albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
ülen şu "HISENSE" ne zaman geliyor,bilemiyorum,gelsin ilk ben kapacağım!
ancak bizim kazmalar şöyle de yapabilir,şimdi giderler giriş/vasat v.s. gibi bir iki model getirirler
pahalıya satarlar:hmm

T Çevrimdışı

Tolga.

Yeni Üye
28 Kas 2019
47
36
Bir bilgi daha vereyim RTINGS sitesi işi bence iyi yapıyor ama,bu herifler belli ki "filimci"
dolayısıyla IPS leri çok fena çarpıyorlar

Bence herifler "filim" olayını baz alınca ki doğru ve haklılar,IPS lere yaşam hakkı yoktur bunlara göre!

IPS leri de çok kötü dövüyorlar ve genel anlam da ben buna kısmen katılmıyorum,adam IPTV izleyecek
veya paso Smart takılacak ve paso Yerli Dizilere takılacak(bunlar yalnış teknikle çekiliyor ve yapay ışık kullandıkları
için zaten her yer aydınlık ve IPS panel de iş görür)

RTINGS gibi siteleri sakın baz almayın,sadece okuyun veya gülün geçin veya gelin sorun

Herifler hala "filim" de kaldılar yaw

abi filim de kalıyorsan git Pio al demelisin o da kalmadı veya git evine HomeTheater kur,PJ al öyle izle demelisin
iyide insanlar paramı basıyor yaw??

Samsung ve Sony yi gazlamak için ellerinden ne geliyorsa yapıyorlar!
vatandan baktım xg9 7600, xf9 5800
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir bilgi daha vereyim RTINGS sitesi işi bence iyi yapıyor ama,bu herifler belli ki "filimci"
dolayısıyla IPS leri çok fena çarpıyorlar

Bence herifler "filim" olayını baz alınca ki doğru ve haklılar,IPS lere yaşam hakkı yoktur bunlara göre!

IPS leri de çok kötü dövüyorlar ve genel anlam da ben buna kısmen katılmıyorum,adam IPTV izleyecek
veya paso Smart takılacak ve paso Yerli Dizilere takılacak(bunlar yalnış teknikle çekiliyor ve yapay ışık kullandıkları
için zaten her yer aydınlık ve IPS panel de iş görür)

RTINGS gibi siteleri sakın baz almayın,sadece okuyun veya gülün geçin veya gelin sorun

Herifler hala "filim" de kaldılar yaw

abi filim de kalıyorsan git Pio al demelisin o da kalmadı veya git evine HomeTheater kur,PJ al öyle izle demelisin
iyide insanlar paramı basıyor yaw??

Samsung ve Sony yi gazlamak için ellerinden ne geliyorsa yapıyorlar!
Evet özellik çöp q60'ı bile epey puanla cilalamışlar

Bir de şunu sormak istiyorum siz büyük panel pek sevmiyorsunuz galiba, bie dezavantajını söyleyeyim 55'den sonra fiyatlar astronomik artıyor.

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
"Tavsiye isteyenler"

yaw şu "monanimhaber" sitesin de bir tane dallama vardı bir de onun ekürüsü vardı,hala dallama herif duruyormu o sitede?
herifi Hoca ve Üstad fian yapmışlardı orada:haha

bence gidin o başlıkta sorun veya oradaki muhabbetlere takılın

ne demiş eskiler; "İmam uçmaz ama Cemaat uçurur onu"

Hayırlı Cuma lar bu arada hepinize

B Çevrimdışı

Bahadiraykt

Yeni Üye
26 Kas 2019
27
32
Arkadaşlar merhaba,

Samsung 55 inch tv alıcam ancak duvar aparatı konusunda kararsız kaldım. İçinden çıkmadığı için bu konularda duvar aparatı markası önemli midir? Önemliyse hangi marka almak lazım.

Tavsiyelerinizi bekliyorum. @Adem Helvacı
Saygılar

bektafig Çevrimdışı

bektafig

Aktif Üye
25 May 2018
78
35
Arkadaşlar merhaba,

Samsung 55 inch tv alıcam ancak duvar aparatı konusunda kararsız kaldım. İçinden çıkmadığı için bu konularda duvar aparatı markası önemli midir? Önemliyse hangi marka almak lazım.

