Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
burada bu işten cidden anlayan üyeler varken;
artı aynı model tv'lerde kutuların içindekilerde bile bazısında %10 bazısında %30 problem sayılacak veya sayılmayacak elektronik işinde bazısını rahatsız edecek, bazısını etmeyecek kronikleşmiş olaylar varken ki; çoğumuz sadece bi kullanıcı olarak her kişinin tercihine göre değişen durumlarda söz konusu iken size bunu alın demek mantıksız geliyor bana.

sadece fiyatına göre bi araştırın kullanıcı deneyimlerine bakın gibi öneriler olabilir.

iyi günler
İşte ben de bundan bahsediyorum. Biz burada, bir Allah'ın kulunun paylaşamayacağı derecede değerli ve bulunamayacak bilgileri paylaşıyoruz ve diyoruz ki ''Kardeşlerimiz bakın teknoloji bu, üreticiler de bunlar, şimdi siz kararınız verin buyrun hangisini istiyorsanız alın''

Yok illa nokta atışı ''A marka B model al'' dememiz isteniyor.

Tamam anlyorum ve hak da veriyorum, saygı da duyarım ve elimizden geldiğince bu yönde yardımcı olmaya da çalışıyoruz da, Cevap alamayınca posta koymak nedir?

Neyse sorun yok, az sayıda ama birbirini anlayan bir kitle olarak biz doğru bilgiyi paylaşmaya, sizlerle karşılıklı etkileşimde bulunmaya devam edeceğiz elbette :ok

M Çevrimdışı

metin1975 

Aktif Üye
15 Nis 2019
131
49
İşin özü aslında Artık kimsenin üreticilere güveni kalmamasından kaynaklanıyor . Hal böyle olunca da insanlar 4-5 bin TL verip evlerine çöp almak istemiyor ve forumdaki bir kaç arkadaşın üzerine yük biniyor aslında geriye dönük incelemeleri okusalar belli bir bilgi birikimine sahip olurlar kanısın dayım.
Özellikle Yeni Tv alacak arkadaşlar Adem hocamın ve İlteriş'in videolarını izlerlerse iyi olur .

M Çevrimdışı

Mustafa4343

Yeni Üye
6 Kas 2019
23
30
Doğrudur bu konuda size bir itirazım yok zira şu tv tavsiye işi oldum olası bana çok da sıcak gelmemiştir o nedenle elimden geldiğince uzak duruyor ve insanların kişisel deneyimlerini birbirleri ile paylaşmalarını sağlayabilmek adına bu konuyu açık bırakıyorum. Lakin olay gelip de önce mesnetsiz marka karalama, sonra da foruma *ok atma konusuna gelince o kadarına da sessiz kalamıyorum maalesef.

Forum mecraları karşılıklı anlayış mekânlarıdır, ticari bir kaygısı olmayan, bu forumdan veya buradaki sirkülasyondan para kazanma derdi olmayan bir avuç insan olarak sizlerle birlikte bir şeyler başarabilmek istiyoruz.

Tavsiye konu başlığında ben yazmaya başladığımda diğer bütün konular aksıyor maalesef, yine de bu konu dışında arkadaşlarımın yönetim gurubundan uyarması ile el attığımız durumlar oluyor elbette.

Tekrar yazıyorum ki siz haklısınız, ancak biz de çok haksız değiliz :)

Haydi o zaman bu vesile ile sizin konuyu çözelim.

Aklınızdaki nedir yazın ve biraz da kendinizden, tv konusundaki düşüncelerinizden bahsedin lütfen ona uygun bir şeyler bakmaya çalışalım :ok
Adem hocam sizi YouTube gördüm ordan buraya geldim 50um7450 migros 3499 düşmüş yada 28-29 kasım da sm8200 3700 bandına düşmesini bekleyeyim mi bütçe 3700 civarında fazla film izleyen birisi değilim belgesel ve ip tv önceliğim evleneceğim şimdiden tv almak istiyorum

A Çevrimdışı

awsedrzxc

Aktif Üye
22 Eyl 2018
105
37
55uk6470 kullanan yok mu arkadaşlar ? Almayı düşündüğüm model 55pus7304 fakat bir sürü arıza çıkabileceğini düşünerek ve standart bir kullanıcı olduğum gerçeğinden yola çıkarak 700-800 TL daha ucuz olan UK6470i neden almıyorum diyorum kendi kendime sürekli, (NOT: bu TV 2018 olduğundan maalesef canlı olarak göremedim Ankarada)

