Bak kardeşim bit yeniği filan yoktur
Kaç gündür yazdım bunların "fiyatlandırma atraksiyonlarını"
Bu mal(2019 GCU serisi 9800 modelin den bahsediyorum şimdi) 55 lik fiyat 7,5 dir bazı net üzerin den satış yapanlar
200-300 kağıt filan düşüyorlar sen bunu yuvarlak hesap 7 kağıt olarak ele alacaksın 65 olanı da 9,5 kağıtdır,bunu da sanırım
300-500 üdşürüp satabilirler!
Bileni de Alanı da yok desem yeri dir;sanırım koca memleket de ilk defa bunlar "Tavsiye forumun" da tanıtıldı veya anlatıldı v.s diyelim
Şimdi birisi/bileri çıkıp da yaw yanılıyorsun,şurada burada v.s deyip de bana "marketing-tool" türü şeyleri anlatmayın,yemem ben onları!
Zaten dikkat ederseniz benim de parmak bastığım olayın biraz farklı olduğunu şak diye anlamanız gerekiyor!
İsim vermeden;birisine satmışlar "sıfır diye teşhir gelmiş";yaw abi burası TÜRKİYE ve bu işler bizde olur "yersen" hesabıyla
Ben de o rakamı görünce ve bu heriflerin fiyatlandırma süreçlerini iyi bildiğim için önce Allah-Allah dedim sanırım bir
yalnışlık var diye de aklıma hemen bu geldi! sonra manzarayı biraz çakazladım,devamını o kişi belki anlatır ama bu olay
herkesin başına gelebilir; ""zihniyet"" meselesi yani,bir de işin "Ahlaki" yani meselesi varmı peki,yorumu size kalmış gari
Geçmişte Arçelik bilmem ne serisiydi(unuttum gitti hangisiydi yaw)DH de yazmıştım o zaman sanırım 2014/15 gibiydi
ben yazdım "panel patladı" olayı oldu harbiden ve çok uzun zaman ne satılabilen ne de bilinen panel patladı gitti!
Ancak elde çok az vardı,sanırım ağırlık Almanya ya ihraç edilmişti,ben o elde kalanları sıfır/teşhir anın da bilerine aldırmıştım
en önemlisi de çok DUA almıştım,neyse ki panel de sağlam çıktı kimseleri uğraştırmadı
O panel 100Hz Samsung VA 10-bit ve teknik olarak çok iyiydi
Ben o paneli de sanırım Almanya dan bir şeyler ararken bulmuştum;tesadüfen yaw
yoksa memleket de kimsenin haberi bile yoktu!
GCU9800 bana göre o seviye bir panel değildir!!! dalgaya düşmeyin,şimdi birileri çıkar da adam gaz veriyor diyebilir
o işler DH/TF/FT de olur bazı çakallar tarafından ki bunları da tek tek biliyorsunuz sanırım,benim Gazla cazla filan işim
olmaz,zaten olsaydı GAZ dan milyoner olmuştum yaw
Allah korusun
Üstadım merhaba, zamanınız olursa bana da pas atarsanız benim adıma çok olumlu olur gerçekten, sağ olun.
Ben de grundig 9800s'in taliplerinden biriyim. Bu modele sempatim tabiki tamamen duygu$al, ama her şey de ucuzluk değil tabi. Şöyle düşünüyorum: smart özelliğinin benim için hiç önemli değil, madem paneller ne kadar para verirsek verelim mükemmelin yanından geçemiyorlar o zaman ben de gözümü biraz daha tatmin etmek için o parayı büyük panele vereyim. 65 inç olsun, 65 incde 100hz panel olsun, eee kaymak bence, bu panel fiyat ve yeterlilik eğrisinde ilgimi çekti doğrusu. Peki soruyorum size 1 senedir televizyonsuz olan ben, sizin kadar bekleyemezsem, tamamen şahsınızın değerlendirmesi ile 65 inch modeline 6000 lira verilir mi? Teşekkürler, değerli vaktinizden ayırırsanız ne mutlu bana.