Tavsiyelerinizi bekliyorum. @Adem Helvacı
Saygılar
Sonorous Surefix 235 alırsan Ömürlük Kullanırsın hocam

Tekrar merhaba,
Bugün tv alacağım artık
55ud9280 , 9360 , 9500 serisinden hangisini tavsiye edersiniz ?
Va panel istiyorum Adem Helvacı Adem Helvacı
albanez albanez, Adem Helvacı Adem Helvacı

aynen abi bende Enişteme alacağım ama bi net cevap alamadım . bakıyorum sitelere boş boş

50Ru7090 gördüm 3.389 a onu mu alsam dedim en son bi umut tekrar sorayım belki cevap alabilirim dedim.

Kullanım amacı : Turksat 4a tv izlemek youtube ve netflix. Genelde ulusal yayınlar . başka bişey yok

Abiler 55" 4k vestel-grundik 3.200 - 3.500 tl bandında bir model tavsiyeniz varmı acaba ?

lg - samy fln da olur

M Çevrimdışı

mai22

Aktif Üye
27 Tem 2019
55
34
ben birçok tv test sitesini dolaşmıştım.
En iyisi gene inceledikleri tv'lerde detaylı açıklama, puanlama ve değerlendirme yapan bu rtings.
inceledikleri ellerindeki tv'de olumlu, olumsuz ne varsa belirtmişler çoğu kez.
mesela bu tv ye alternatif şu tv diyolar bizde olmayan daha ekonomik fiyatlı hisense'leri, tlc'leri de kategoriye göre önplana çıkarıyorlar,
şunu şöyle ayarlarsanız buradan eksiklik olabilir vs. vs. diye de açıklıyorlar.
yani gerisi artık.
marka fanboyluyu yapıyorlar mı yapmıyorlar mı
bilemicem :)
keşke bizdeki tv'leri de bu şekildr inceleyen bir site olsaydı.Detaylı ve güzel bir site

bektafig Çevrimdışı

bektafig

Aktif Üye
25 May 2018
78
35
ben birçok tv test sitesini dolaşmıştım.
En iyisi gene inceledikleri tv'lerde detaylı açıklama, puanlama ve değerlendirme yapan bu rtings.
inceledikleri ellerindeki tv'de olumlu, olumsuz ne varsa belirtmişler çoğu kez.
mesela bu tv ye alternatif şu tv diyolar bizde olmayan daha ekonomik fiyatlı hisense'leri, tlc'leri de kategoriye göre önplana çıkarıyorlar,
şunu şöyle ayarlarsanız buradan eksiklik olabilir vs. vs. diye de açıklıyorlar.
yani gerisi artık.
marka fanboyluyu yapıyorlar mı yapmıyorlar mı
bilemicem :)
keşke bizdeki tv'leri de bu şekildr inceleyen bir site olsaydı.Detaylı ve güzel bir site

yok abi nerde

bi TV inceleme konusuna giriyorum. Vay şu şöyle bu böyle süper yapmışlar yok philips in amblight ı varmış yok bilmem ne

ula bi adem abi nin 5600 ile 5500 ü karşılaştırdığı gibi şunun android i bu sürüm bununki bu rami bo kanal geçişleri bu anakartı bu işlemcisi bu işinize yarar yaramaz diyen yok.

inceleme diye atıyorlar. kutu açıyorlar oo süper bilmemne. yıldım vallahi yıldım

Q Çevrimdışı

Qtrone

Yeni Üye
25 Kas 2019
36
38
Arkadaşlar JVC 50VU 63M.. VA panel mi yoksa IPS panel mi acaba ?

Jvc 50vu63m için TFT ekran yazıyor acaba bu Va panel demek mi?

Son düzenleme:
M Çevrimdışı

Memo60

Yeni Üye
8 Eki 2018
7
29
Abiler sa. Vatandan 58pus7304/12 aldım. 4679 liraya. Bu serinin kronik bir sorunu var mıdır? Kullanan, inceleyen varsa dönüş yapabilir mi? Herşey çok hızlı gelişti birden aldım. Eğer sorunlu ise iade edeceğim

T Çevrimdışı

tmaccan

Yeni Üye
29 Kas 2019
15
37
albanez albanez üstad selamlar. buara grundig gcu9800 ile ciddi düşünüyorum, yarın büyük ihtimal alacağım ve senin yorumlarını merak ettim. bir iki bişeyler karalamışsın ama bu televizyon genel olarak çok konuşulmamış. şuan sadece vatan ve teknosa'nın bazı şubelerinde var ve kapalı kutu kalmamış; hepsi teşhir. gittim bugün seyrettim tasarımı falan cidden çok tatlı. bu televizyon ile ilgili aklıma yatmayan tek şey usb 3.0 koyulmamış olması? çok ciddi bir problem değil tabii ki ama neden daha alt serilerde hem hdmi girişleri fazlayken hem usb 3.0 varken bunda yok ? görüşlerini bekliyorum, teşekkürler şimdiden.

