vatandan baktım xg9 7600, xf9 5800Bir bilgi daha vereyim RTINGS sitesi işi bence iyi yapıyor ama,bu herifler belli ki "filimci"
dolayısıyla IPS leri çok fena çarpıyorlar
Bence herifler "filim" olayını baz alınca ki doğru ve haklılar,IPS lere yaşam hakkı yoktur bunlara göre!
IPS leri de çok kötü dövüyorlar ve genel anlam da ben buna kısmen katılmıyorum,adam IPTV izleyecek
veya paso Smart takılacak ve paso Yerli Dizilere takılacak(bunlar yalnış teknikle çekiliyor ve yapay ışık kullandıkları
için zaten her yer aydınlık ve IPS panel de iş görür)
RTINGS gibi siteleri sakın baz almayın,sadece okuyun veya gülün geçin veya gelin sorun
Herifler hala "filim" de kaldılar yaw
abi filim de kalıyorsan git Pio al demelisin o da kalmadı veya git evine HomeTheater kur,PJ al öyle izle demelisin
iyide insanlar paramı basıyor yaw??
Samsung ve Sony yi gazlamak için ellerinden ne geliyorsa yapıyorlar!
Evet özellik çöp q60'ı bile epey puanla cilalamışlarBir bilgi daha vereyim RTINGS sitesi işi bence iyi yapıyor ama,bu herifler belli ki "filimci"
dolayısıyla IPS leri çok fena çarpıyorlar
Bence herifler "filim" olayını baz alınca ki doğru ve haklılar,IPS lere yaşam hakkı yoktur bunlara göre!
IPS leri de çok kötü dövüyorlar ve genel anlam da ben buna kısmen katılmıyorum,adam IPTV izleyecek
veya paso Smart takılacak ve paso Yerli Dizilere takılacak(bunlar yalnış teknikle çekiliyor ve yapay ışık kullandıkları
için zaten her yer aydınlık ve IPS panel de iş görür)
RTINGS gibi siteleri sakın baz almayın,sadece okuyun veya gülün geçin veya gelin sorun
Herifler hala "filim" de kaldılar yaw
abi filim de kalıyorsan git Pio al demelisin o da kalmadı veya git evine HomeTheater kur,PJ al öyle izle demelisin
iyide insanlar paramı basıyor yaw??
Samsung ve Sony yi gazlamak için ellerinden ne geliyorsa yapıyorlar!
Sonorous Surefix 235 alırsan Ömürlük Kullanırsın hocamArkadaşlar merhaba,
Samsung 55 inch tv alıcam ancak duvar aparatı konusunda kararsız kaldım. İçinden çıkmadığı için bu konularda duvar aparatı markası önemli midir? Önemliyse hangi marka almak lazım.
Tavsiyelerinizi bekliyorum. @Adem Helvacı
Saygılar
albanez, Adem HelvacıTekrar merhaba,
Bugün tv alacağım artık
55ud9280 , 9360 , 9500 serisinden hangisini tavsiye edersiniz ?
Va panel istiyorum Adem Helvacı
ben birçok tv test sitesini dolaşmıştım.
En iyisi gene inceledikleri tv'lerde detaylı açıklama, puanlama ve değerlendirme yapan bu rtings.
inceledikleri ellerindeki tv'de olumlu, olumsuz ne varsa belirtmişler çoğu kez.
mesela bu tv ye alternatif şu tv diyolar bizde olmayan daha ekonomik fiyatlı hisense'leri, tlc'leri de kategoriye göre önplana çıkarıyorlar,
şunu şöyle ayarlarsanız buradan eksiklik olabilir vs. vs. diye de açıklıyorlar.
yani gerisi artık.
marka fanboyluyu yapıyorlar mı yapmıyorlar mı
bilemicem
keşke bizdeki tv'leri de bu şekildr inceleyen bir site olsaydı.Detaylı ve güzel bir site
55 mi alacaksın 5000 lira fiyattan?albanez üstad selamlar. buara grundig gcu9800 ile ciddi düşünüyorum, yarın büyük ihtimal alacağım ve senin yorumlarını merak ettim. bir iki bişeyler karalamışsın ama bu televizyon genel olarak çok konuşulmamış. şuan sadece vatan ve teknosa'nın bazı şubelerinde var ve kapalı kutu kalmamış; hepsi teşhir. gittim bugün seyrettim tasarımı falan cidden çok tatlı. bu televizyon ile ilgili aklıma yatmayan tek şey usb 3.0 koyulmamış olması? çok ciddi bir problem değil tabii ki ama neden daha alt serilerde hem hdmi girişleri fazlayken hem usb 3.0 varken bunda yok ? görüşlerini bekliyorum, teşekkürler şimdiden.
evet, düşünüyorum. en uygun fiyatlı 100hz tv olması ve tasarımı cezbediyor. sizin yorumunuzu da merak ettim değmez mi diyorsunuz?55 mi alacaksın 5000 lira fiyattan?
Tekrar merhaba,
Bugün tv alacağım artık
55ud9280 , 9360 , 9500 serisinden hangisini tavsiye edersiniz ?
Va panel istiyorum Adem Helvacı
Valla başkalarını yönlendirecek kadar fikir sahibi değilim. Ben olsam o fiyatı vermezdim, en azından bu sony bu fiyata satıtılırken. Paran varsa bunu düşünebilirsin, kimsenin niye aldın diyebileceği bir tv değil.evet, düşünüyorum. en uygun fiyatlı 100hz tv olması ve tasarımı cezbediyor. sizin yorumunuzu da merak ettim değmez mi diyorsunuz?