M mateseko ve T Tolga. ya teşekkürlerimi sunarım. Salı günü kuruluma gelecekler, eğer tvyi merak eden olursa kurulumdan sonra soruları cevaplayabilirim.

Q Çevrimdışı

Qtrone

Yeni Üye
25 Kas 2019
36
38
Televizyonun tüm özellikleri yazıyor ama en önemli olan VA veya IPS olduğu yazmıyor çıldıracağım bakmadığım site kalmadı internette ve yok bulamadım. Displayspecification sitesinde de her ürün yok. Paneli öğrenebileceğimiz bir site var mı?

T Çevrimdışı

Tolga.

Yeni Üye
28 Kas 2019
47
36
Televizyonun tüm özellikleri yazıyor ama en önemli olan VA veya IPS olduğu yazmıyor çıldıracağım bakmadığım site kalmadı internette ve yok bulamadım. Displayspecification sitesinde de her ürün yok. Paneli öğrenebileceğimiz bir site var mı?
Nereden buldun o tv, yani nasıl takıldı gözüne, bim-a101 satışı mı? Ucuz malda yüksek ihtimalle ips kullanılıyorlar, yüksek ihtimalle ips diyebiliriz. Ama bana çok fazla güvenme bu konuda kültürlü biri değilim.

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
bazı modül ünitelerini veren bir site v.s yoktur!

nedir şimdi senin aldığın veya sorduğun panel??

Q Çevrimdışı

Qtrone

Yeni Üye
25 Kas 2019
36
38
Aynen hocam, rusça bir sitede 5000:1 kontrast yazıyor herhalde VA panel ama kesin panel belirten hiçbir site yok yeryüzünde.
bir de hitachi 49HT1800UD için bakıyorum.@albanez,

M Çevrimdışı

mai22

Aktif Üye
27 Tem 2019
55
34
Evet, benim için televizyon arayışı sonlandı ve sony 55xg8096 model televizyonu aldım. değerli yorumlarını esirgemeyen albanez albanez M mateseko ve T Tolga. ya teşekkürlerimi sunarım. Salı günü kuruluma gelecekler, eğer tvyi merak eden olursa kurulumdan sonra soruları cevaplayabilirim.

hayırlı olsun,
bu benimkinin 2019 modeli IPS 55 olan direk led di sanırım.

Bendekinden farklı olarak bunun ramı 3 gb olması lazım.
birde Trilimonus daha çok renk üretme özelliği
vardı sanırım bunda.
bu biraz daha pahalıydı 2-3 hafta önce
çok fark yok deyip öbürünü almıştım.

m.markt'ta vardı 55xg8196 diye geçiyor orada ve bazı yerlerde resim kalitesi iyiydi onunda muhtemelen 8096 8196 aynı modeller.
güle güle kullanın

T Çevrimdışı

Tolga.

Yeni Üye
28 Kas 2019
47
36
Aynen hocam, rusça bir sitede 5000:1 kontrast yazıyor herhalde VA panel ama kesin panel belirten hiçbir site yok yeryüzünde.
bir de hitachi 49HT1800UD için bakıyorum.@albanez,
O kontrastları zaten gerçekte hiçbir led panel veremiyor(imiş) ama 5000 yazıldıysa va dır. Tabi kenarda köşedeki rus sitesinin yazısına ne derece güvenilir bilemem. Bence takılmayın bunlara izleyip alın, öyle olması böyle olması ortadaki ürünü değiştirmiyor çünkü.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı olsun, benim de pazartesi gelecek. Umarım düzgün ve temiz çıkarlar uzun yıllar kullanırız.

Son düzenleme:
Q Çevrimdışı

Qtrone

Yeni Üye
25 Kas 2019
36
38
aynen, kenar köşede rus sitelerine güvenilmez en iyisi izleyip karar veririm yandan renk soluyorsa kesin va zaten,
fakat teşhir ürün yok, kutudan açtırıp bakmam lazım ki böyle birşeyi kabul ederler mi ki..@Tolga.,

M Çevrimdışı

mert _turkiye

Aktif Üye
3 Tem 2019
135
20
aynısını bende yaptım 55xg8096 güncelleme yapabildiniz mi 7.0 yazıyo otomatik güncellemedi ? birde kaç tl ye aldınız ?

T Çevrimdışı

Tolga.

Yeni Üye
28 Kas 2019
47
36
aynen, kenar köşede rus sitelerine güvenilmez en iyisi izleyip karar veririm yandan renk soluyorsa kesin va zaten,
fakat teşhir ürün yok, kutudan açtırıp bakmam lazım ki böyle birşeyi kabul ederler mi ki..@Tolga.,
Ne desem yalan olur, pek zannetmiyorum bende ama sormakta yarar var. Peki Fiyatı rakipsiz mi bu ürünün, görebildiğiniz bir şeyi alsanız.

M Çevrimdışı

mai22

Aktif Üye
27 Tem 2019
55
34
Sony de sanırım bazı modelleri Türkiye için otomatik güncelleme yapmıyor.
sitesinde model model yazılımlar var oradan indirip
Usb'den güncellemiştim bende. 8.0 şuan.

L Çevrimdışı

lucky_664

Yeni Üye
12 Mar 2019
18
40
Selamın aleyküm arkadaşlar.. 2012 de albanez abimin tavsiyesi ile panasonic 42etw60 almıştım. Allaha şükür tık yok şıkır şıkır çalışıyor ama yazılım desteği yok smart çöp oldu.. 3500-4000 bandında 43’’ 4k ve smart desteği olan va panel önerilerinizi bekliyorum. Samy 43ru7400 hoşuma gitti ama Albanez hocamın onayı olmayacağı için kararsızlığa düştüm. Smartı ve görüntü kalitesi mümkün olduğunca iyi olsun başka bir beklentim yok.. Saygılar albanez albanez T Tolga. M mateseko

T Çevrimdışı

Tolga.

Yeni Üye
28 Kas 2019
47
36
Selamın aleyküm arkadaşlar.. 2012 de albanez abimin tavsiyesi ile panasonic 42etw60 almıştım. Allaha şükür tık yok şıkır şıkır çalışıyor ama yazılım desteği yok smart çöp oldu.. 3500-4000 bandında 43’’ 4k ve smart desteği olan va panel önerilerinizi bekliyorum. Samy 43ru7400 hoşuma gitti ama Albanez hocamın onayı olmayacağı için kararsızlığa düştüm. Smartı ve görüntü kalitesi mümkün olduğunca iyi olsun başka bir beklentim yok.. Saygılar albanez albanez T Tolga. M mateseko
Özellikle 43 inç izlemek istiyorsun değil mi?

Geri
Üst Alt