albanez hocam Teknosa da 5300 etiket fiyatı pazarlıkla 5bin e bıraktılar ekran hoşuma gitti ben 8900 gibi kalın saniyordum gidip gorunce şaşırdım gerçekten güzel TV yapmışlar ince tabi Q7 gerçekten güzel TV ama okadar para bayılmam TV ye bütçem 4bindi bu 11.11 olayında 5bin gözden çıkarttım 9800 kullanılan LED nedir hocam bilginiz var mı 3+3 garanti nerden yaptırdınız magzadan mi yoksa Arçelik servislerden mi
bir de acele etme bence bu panel için(Fiyat açısından)!!! 11.11 yemine filan da takılma sakın!
yada gel yine sor buradan herkes de öğrenir bu meretin fiyatı nerelere inmiş filan diye
düne kadar 55lik olanı 7,3/7,5 idi!!
bu panel bence en fazla 5 kağıt kaldırır fazlasını kaldırmaz
ama ben alıcak olursam ben de bu panel 4 kağıt kaldırır 4,5 çok zorlar yaw
hele bir yaz gelsin diyorum ben,hayırlısıyla yine yollara düzülürüm,belki de 3/3,5 kağıda bunu bulabilirim
"Teşhir" diye 1 senelik panele 3 kağıt zaten çok güzel olur,aksi hal de zaten elinde kalacak;ver gitsin kardeşim 2,5 kağıda
veya 3 kağıt olsun,nedir yani
Not;bu panel için illa alınır fian da demiyorum dalgaya düşmeyin ltf,nihai bir inceleme filan da yapmadım!!!
zamanı gelince onu da yapacağım Teknosa da(bu herifler kıl yaw USB filan taktırmıyorlar!!)Vatan da bunları
aşıyorum ama Teknosa da bu iş olamıyor!
Şimi benim yorumum şu dur "GCU9800" için; her zaman ki gibi bu "fiyatı"(çıkış ve uzun zaman devam eden rakam)
piyasa "yemedi" müşterinin zaten çoğusunun daha haberi yok böyle bir model den,Satıcılar da bir şey bilmiyorlar
çünkü zaten Grundig pek satılmıyor v.s sanırım Nisan/Mayıs gibi çıktı bu panel ve aylar geçti daha tık yok!
Yılbaşı geliyor,stokları eritelim v.s derken bir hereketlenme yaşanacak ve ciddi bir düşüş yapacak Grundig(her zamanki gbi!!)
7,5 kağıt lık panel Yılbaşın da 5 kağıt olacak takip eden aylarda da 3,5/4 leri de görecek/görebilir,aksi takdir de
bu modeli zinhar satamazlar! daha millet malı bilmiyor yaw!