Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
İşte ben de bundan bahsediyorum. Biz burada, bir Allah'ın kulunun paylaşamayacağı derecede değerli ve bulunamayacak bilgileri paylaşıyoruz ve diyoruz ki ''Kardeşlerimiz bakın teknoloji bu, üreticiler de bunlar, şimdi siz kararınız verin buyrun hangisini istiyorsanız alın''burada bu işten cidden anlayan üyeler varken;
artı aynı model tv'lerde kutuların içindekilerde bile bazısında %10 bazısında %30 problem sayılacak veya sayılmayacak elektronik işinde bazısını rahatsız edecek, bazısını etmeyecek kronikleşmiş olaylar varken ki; çoğumuz sadece bi kullanıcı olarak her kişinin tercihine göre değişen durumlarda söz konusu iken size bunu alın demek mantıksız geliyor bana.
sadece fiyatına göre bi araştırın kullanıcı deneyimlerine bakın gibi öneriler olabilir.
iyi günler
Yok illa nokta atışı ''A marka B model al'' dememiz isteniyor.
Tamam anlyorum ve hak da veriyorum, saygı da duyarım ve elimizden geldiğince bu yönde yardımcı olmaya da çalışıyoruz da, Cevap alamayınca posta koymak nedir?
Neyse sorun yok, az sayıda ama birbirini anlayan bir kitle olarak biz doğru bilgiyi paylaşmaya, sizlerle karşılıklı etkileşimde bulunmaya devam edeceğiz elbette