Hocam xg9505 nasıl peki yani xf9005 üzerine çok bir şey koyuyor mu? Benim gördüğüm kağıt üzerindeki farklılık xf9005'e local dimming sayısı daha fazla (60 nokta) fakat fiyat farkı 2 bin liraya yakın, değmez herhalde değil mi bu farka."Filimciyim" diyorsan,kalk Sinemaya git
veya PJ sistemine geç,ama PJ sistemi de manyak rakamlar istiyor
albanez hocam yeni panel geliyor
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Tekrar merhaba,
Bugün tv alacağım artık
55ud9280 , 9360 , 9500 serisinden hangisini tavsiye edersiniz ?
Va panel istiyorum Adem Helvacı
Hocam seni çok yordum ama bugün alıyorum tv'yi dediğim sony tvler hakkında yorum yapabilir misin, fiyat farkına değer mi sence.sen bu panelleri çıplak gözle izledinmi peki??
ezbere veya gaza gelerekmi seçtin bunları?
Ben sadece 9500 den>> 49/55 izledim(VA panel bunlar)oldukça beğendim bir de "fiyatına" bakıyorum beğendim dediğim zaman
ve absürt rakam görürsem zaten hiç beğenmedim diyorum
92x/93x serisini bilmiyorum
Hocam xg9505 nasıl peki yani xf9005 üzerine çok bir şey koyuyor mu? Benim gördüğüm kağıt üzerindeki farklılık xf9005'e local dimming sayısı daha fazla (60 nokta) fakat fiyat farkı 2 bin liraya yakın, değmez herhalde değil mi bu farka.
söylediğim modelleri panel karşılaştırma sitesini ekledim, bir üstte9505 bilmiyorum görmedim,9305 olmasın bu bahsettiğin panel?
05 olanla,örneğin kasa-stand v.s değişik oluyor alın size yeni mdodel deniyor atlama işin burasını!
"Local-dimming" bu yeni paneller de az biraz cacık! baclit sistemini bu konuda daha ileriye götüremedikleri için
panelin FullLED+LD olması bir yere kadar işi iyi yapıyor ama işin tamamı istenen seviyeye hala gelmedi!
Artısı şudur,Black daha iyi(bu da "kağıt üstünde" oluyor)Contrast da bahsettikleri gibi 5bin yok 7bin filan değildir!
2400 bilemedin 2600/1 dir
Diğer artısı "ekran homojenitesi" daha düzgün+malum sızdırmalar daha az veya hiç yok gibi v.s
Harbi "FALD" şunlar dır
Sharp XS1(RGB-LED)Sharp matrix 2009/10
Toshiba SV685 Samsung S_PVA matrix 2008/09
Sony X4500 (RGB_LED) Samsung S_PVA matrix 2010
gerisini sallayın geçin
FALD mucidi=Sharp
TFT-LCD nin zaten her bir bokunu da Sharp buldu laf aramızda yaw
Hocam seni çok yordum ama bugün alıyorum tv'yi dediğim sony tvler hakkında yorum yapabilir misin, fiyat farkına değer mi sence.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
pardon xg9505'e değmez değil mi, xf9005 5800 liraya kadar düştü çünkü.değmez!
XF9005/9305/2017 model XE9x bunlar OK dir,fazla bayılmayın
pardon xg9505'e değmez değil mi, xf9005 5800 liraya kadar düştü çünkü.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
aynı şeyi cilala dur yani.