Tamam 10bit benim işime gelir almak istiyorum zaten, sizi osuyla busuyla yormayayım. Ben film izleyecem büyük panelde düşünceniz nedir, neye yönelebilirim.yaw Tolga kardeş sen hangi TV den bahsediyorsun,yoksa benmi karıştırdım?
GCU9800 GRUNDIG>>100Hz/10-bit LG/IPS dir,boşver o gördüğün bilgileri
yani 9800s 65inçTamam 10bit benim işime gelir almak istiyorum zaten, sizi osuyla busuyla yormayayım. Ben film izleyecem büyük panelde düşünceniz nedir, neye yönelebilirim.
peki 9800s alsam televizyon diye koysam va diğer modellere göre, çok çok kötü bir performans vermezse alırım gider. Tekrardan söylüyorum mükemmeli aramıyorum ben."Filimciyim" diyorsan,kalk Sinemaya git
veya PJ sistemine geç,ama PJ sistemi de manyak rakamlar istiyor
6000 Lira civarına pratikte 100hz 65 inç yok sanırım, o halde 55'lere düşücem, tekrar araştır vs çok sıkıldı canım, şuan sözde kampanyalarla xf9005-q70 6000 binlira civarlarına bulunuyor belki bunlara yönelerim.Grundig diye de ısracı olamıyorum açıkçası,herifler panel montaj işinde çuvallıyorlar bence,resim iyi ama ışık sızması işi sakat yaw!
net den alın ve baktınız sakat var salla gerisin geriye
IPS olarak F/P olursa ancak o zaman alınır Grundig ler!
haklısınız, teşekkür ediyorum, kalbimin sesini dinleyeceğim cüzdana da dikkat edeceğim.benim lafım şudur;sakın absürt rakamlara panel almayın ltf ve hangi markayı istiyorsanız veya beğenmişseniz kapın gitsin
Son olarak 6000 lira 9800s 65 inç için nasıldır, sonuçta bu para panelin özelliğine değil büyüklüğüne gidecek.6000 Lira civarına pratikte 100hz 65 inç yok sanırım, o halde 55'lere düşücem, tekrar araştır vs çok sıkıldı canım, şuan sözde kampanyalarla xf9005-q70 6000 binlira civarlarına bulunuyor belki bunlara yönelerim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
haklısınız, teşekkür ediyorum, kalbimin sesini dinleyeceğim cüzdana da dikkat edeceğim.
Grundig 9800s 65 inç 6000tl almaya çalışsam diye sordum. xf9005 55 kampanya yaptılar güya, 5950 liraya düştü. q70 55 6200 liraya düştü. Siz q70 yerine sony diyorsunuz değil mi? 65 takıntım olursa da 6000 lira nasıl grundig için peki, teşekkürler daha soru yokSony XF9005 OK dir
55/65 artık parana göre düşün derim+
55 lik olanı 6 kağıda,bugünkü fiyatlandırma alemine göre bence fena sayılmaz,zira bundan iyisi daha düşük rakamlara yok maalesef
Grundig mi sorduğun 9800??
6 kağıdı bayılabiliyorsan bence XF al derim
55/65 takıntı varsa buna da bir şey yapamam
Şuan sony ve samsung fiyatlar yine şişik sony 6500, samsung 7000'lerdeGrundig 9800s 65 inç 6000tl almaya çalışsam diye sordum. xf9005 55 kampanya yaptılar güya, 5950 liraya düştü. q70 55 6200 liraya düştü. Siz q70 yerine sony diyorsunuz değil mi? 65 takıntım olursa da 6000 lira nasıl grundig için peki, teşekkürler daha soru yok
50/60Hz baclit scan değeri dir takılmayın buna ltf+albanez hocam selam, anlamadığım konu şu; adam diyor ki, 4k 60hz üstü yayın yok 100hz tv kovalıyorsun.
nedir bu olay ? malum kaliteli 100hz olunca otomatik fiyat artıyor. yok mudur orta yolu?