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem hocam sizi YouTube gördüm ordan buraya geldim 50um7450 migros 3499 düşmüş yada 28-29 kasım da sm8200 3700 bandına düşmesini bekleyeyim mi bütçe 3700 civarında fazla film izleyen birisi değilim belgesel ve ip tv önceliğim evleneceğim şimdiden tv almak istiyorum
SM8200 Tercihim olur illa ki LG alacak isem :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
55uk6470 kullanan yok mu arkadaşlar ? Almayı düşündüğüm model 55pus7304 fakat bir sürü arıza çıkabileceğini düşünerek ve standart bir kullanıcı olduğum gerçeğinden yola çıkarak 700-800 TL daha ucuz olan UK6470i neden almıyorum diyorum kendi kendime sürekli, (NOT: bu TV 2018 olduğundan maalesef canlı olarak göremedim Ankarada)
50UK6470 kullanıcı olan Pixel Teknoloji Pixel Teknoloji Yani İlteriş kardeşimiz tv den memnun ancak malum o modelin paneli farklı.
Kendisi yorum yazar birazdan :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
İşin özü aslında Artık kimsenin üreticilere güveni kalmamasından kaynaklanıyor . Hal böyle olunca da insanlar 4-5 bin TL verip evlerine çöp almak istemiyor ve forumdaki bir kaç arkadaşın üzerine yük biniyor aslında geriye dönük incelemeleri okusalar belli bir bilgi birikimine sahip olurlar kanısın dayım.
Özellikle Yeni Tv alacak arkadaşlar Adem hocamın ve İlteriş'in videolarını izlerlerse iyi olur .

Şunları görünce kısmen de olsa sitem etmekte haklı görüyorum kendimi.

Yağı vermişiz
Unu vermişiz
Suyu vermişiz
Şekeri de vermişiz

E gardaş Helvayı da siz yapın lütfen :)

Pixel Teknoloji Çevrimdışı

Pixel Teknoloji

Aktif Üye
1 Eki 2018
369

50UK6470 modelini 1 yıldır kullanıyorum ve gayet memnunum. Şu ana kadar sıfır sıkıntı. Sadece kanal listesi açılışı yavaş onu sevemiyorum :) Benim TVde VA panel mevcut. 55 inçte IPS panel mevcut.

A Çevrimdışı

altinay

Yeni Üye
25 Kas 2019
25
29
Merhaba herkese,
49”-55” 4K tv arıyorum ps4 pro için alınacaktır. Bütçem aslında 3000 ama arasında çok fark olacaksa 3500 e çıkabilirim. Gelen tavsiye yüksek ihtimalle Vestel olacağını düşünüyorum o yüzden ud8200-9280-9500 arasındaki farkları da bilen birisi söyleyebilir mi 55ud8200 ü 2800 e alma şansım var 55ud9500 3400 e geliyor mediamarktta. Sizce aradaki farka değer mi? Kesinlikle VA panel istiyorum tam karşıdan izlenecek çünkü.Her türlü öneriye açığım teşekkür ederim şimdiden.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Merhaba herkese,
49”-55” 4K tv arıyorum ps4 pro için alınacaktır. Bütçem aslında 3000 ama arasında çok fark olacaksa 3500 e çıkabilirim. Gelen tavsiye yüksek ihtimalle Vestel olacağını düşünüyorum o yüzden ud8200-9280-9500 arasındaki farkları da bilen birisi söyleyebilir mi 55ud8200 ü 2800 e alma şansım var 55ud9500 3400 e geliyor mediamarktta. Sizce aradaki farka değer mi? Kesinlikle VA panel istiyorum tam karşıdan izlenecek çünkü.Her türlü öneriye açığım teşekkür ederim şimdiden.

Bence yanlış düşünmüşsünüz zira PS4 pro kullanıcıları için hemen hemen her zaman ne yapıp edip çıtayı yükseltip Samsung grubuna geçmelerini öneriyorum.
En az ama en az bir NU7100, mümkünse bir 7440 mutlaka incelemenizi tavsiye ederim.

Yine de bütçe zorluyor veya imkansız diyorsanız mecburen yerli üretimlere yönelmek durumunda kalabiliriz :ok

A Çevrimdışı

altinay

Yeni Üye
25 Kas 2019
25
29
Bence yanlış düşünmüşsünüz zira PS4 pro kullanıcıları için hemen hemen her zaman ne yapıp edip çıtayı yükseltip Samsung grubuna geçmelerini öneriyorum.
En az ama en az bir NU7100, mümkünse bir 7440 mutlaka incelemenizi tavsiye ederim.

Yine de bütçe zorluyor veya imkansız diyorsanız mecburen yerli üretimlere yönelmek durumunda kalabiliriz :ok
Maalesef 4500 civarı imkansız. Bu Vestel serilerinden hangisini tavsiye edersiniz farkları nelerdir

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Maalesef 4500 civarı imkansız. Bu Vestel serilerinden hangisini tavsiye edersiniz farkları nelerdir

Yazılım, donanım, anakart, panel olmak üzere farkları hem değişken, hem de çok.

PS4 Pro için bu listede su götürür olan model 9500 olur :ok

Liste dışı benim favorim 9660 (Bulamazsanız 9650) olur.

A Çevrimdışı

altinay

Yeni Üye
25 Kas 2019
25
29
Yazılım, donanım, anakart, panel olmak üzere farkları hem değişken, hem de çok.

PS4 Pro için bu listede su götürür olan model 9500 olur :ok

Liste dışı benim favorim 9660 (Bulamazsanız 9650) olur.
Teşekkür ederim.peki 9500 ile 8200 arasında ne gibi fark var aradaki fiyat farkına değecek özelliklere bakınca aynı gözüküyor

Geri
Üst Alt