albanez hocam teşekkürler akşam kurulum yapıldığında sizi mutlaka ariyacagim
-bu seri nanocell olarak geçiyor paneli oled tvlere daha yakın görüntü sunuyormus öyle diyorlar bakıp göreceğiz kalitesini
-3 yil resmi garantisi var ben ek olarak sizinki gibi 3+3 yerine 3+2 yaptırdım +3 icin 1250tl istediler bende +2 yıl yaptırdım ilk sene panel kirilmasina karşı değişim dediler acaba bu değişim nasıl oluyor evde çocuk var TV ye bir şey fırlattı kırıldı değişim yapılıyor mu yoksa eve hırsız girdi zorlamadan dolayı kırıldı o zaman mi değişim oluyor onu anlamadım
-Vip servisi var mış TV de 1 tane bile ölü piksel olursa değişim ışık sızması olursa panel ile alakalı bir sorun olduğunda direk değişim yapiliyormus bu çok güzel bir uygulama
-hocam sizdeki kumanda nasıl bilmiyorum bundaki kumandada ses komut tuşu var Almanya'da ki nanocell panelli TV lerde free TV Alexa diye sesli asistan var YouTube da videolarını izledim ama Türkiye'de bu özellik olmaya bilir
-benim için önemli olan panel kalitesi netfilex YouTube smart olmasada olur Tv'de olan smartlari ben beğenmiyorum alırım Xiaomi mi box s bakarım keyfime
++
1-Beni hemen aramıyorsun,3/4 gün geçsin sonra ara,önce bu mereti tanı!
2-bir de şu dikkatimi çekti;
şöyle bir şey yazmışsın da
...-3 yil resmi garantisi var ben ek olarak sizinki gibi 3+3 yerine 3+2 yaptırdım +3 icin 1250tl istediler bende +2 yıl yaptırdım ilk sene panel kirilmasina karşı değişim dediler acaba bu değişim nasıl oluyor evde çocuk var TV ye bir şey fırlattı kırıldı değişim yapılıyor mu yoksa eve hırsız girdi zorlamadan dolayı kırıldı o zaman mi değişim oluyor onu anlamadım...
+3 için 1250 kağıt nereden çıktı yaw,senimi yemek istediler! en fazla 300/350 kağıt dır ama "hileyle" sanırım panelin "riskli kırılma"
durumuna göre geçirmece bir rakam çekip de 1 yıl için de değişim v.s demişler v.s
yaw ittir edin böyle hileli işleri ya da önce gelin sorun;kısaca sana bahsettikleri "hileli" dir
3+2 yeterli dir,bu heriflerin panelleri de zaten ancak o kadar gider,örneğin benimki sanırım 4000/4500 KM de ama hiç önemli değil
kısa sürede gümlerse nasıl bir üst-seri verecekler! olmadı para iadesi de yapıyorlar valla hepsi uyar
"Kırılma" işi bana göre yine hileli!! zaten dünyanın hiç bir yerinde hiç bir üretici kırılma için garanti vermez;aksine Sigorta/Kasko durumu yoksa!
Senin olayın da verdikleri Poliçe de bunların net olarak açıkça yazılması gerekiyor(ama genel de bunu da yazmazlar!)özel veya ayrı bir kırılma
klozu varsa ona bakmak lazım,ayrıca "Sigorta" paneli karşılamaz! Kasko karşılar v.s yaw bunların hepsi ucu açıktır,bak sana çok net
yazıyorum,"hileli" dir! kafan takılıyorsa o sana verdikleri şirket numarasın da ara bir görüş(Teknosa dan bahsetmiyorum)
a-"Hırsız" olatyı farklı dır ve sigorta da bunun tanımı ve riskin tazmini farklı dır
b-bir şey fırlatıp da kasti ve kasıt olmadan v.s ise direk kullanıcı hatası dır ve hiç bir yer de Garantiye girmez!
senin elinde ki Poliçe de ki duruma göre değişir tabi ki bunun da ucu açıktır!
Bir de "kullanım bedeli" de düşelirler v.s yaw bunların alayı hileli işler dir ve senin "aleyhine" dir!
Geriye bir tek "müşteri memnuyeti" kapsamı kalıyor ki;o senin "şansına" bağlı dır
Not;VIP olayını da bilmiyorum,dediğin şekildey se o zaman iyidir demektir
Sonuç olarak negatif şeyleri aklına bile getirme Dua et bir şey olmasın buna benzer!
3-Benim Kumanda da senin ki gibi "Voice" tuşu var ama çalışmıyor ya da ben bulamadım ilgili bir ayar yeri v.s gerçi işim yok ama kumanda sanırım
bazı modeller için standard olup,panel deki yazılım/HW desteğine göre kimisinde çalışıyor kimisinde çalışmıyor,bana hiç pratik gelen bir şey
değil ama bende Air-Mouse var onu bir deneyeceğim bakalım çalışacakmı!
4-Sende ki seri LGD nin en üst seviye olan Nano-Cell yapısın daki paneldir! LGE de bunlar HiEnd ler de kullanılıyor(veya duruma göre TPV de yine böyle)
ALEXA özel bir anlaşma ile veriliyor ve ülke v.s sınırlamaları vardır örneğin TR de bu destek olmayabilir,ayrıca Grundig in bu TV leri Almanya da satılıyor!
Marka/Model-Seri numarası farklı olarak ama "Grundig" bu Markayla satılıyor Beko/Arçelikler ise farklı markalarla gidiyor!
5-NetFlix uygulaması ben de yoktur ama senkin de sanırım vardır ama 4K desteğine abonelik ile çıkabiliyormu bilmiyorum
YouTube 4K desteği OK dir+4 HDMI portlar 2.0 destekli dir
Grundig SmartTV si bana göre beş para etmez,ben içlerin den zaten bir tek YouTube ve SS-IPTV arada kullanıyorum
Xiaomi nin MI Box "S" olanı iyidir özellikle NFlix 4K desteği için