Değerli arkadaşlar çok hızlı tavsiyeye ihtiyacım var.
3500 TL'yi geçmeden 55 inç 4K TV ihtiyacım var. Turkcell TV+ kullanıcısıyım, ayrıca Next IPTv cihazım da var. Maç ve sinema izleyicisiyim, Netflix üyeliğim de var.
Bu şartlar altında en son aşağıdaki TV'lere kaldım. acilen bana bilgi verir misiniz, sizce hangisini seçmeliyim?
* slim kasa önceliğim, HDR olsun istiyorum, netflix uygulaması mutlaka olmalı.
* Telefunken 55TU8560 (Adem Bey, youtube tanıtım videonuzu izledim) Amazon.com'da şu an 3199 TL, TV'nin çıkış yılı sadece kafamı kurcalıyor,
* Vestel 55UD9360 (HDR var yok belirsiz) 11.11 de N11 de 3300-3400 TL arasına alınacak diye düşünüyorum,
* Vestel 55UD9200 (sanırım Telefunken 55TU8560 ile özellik olarak aynı ama 2019 yılı çıkışlı) 11.11 de N11 de 3300-3400 TL arasına alınacak diye düşünüyorum,
Panel, anakart vs bana çok uzak konular, sizler bunları da değerlendirerek bana tavsiye de bulunabilir misiniz.
Adem Helvacı
F
fikoloji
PS: Vestel grubu markalar hakkında olumsuz yorumlara ihtiyacım yok, yan odada 40UD8400 Vestel 4K smart Tv var, yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum. Smart uygulamasının çok iyi olmadığını biliyorum ama işimi görüyor. Ayrıca burada Samsung'u göklere çıkaran kişilere de şunu söyleyebilirim, umarım Samsung cihazlarınızda sorunlu bir modele denk gelmezsiniz, 7 yıldır Samsung ne telefon, ne TV hiç bir ürününü evime sokmuyorum, sokmayacağım da. Vestel'in müşteri hizmetleri Samsung ile kıyaslanmıyor bile.