can abiye sorum olacak.. abi Vestel 9500 mü almalıyım yoksa bekodan taksit ile tv alma imkanımız var bekodan bir model önerebilirmisin..
kardeş Vestel 9500 beni kesti sayılır F/P olarak!
Beko dediğin Arçelik grubu,mallar aynı yerden çıkar 3 e ayrılır! bende ki örneğin Grundig,herifler uyanık aynı mala 3 farklı
model numarası basarak gazlıyorlar! ancak en üst seviye panellerini ben beğeniyorum,zaten benimkini de böyle aldım(2018 model)
sen bence önce Grundig lere bak,aman aman olmaz bunlar yaw,Vestel de olabilir sakın fazla para verme bu panellere!
ben Vatan dan 10 taksitle(FİBABANKA) sıfır faizle almıştım,sanırım kampanya hala devam ediyor olabilir,bence sor
Beko dan da olur tabiki,taksit sayısını ve vade farkı koyarlarmı bilemiyorum ama bir sorun,sen 9500 modeli de bence bir incele
49 olanı sanırım 3 veya biraz altına inmiş durumda 55 olanıda 4 ün biraz altı gibi
Arçelik grubunda ses getirecek yeni bir model serisi henüz çıkmadı! 2019 model olanlar da bana göre vasat paneller!
2019 model olarak bir tek "GCU9800" var HiEnd olan ve bu oldukça sıkı bir panel ama fiyatı da o derece "sıkıcı"! fiyatı gören kaçıyor yaw!
çok şık ve kalite bir panel,stand-ses kasa masa filan LGE nin OLED lerine benzetmişler frameless panel filan,hani kimileri yok ayağı şöyle
olsun yok çerçevesiz olsun! yok kozmetik olarak acaip yakışıklı olsun diye bana göre saçma kriterleri var bazı insanların! ben bunlara
bakmam,çerçevesi olsun olmasın,hatta çerçeveli daha da iyidir! ayığını yiyeyim yaw,ülen ayakla ne işimiz olacak bizim?
"Smart" işi sanırım Vestel de çok daha iyi iken,Arçelikler de çok dandik! ben bir tek Youtube açıyorum! herifler tam sopalık yaw
en üst seriye NetFlix var alt seriye yok,alt seride IPTV var üst seride yok! alt seride Bluetooth desteği varken üst seride yok veya tam tersi v.s v.s
Ben sadece "Monitör" için aldım ve ona göre kullanıyorum ama normal ev/salon v.s kullanmın da salt "TV" için kullanacaksanız bence
Vestel ilk sıraya girebilir!
Benim aldığım seri de resim kalitesi süper demiyeyim ama çok çok iyi(SD ler ise dandik bana göre) HD ler yine çok iyi,Receiver kullandığım
için SD&HD yi bununla çok çok iyi yere getirebiliyorum ama TV izlemediğim için bana sorun olmuyor
toparlarsam bence;"all-in-one" diye düşürseniz Vestel daha doğru tercih olacaktır!
Arçelik(+Grundig+Beko dahil) grubu yukarıda örneklediğim ve anlattığım gibi benim gibi daha çok "nokta atışlı" tipler için daha doğru seçim olur!
benim seri LG-IPS 100Hz(üst seri bir panel)+10-bit panel dir! Arçelik "HiEnd" lerin sanırım hepsi 100Hz IPS-10-bit dir!
bu benim gibi tipler için güzel bir ayrıntı dır,şimdi yazı bekliyorum sanırım 7,5 kağıda satılan(55" lik olanı) GCU9800 paneli de
Temmuz/Ağustos gibi ve de 4/5 kağıda düşerse aynen kapacağım,5 beni düşündürür ama 4 kağıda bulursam hiç kaçırmam onuda
Salona çakarım gari