M
mert _turkiye
Aktif Üye
- 3 Tem 2019
- 135
- 20
şu mi tv 5 pro dan haber yok mu ? türkiyede satılacak mı satılacaksa kaç tl olacak ? q led falan diyolardı
Hangi site kardeş anlamadım tam hepsiburadan um7450 yada sm8200 almak istiyordum internet almağın ne sakıncası varo siteden bişey alma en son ben aldım tv yi ordan kredi kartına vade farkı aldılar . iade ettim ürünü vade farkını ödemediler . yani vade farkını geri vermiyorlar birader şikayet vara bi yaz orada bir sürü şikayet var göreceksin. ürünün ücretini de kendileri vermedi tvyi satan firma verdi. biraz karışık anlattım ama kısaca vade farkı nı geri ödemiyor o firma..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
vestel ud9280 çıkmış varmı inceleyen ?4000 diyo 55inci
işte bende o siteden aldım. taksit yaptırınca vade farkı çıkıyor bakabilirsin. örnek 5000 liralık tv 5500 lira oluyor . 500 tl vade farkı koyuyor karttan karta değişiyor. ve iki tane fatura gönderdiler bana bi 5000 tl tv faturası birde 500 tl diye vade faturası. zaten kafam orada karıştı. sonra ürün bozuk çıktı iade edicem bana dediler arıza kaydını gönder ürünün parasını al ama vade farkını alamazsın onu bankadan alacaksın. bende dedim öyle saçma şey olmaz siz satışı iptal edersiniz vade farkı zaten ortadan kalkar . yok dedi ler yapmadılar .bende ürünün parasını zor bela alabildim öyle kolay iade falan da yok kaç kez telefon ettim 2 gün sonra arıycaz diyorlar aramıyorlar arıyoırum neden aramadınız diye yoğunluk var efendim 2 güne döneriz yok yok yok aramadılar bende lanet olsun vadenizde dedim vazgeçtim ürünün parasını aldım o kadar . üyeliğimide iptal etttirdim daha bişey almam. Zaten gelen üründe ışık sızması bi sürü ölü pixel kısaca kardeş bunların ciğeri beş para etmez hem üreticisinde hem satıcısında hem servisinde inanki başına bela alıyorsun en güzeli hiç almamakta işte...Hangi site kardeş anlamadım tam hepsiburadan um7450 yada sm8200 almak istiyordum internet almağın ne sakıncası var
Alacağım kart ödeme seçeneklerinde 6 taksit aynı fiyat gözüküyor aklımı çeldiniz şunaişte bende o siteden aldım. taksit yaptırınca vade farkı çıkıyor bakabilirsin. örnek 5000 liralık tv 5500 lira oluyor . 500 tl vade farkı koyuyor karttan karta değişiyor. ve iki tane fatura gönderdiler bana bi 5000 tl tv faturası birde 500 tl diye vade faturası. zaten kafam orada karıştı. sonra ürün bozuk çıktı iade edicem bana dediler arıza kaydını gönder ürünün parasını al ama vade farkını alamazsın onu bankadan alacaksın. bende dedim öyle saçma şey olmaz siz satışı iptal edersiniz vade farkı zaten ortadan kalkar . yok dedi ler yapmadılar .bende ürünün parasını zor bela alabildim öyle kolay iade falan da yok kaç kez telefon ettim 2 gün sonra arıycaz diyorlar aramıyorlar arıyoırum neden aramadınız diye yoğunluk var efendim 2 güne döneriz yok yok yok aramadılar bende lanet olsun vadenizde dedim vazgeçtim ürünün parasını aldım o kadar . üyeliğimide iptal etttirdim daha bişey almam. Zaten gelen üründe ışık sızması bi sürü ölü pixel kısaca kardeş bunların ciğeri beş para etmez hem üreticisinde hem satıcısında hem servisinde inanki başına bela alıyorsun en güzeli hiç almamakta işte...
amazonu diyor..Alacağım kart ödeme seçeneklerinde 6 taksit aynı fiyat gözüküyor aklımı çeldiniz şuna
Hepsiburada sorun yok yaniamazonu diyor..
lg 7450 pla damı karar kıldın..Allah allah hepsiburada olmazdı böyle şeyler
Vestelle Awox bir tutulmaz Tosibayi uretme jvc yi uretmeye Hitachiyi uretmeye profiloya model yapmaya bir su baska markaya bilmedigim hatta Sharp gibi markayi uretmeye varacak guc var fabrikasi national a konu olsun Awoxla ayni gibi olsun ...Vestel ud 9280 bilmiyom.. vesteli başta menüleri hoşuma gitmiyor..çok basit..Vestel 3 senelik tv bunlar ..awoxla Vestel hemen bozulcakmış gibi geliyor bana..philipstende acayip tırsıyom şu ışıklı modellerden ..gerçi bu 7304den düşünüyorumda..internet önemli değil benim için internete laptoptan girilir..telefondan bakarım..görüntü kalitesi lazım renk lazım film dizi indirip izleyeceğim netten torrentle…yabancı uydu kanallarını izleyeceğim genelde..
Evet büyük ihtimal onu alacağımlg 7450 pla damı karar kıldın..
Ankara mi store magzasinda TV satışı olucak ama şuan tanıtım için koyulmuş gümrükte bekliyormuş TV ler ama hangi modeller gelicek bilmiyorum ama 1 ay içinde satış olucakmisşu mi tv 5 pro dan haber yok mu ? türkiyede satılacak mı satılacaksa kaç tl olacak ? q led falan diyolardı