T Çevrimdışı

Tolga.

Yeni Üye
28 Kas 2019
47
36
albanez albanez üstad selamlar. buara grundig gcu9800 ile ciddi düşünüyorum, yarın büyük ihtimal alacağım ve senin yorumlarını merak ettim. bir iki bişeyler karalamışsın ama bu televizyon genel olarak çok konuşulmamış. şuan sadece vatan ve teknosa'nın bazı şubelerinde var ve kapalı kutu kalmamış; hepsi teşhir. gittim bugün seyrettim tasarımı falan cidden çok tatlı. bu televizyon ile ilgili aklıma yatmayan tek şey usb 3.0 koyulmamış olması? çok ciddi bir problem değil tabii ki ama neden daha alt serilerde hem hdmi girişleri fazlayken hem usb 3.0 varken bunda yok ? görüşlerini bekliyorum, teşekkürler şimdiden.
55 mi alacaksın 5000 lira fiyattan?

bektafig Çevrimdışı

bektafig

Aktif Üye
25 May 2018
78
35
Tekrar merhaba,
Bugün tv alacağım artık
55ud9280 , 9360 , 9500 serisinden hangisini tavsiye edersiniz ?
Va panel istiyorum Adem Helvacı Adem Helvacı

Kardeş Merhabalar. Adem Helvacı Adem Helvacı abiden bir cevap gelmeyince birçok foruma baktım. en son kendim gittim Mağazaya güzelce inceledim TV'yi

55UD9500 almalısın. vestel alacaksan

ne açıdan dersen teknosa da kumandalar ortada oluyor genelde. kendin bir flash a 4k goruntu at. 3 TV de de aç Hepsini dinamik mod'a ve spor moduna al tek tek dene zaten bunların arasında şuan 150 şer TL fark var

55ud9500 3.550 TL şuan vatan - teknosa 'da hatta bugun gittigidiyorda 3.120 tl ye satmıslar tam benim iş çıkışına denk geldi yetişip alamadım

enişteme tv alıcam 1 haftadır bakmadıgım tv kalmadı.

55" 3300-3500 banında bir tv arıyorsan bu yok 4.800 lere cıkarım diyorsan 55RU7400 samsung

yada afilli cifilli ışıklı olsun diyorsan Philips 55 pus 7304 var 4.680 TL media mark - teknosa da

onu da düşünebilirsin.

ben bugun saat 17:30 - 18:50 arası 3.120 ye düştüğünü görünce 400 tl daha vermek istemedim pazar a kadar beklicem . indirime girmezse pazar aksam teknosadan mecbur alcam 3.550 ye sıkıldım bu işten.

sorcagın tv modeli olursa da yazarsan yarın cevaplarım. bir çok samsung modeli lg modeli philips modeli inceledim . son kullanıcı olarak yardımcı olabilirim

D.N: sade goruntusune fln yorum yaparım izleme açısında paneli nedir va mıdır ıps midir bilmem . aynı video yu koyar sesi sona dayar mağazada belli açılardan bakarım . 3 saat mağazada elimde flash dolaştım. gelen promotorleri kovaladım ztn bugun başları kalablıktı benle uğraşamadılar :)

T Çevrimdışı

Tolga.

Yeni Üye
28 Kas 2019
47
36
evet, düşünüyorum. en uygun fiyatlı 100hz tv olması ve tasarımı cezbediyor. sizin yorumunuzu da merak ettim değmez mi diyorsunuz?
Valla başkalarını yönlendirecek kadar fikir sahibi değilim. Ben olsam o fiyatı vermezdim, en azından bu sony bu fiyata satıtılırken. Paran varsa bunu düşünebilirsin, kimsenin niye aldın diyebileceği bir tv değil.

Geri
Üst Alt