Alooo millet
1-yaw hala kimileri şu malum iki forum olan "nonanim naber" ve "osurkeyforum" sendromların dan kurtulamıyor
tavsiyem bu kişilerin özellikle bu iki foruma takılmaları ki buna forum turmey filan da dahil ve dahi alayı da dahildir
2-"kişiye özel tavsiye olmaz",sadece birisi bir şey sorar birileri de cevap verir,o soran kişi de buradan kendisine bir cevap seçer
bu kadar basit işte
dünyanın en iyi bu konular da forumları olan USA den AVs ve UK den AVF ye girin bakın bakalım nasıl muhabbetler dönüyor ki
buraları da "adam gibi forumlar" dır;ben bir keresin de ....şu panel şurada daha ucuz oradan al... dedim birisine; ve 7 Gün BAN yedim yaw
neymiş efendim burada fiyat muhabbeti yasakmış!
A oralarda kalkıp küfür edebilirsin "üreticilere"!!
sizin TV diye gördüğünüz malların durumları ortada çünkü,bas küfürü geç git yaw,ne markası,elin çekik gözlüsü seninle alay ediyor yaw alay!
mıçtırmayın MARKAyı filan,yok böyle bir şey o işler 2009/10 da bitmiştir ki o zaman bir elin belki 5 parmağı kadar adam gibi marka vardı
kısaca panel işin de geçmişte bir kaç üretici hariç hep insanları yediler,hem hiç utanmadan! bizim gibi MARKA hastası tipler de
hala marka marka diye yola devam ediyoruz
3-Bazı üyeler bizim memleket de bir şey soruyorlar ve illa bunun cevabını da almak istiyorlar,sankim birileri de buna mecbur
ve hatta sankim birileri bu işten ekmek yiyor,yaw ben bu işten ekmek yeseydim,parayı koyacak yer bulamazdım!
ülen bu boktan panelleri sakın fazla para vermeden alın diyoruz,ne yerlisi ne yabancısı! alayının durumu 2019 böyle dir!
Çin li zaten ağızlarına mıçmaya başlıyor,az kaldı! caponu de koreli çakalı da alayının kıçına tekmeyi basacak,az sabır edin
Telefon işin de çok daha büyük savaş var şu sıralar,tahmin edilemeyecek kadar büyük rakamlar artık telefon işinde,panel TV lere
sümüklerini bile atmıyor ana üreticiler,Samsung mıçından nefes alıyor,Huawei ve Xiaomi öyle kötü geliyor ki aman Allahım
daha bitmedi Çin de 8/10 kadar dev ana üretici daha var,onlar da geliyor ki aman Allahım!
Vestel kim yaw veya Arçelik toplamacısı filan veya Panasonic nerde yaw,alayı toplamacı oldu sizlerin MARKA diye gördükleriniz!
Vestel alınırmı?? alınır kardeşim,Awox da alınır v.s alayı da alınır,yaw iyisi filan yok,psikolojik olarak milleti yemeyin!
Philips de P5 Engine varmış da Sony de X bilmem ne varmış;geçin bunları geçin yaw,bir bok yok ortada aman aman dedirtecek!
Sankim Pio KURO veya FUGA Engine den bahsediliyor
Elbette bir fark var ama öyle bartılan fark filan yok,herkes psikolojisini ona göre ayarlasın,önüne gelen yemeğe de şükür desin
4-Bu işin kavgası USA da veriliyor,Avrupa veya global pazar filan hikaye beyler!
asıl kavga capon/koreli ile Çin li arasında USA da oluyor,coniler de bizim gibi "Marka hastası" insanlar dır,iyi para verdinmi iyi panel
aldığını sanıyor,ama alay edilen Beko/Vestel Canada/USA da felaket TV satıyor! gerçi bunlar F/P veya ucuz yollu mallar ama bizim
uyduruk dediğimiz panelleri onlar bizden biraz daha iyi değerlendiriyorlar!
Yabancı TEST diye sunulan ki bunları coniler ve ingilizler sunuyor,kasıtlı olarak malları şişiriyorlar,uyanık olun ltf!
Çin linin paneli ağzıyla kuş tutsa yine geçer not alamıyor bu çakallar dan!
RUS lar bu işi en iyi bilenler ama onlar daha çok teknik konularını inceleyip sessiz kalıyorlar!
Hisense bana göre çok çok güzel seriler yapıyor(sadece UK/Ireland için EU da)ama hala ikinci sınıf vatandaşlar yaw!
bir türlü Samsung ve Sony nin önüne geçemiyorlar ki bazı serileri bunlardan daha iyi!
5-velhasıl-ı kelam,kimileri bence o yukarıda bahsettiğim iki "süper" foruma takılsınlar! akıllara zarar orada bazı bilmişler var
kafadan Samsung al Sony al diyenler var!! hele bir tanesi vardı yakın geçmişte,bilemiyorum hala oralardamı,ona danışın bir zahmet
dangalağa Üstad da deniyor veya Hocam da deniyor veya Usta da deniyor,aha tam işte ona sorunuz,yaw ne alayım diye
Ben ne diyorum peki;git ucuz bir şey al geç git otur izle kardeşim bu kadar basit,kendim de öyle yaptım;geçmişte iki tane panel
aldım birisi 10 seneyi devirde diğeri de 7 senelik hala yola devam,3 kağıt verdim 49 Grundig aldım,peki iyimi bu mal,valla
işin içine teknik olarak girersem beş para etmez bence! ben buna para mara filan vermezdim ama olan mallar yaklaşık hepsi böyle
3 kağıt bile bana göre çok yaw,çünkü "değmiyecek" kalitede!
Millet neyin tavsiyesi istiyor onu hala çözemedim,Araba olayı olsa iş değişir ama panel işinde yok böyle bir şey yaw,marka takıntılığı
bizde hala aşılamıyor! abi aşın bunu yaw aşın ltf,içine edildi panel işinin,zaten bu işin teknolojisi ve tekniği de geberdi gitti,ilerleme
olamıyor bir tek SHARP var,herkes onun eline bakıyor,neyi çıkaracak diye!
Geçen gördüm bir şey çıkarmış sanırım 30 veya 32 lik katlayıp cebe filan koyuyorsun
veya süper bir panel çıkarıyor Sharp ama fiyat $ 35bin kağıt gibi
herifler kafamı buluyorlar ne??
Aslında Sharp bu işin mucidi ama alay eder gibi paneller çıkarıyor,ülen kim alacak bunları??
Çin li bekleyin beyler,Telefon&TV işi artık onlar da bu iş Çin li de artık
Saygılar++