albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
Beyler Vestel 49/55 UD9500 panel alıp da kullanan varmı acaba??
(Samsung VA-50Hz)
Ben bir kaç ay evvel bir kaç kere gidip inceledim,bana oldukça iyi geldi ve fiyatı da uygun gelmişti
Not;duyduğum kadarıyla bu model sadece zincir mağazalar için üretilmiş! çünkü Vestel Bayilerin de yok!

E Çevrimdışı

Exodia

Aktif Üye
24 Eki 2019
79
25
Günaydın forum ailesi nasılsınız bu tv yi almayı düşünüyorum kısmetse sizinde görüşlerinize ihtiyacım var aydınlatırmısınız beni daha çok Adem Helvacı Adem Helvacı F fikoloji teraspy teraspy özellikle sizlerin :hihi
Çok kötü televizyon. Yani full hd ler arasında iyi olabilir fakat 4K almak daha mantıklı. Geçen gün bizzzat nu7100 modeli ile yan yana baktım. 5300 çok adi gözüküyordu

mightythor Çevrimdışı

mightythor 

Aktif Üye
6 Tem 2018
499
50
Herkese selam
Dolby Vision & Dolby Atmos destekli tvlerde tv hoparlörünü yeterli bulmayıp daha iyi Dolby Atmos ses alabilmek için ekstra bir Dolby Atmos uyumlu ses sistemi almayı düşünenler televizyonun HDMI bağlantılarından birinin HDMI 2.1 eArc desteğinin olmasına dikkat etsin.Sadece Arc olması yeterli değil eArc (enchanted audio return channel) girişi olması lazım.Mesela Philips The One serisi Dolby Atmos & Dolby Vision özellikli ama eArc çıkışı yok sadece Arc var LG nin SM9000 serisinde var Sony'nin X95'te ve X85 serisinde var.Samsung'da ise böyle bildiğim kadarıyla birşey yok,tuhaf olan soundbarlarında var tvlerinde yok.

I Çevrimdışı

ilkee

Yeni Üye
17 Eki 2019
2
30
58pus7304 5000 liraya Vatan'dan aldım. Hala iptal etme şansım var gibi. Sizce bu fiyat bandında iyi yapmış mıyım?

Subwoofer'lı bir televizyon mu almalıydım? Fikir ve görüşleriniz nelerdir?

mightythor Çevrimdışı

mightythor 

Aktif Üye
6 Tem 2018
499
50
58pus7304 5000 liraya Vatan'dan aldım. Hala iptal etme şansım var gibi. Sizce bu fiyat bandında iyi yapmış mıyım?

Subwoofer'lı bir televizyon mu almalıydım? Fikir ve görüşleriniz nelerdir?
Aşağıdaki linkte güzel bir inceleme var izlemeni tavsiye ederim.Bu arada The One (PUS 7304'ün sesinin 7303 e göre daha iyi olduğu söyleyebilirim)

I Çevrimdışı

ilkee

Yeni Üye
17 Eki 2019
2
30
Aşağıdaki linkte güzel bir inceleme var izlemeni tavsiye ederim.Bu arada The One (PUS 7304'ün sesinin 7303 e göre daha iyi olduğu söyleyebilirim)

Yanıtınız için teşekkür ederim. Ancak 8804 en düşük 7.500 TL'yi görmüş. Benim bütçem maksimum 5000TL'ydi onu da sonuna kadar kullandım. 5.1 ses sistemim halihazırda var. Onu kullanma ihtimalim olduğu için sesi pek de önemsememiştim.

E Çevrimdışı

Exodia

Aktif Üye
24 Eki 2019
79
25
Yanıtınız için teşekkür ederim. Ancak 8804 en düşük 7.500 TL'yi görmüş. Benim bütçem maksimum 5000TL'ydi onu da sonuna kadar kullandım. 5.1 ses sistemim halihazırda var. Onu kullanma ihtimalim olduğu için sesi pek de önemsememiştim.
Şimdi almanız doğru olmaz zaten. 11.11 ve black friday öncesi fiyatlar arttı hep

M Çevrimdışı

Mustafa4343

Yeni Üye
6 Kas 2019
23
30
3000-3200 bandında tv almak istiyorum belgesel ip tv dizi olarak tv kullanıyorum evimde şuan LG led tv var ama smart özelliği yok alacağım televizyon evlenince de kullanacağım ona göre sağlam bir şey tavsiye ediver hocam

CnB1981 Çevrimdışı

CnB1981 

Aktif Üye
4 Nis 2019
82
42
Değerli arkadaşlar çok hızlı tavsiyeye ihtiyacım var.

3500 TL'yi geçmeden 55 inç 4K TV ihtiyacım var. Turkcell TV+ kullanıcısıyım, ayrıca Next IPTv cihazım da var. Maç ve sinema izleyicisiyim, Netflix üyeliğim de var.