Grundig 9800s 65 inç 6000tl almaya çalışsam diye sordum. xf9005 55 kampanya yaptılar güya, 5950 liraya düştü. q70 55 6200 liraya düştü. Siz q70 yerine sony diyorsunuz değil mi? 65 takıntım olursa da 6000 lira nasıl grundig için peki, teşekkürler daha soru yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Şuan sony ve samsung fiyatlar yine şişik sony 6500, samsung 7000'lerde
Valla üstad bana da çok ters geliyor fiyatlar, olumlu karşılayanın da olacağını hiç zannetmiyorum memlekette. Dedim ya 1 senedir televizyonsuzum, ilgilenmediğimden değil, bir çıkış yolu bulamadığımdan. O zaman 65 inç boyuttaki panelleri eliyorum, ips paneli eliyorum(tamam hiç biri mükemmel değil ama günümzde testlerden hep va paneller mutlu çıkıyor). Yoksa panel ve mükemmellik haşa iki kelimeyi yan yana getirmeye çalışmıyorum. Sony beğendiğim bir modelvalla bana fiyat sormayın;yoksa yarı yolda bırakırım sizi
yaw bu rakamlar bana acaip ters geliyor,hiç sevemiyorum
Grundig için yazdıklarımı iyi düşün,alırsan da net den al ki geri sallaması rahat olsun ve ona göre bir yer ara bul!
Hoş Sony alıp da sorun çıkarsa,bu herifler her bir şeye "normaldir abi" diyorlar,net den al salla gitsin geriye!
Q7 ben beğeniyorum RTINGS sitesini oku,takılırsan geri dönersin Q6 yı salla geç 49 olanı bana 3 kağıda verseler ben almam!
sizi bilemem gari
Q7 FALD paneldir! ciddi bir artıdır ama günümüz FALD ları da biraz hikaye gibi!
Sen bence XF9005 olana yazıl ilk tercih de ama ben burada Q7 yi de es geçemem,yaw bunlar piyasanın en iyileri işte
Grundig ayrıca IPS paneldir! ben 6 kağıt filan IPS panele vermem! ancak Monitör olarak kullanacaksma belki veririm
TV olarak VA dan şaşmam,Grundig montajları bana sağlıklı gelmiyor!
Ben yaza o da kalırsa en fazla 3.5 belki bilemedin 4 kağıda 55 olanı alabilirim tabi yine monitör gibi vazife görecektir ben de!
IPS kim yaw,700/900-1 contrastla bir bok olmaz onlardan!
millet "siyah" tanımınıda bilmiyor! yetersiz baclit+aşırı düşük CR değeriyle panel kararıyor IPS gördüm siyahlar süper diyorlar
Oled olsa da kör karanlık değil mi, bütün gece detaylar yutuluyor bu sefer, ne anladım. Valla üstad bana da çok ters geliyor fiyatlar, olumlu karşılayanın da olacağını hiç zannetmiyorum memlekette. Dedim ya 1 senedir televizyonsuzum, ilgilenmediğimden değil, bir çıkış yolu bulamadığımdan. O zaman 65 inç boyuttaki panelleri eliyorum, ips paneli eliyorum(tamam hiç biri mükemmel değil ama günümzde testlerden hep va paneller mutlu çıkıyor). Yoksa panel ve mükemmellik haşa iki kelimeyi yan yana getirmeye çalışmıyorum. Sony beğendiğim bir model bakalım ne olacak fiyatlar, q70 ise sanki bir tık daha iyi gibi testlerde, ama şunu da duydum samsung da özellikle detaydan kısıp kontrast artırıyor diye, pek çok dişi diyor ki sony daha fazla detay işliyor, bilemiyorum tabi.valla bana fiyat sormayın;yoksa yarı yolda bırakırım sizi
yaw bu rakamlar bana acaip ters geliyor,hiç sevemiyorum
Grundig için yazdıklarımı iyi düşün,alırsan da net den al ki geri sallaması rahat olsun ve ona göre bir yer ara bul!
Hoş Sony alıp da sorun çıkarsa,bu herifler her bir şeye "normaldir abi" diyorlar,net den al salla gitsin geriye!
Q7 ben beğeniyorum RTINGS sitesini oku,takılırsan geri dönersin Q6 yı salla geç 49 olanı bana 3 kağıda verseler ben almam!
sizi bilemem gari
Q7 FALD paneldir! ciddi bir artıdır ama günümüz FALD ları da biraz hikaye gibi!
Sen bence XF9005 olana yazıl ilk tercih de ama ben burada Q7 yi de es geçemem,yaw bunlar piyasanın en iyileri işte
Grundig ayrıca IPS paneldir! ben 6 kağıt filan IPS panele vermem! ancak Monitör olarak kullanacaksma belki veririm
TV olarak VA dan şaşmam,Grundig montajları bana sağlıklı gelmiyor!
Ben yaza o da kalırsa en fazla 3.5 belki bilemedin 4 kağıda 55 olanı alabilirim tabi yine monitör gibi vazife görecektir ben de!
IPS kim yaw,700/900-1 contrastla bir bok olmaz onlardan!
millet "siyah" tanımınıda bilmiyor! yetersiz baclit+aşırı düşük CR değeriyle panel kararıyor IPS gördüm siyahlar süper diyorlar