Bu şartlar altında en son aşağıdaki TV'lere kaldım. acilen bana bilgi verir misiniz, sizce hangisini seçmeliyim?

* slim kasa önceliğim, HDR olsun istiyorum, netflix uygulaması mutlaka olmalı.

* Telefunken 55TU8560 (Adem Bey, youtube tanıtım videonuzu izledim) Amazon.com'da şu an 3199 TL, TV'nin çıkış yılı sadece kafamı kurcalıyor,
* Vestel 55UD9360 (HDR var yok belirsiz) 11.11 de N11 de 3300-3400 TL arasına alınacak diye düşünüyorum,
* Vestel 55UD9200 (sanırım Telefunken 55TU8560 ile özellik olarak aynı ama 2019 yılı çıkışlı) 11.11 de N11 de 3300-3400 TL arasına alınacak diye düşünüyorum,

Panel, anakart vs bana çok uzak konular, sizler bunları da değerlendirerek bana tavsiye de bulunabilir misiniz.

Adem Helvacı Adem Helvacı F fikoloji

PS: Vestel grubu markalar hakkında olumsuz yorumlara ihtiyacım yok, yan odada 40UD8400 Vestel 4K smart Tv var, yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum. Smart uygulamasının çok iyi olmadığını biliyorum ama işimi görüyor. Ayrıca burada Samsung'u göklere çıkaran kişilere de şunu söyleyebilirim, umarım Samsung cihazlarınızda sorunlu bir modele denk gelmezsiniz, 7 yıldır Samsung ne telefon, ne TV hiç bir ürününü evime sokmuyorum, sokmayacağım da. Vestel'in müşteri hizmetleri Samsung ile kıyaslanmıyor bile.
Selam M mutti ,ud9200 tercih edebilirsin,slim led,hdr+dolby vision mevcut,sanırım bu model va üretlildi,bende ki VA,yan açılardan renk solması yapıyor,güneş ve ışık vurunca çok parlıyor,karşı açıdan ve nispeten çok ışık almayacak bir konumda kullanılacaksa bunları da düşünerek değerlendirebilirsin,belli belirsiz kendini resetleme sorunu vardı geçenlerde gelen bir güncelleme sürümü sonrası o sorunlada tekrar karşılaşmadım,cihaz biraz daha toparladı kendini,iyi akşamlar.

muratala5361 Çevrimdışı

muratala5361 

Süper Üye
3 Şub 2019
1,906
22

3500 TL'yi geçmeden 55 inç 4K TV ihtiyacım var. Turkcell TV+ kullanıcısıyım, ayrıca Next IPTv cihazım da var. Maç ve sinema izleyicisiyim, Netflix üyeliğim de var.

Bu şartlar altında en son aşağıdaki TV'lere kaldım. acilen bana bilgi verir misiniz, sizce hangisini seçmeliyim?

* Telefunken 55TU8560 (Adem Bey, youtube tanıtım videonuzu izledim) Amazon.com'da şu an 3199 TL, TV'nin çıkış yılı sadece kafamı kurcalıyor,
* Vestel 55UD9360 (HDR var yok belirsiz) 11.11 de N11 de 3300-3400 TL arasına alınacak diye düşünüyorum,
* Vestel 55UD9200 (sanırım Telefunken 55TU8560 ile özellik olarak aynı ama 2019 yılı çıkışlı) 11.11 de N11 de 3300-3400 TL arasına alınacak diye düşünüyorum,

Panel, anakart vs bana çok uzak konular, sizler bunları da değerlendirerek bana tavsiye de bulunabilir misiniz.

PS: Vestel grubu markalar hakkında olumsuz yorumlara ihtiyacım yok, yan odada 40UD8400 Vestel 4K smart Tv var, yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum. Smart uygulamasının çok iyi olmadığını biliyorum ama işimi görüyor. Ayrıca burada Samsung'u göklere çıkaran kişilere de şunu söyleyebilirim, umarım Samsung cihazlarınızda sorunlu bir modele denk gelmezsiniz, 7 yıldır Samsung ne telefon, ne TV hiç bir ürününü evime sokmuyorum, sokmayacağım da. Vestel'in müşteri hizmetleri Samsung ile kıyaslanmıyor bile.
O cihazlar arasında ud9360
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çok kötü televizyon. Yani full hd ler arasında iyi olabilir fakat 4K almak daha mantıklı. Geçen gün bizzzat nu7100 modeli ile yan yana baktım. 5300 çok adi gözüküyordu
2 cihazı karşılaştırmak baştan yanlış biri 4k biri full hd

M Çevrimdışı

mateseko

Aktif Üye
4 Nis 2018
67
42

55ud9360 takipdeyim ama İstanbul bilişimde 3020tl

EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,109

55UD9360 modelinde HDR kesin olarak mevcut. Ayrıca VA panele sahiptir. Kontrast iyidir ama yan açılarda VA'nın yapısı gereği biraz zayıftır.

Diğer modeller hakkında net bilgim yok.

Geri
Üst Alt