0 Çevrimdışı

01halil

Yeni Üye
14 Eki 2019
51
35
hocam çok değerli kayda değer tecrübeleri paylaştığınız için teşekkür ediyorum ben 49 inç düşünüyordum hatta kafamda
karar vermiştim 3700 tl ye yalnız 49' yerinde görünce ufak olduğuna kanaat getirdim 55' arayışına girdim kendimi vestel de buldum bu forum çıktı karşıma iyikide çıkmış :-) . Her ne ise 55' samsung,lg,philips ler tuzlu malumunuz ama sizin şimdi bahsettiğiniz donma,reset,takılma,titreme gerçekten sıkıntı lakin bu bahsettiğiniz sorunlar kronikse eğer hiç bulaşmak istemem.Ben cihazı 11 kasımda n11 den alacağım inşallah isabetli bir karar veririm.Maksimum 3500-4000 TL çıkabilirim önerilere açığım şimdiden tüm tecrübe ve bigi paylaşan arkadaşlara teşekkürler iyi forumlar

D Çevrimdışı

dedereis

Yeni Üye
17 Eki 2019
2
34
Bu tvler arasında ve ya önerileriniz neler acaba?Aslında kafam karışık biraz daha yukarı çıksam mı yoksa tvye bu kadar para gereksiz 3-4bin civarı mı baksam diye düşünüyorum. 3 bin lira ile başladım vermişken bin daha ver diye diye kafam karıştı ama uzun zamandır karar veremiyorum

4 Bin TL altı

Hangi ürünler mantıklı olur bilmiyorum

4-5Bin TL arası

Samsung 55RU7300 Curved
Philips 55PUS7304 ve ya 7504

5 Bin TL üstü

Samsung 55Q60R
Sony xf9005 ama fiyat baya ucuyor

M Çevrimdışı

mert _turkiye

Aktif Üye
3 Tem 2019
135
20
ben hiç beğenmedim nanolarını sny ve smsn ile birlikte gördüm yan yana ki sizde bakabilrsiniz. beyazlar grimsi. nedeni tabiki ips panel olması dedi . bu arada internetten tv alacak arkadaşlar ki bende zamanında bir adet aldım ölü pixel ışık sızmalı gönderdiler sağolsunlar iade ettim güç bela.

L Çevrimdışı

La1end

Yeni Üye
9 Eki 2019
34
40
Geçen mediamarka gittim uygun olsun dedim samsung 55ru7105 4800 lira bide sony 55xg7077 5400 lira onerdiler hiçte uygun değil yani ama 10 taksite ayda 480 liradan almayi düşünüyorum ado bey aşağı yukari 5 sene civarı kullanabileceğimi söylemişti hadi 6 olsun ama 10 seneden aşağı bence fiyat fazla benim aklimda vestel 55ud8200 var oda 3460 lira sanirim fiyatı daha uygun her ne kadar vesteli sevmesemde en iyisininde cok ömrü olmadığına göre vestel alayim mi sizce oda kare sayılır tam karsidan 4mt mesafe yan koltuk 3 mt maç izlemem normal tv kanalları bide yabancı sinema severim hastasıyım hatta

Z Çevrimdışı

zaltun 

Aktif Üye
25 May 2018
127
24
Geçen mediamarka gittim uygun olsun dedim samsung 55ru7105 4800 lira bide sony 55xg7077 5400 lira onerdiler hiçte uygun değil yani ama 10 taksite ayda 480 liradan almayi düşünüyorum ado bey aşağı yukari 5 sene civarı kullanabileceğimi söylemişti hadi 6 olsun ama 10 seneden aşağı bence fiyat fazla benim aklimda vestel 55ud8200 var oda 3460 lira sanirim fiyatı daha uygun her ne kadar vesteli sevmesemde en iyisininde cok ömrü olmadığına göre vestel alayim mi sizce oda kare sayılır tam karsidan 4mt mesafe yan koltuk 3 mt maç izlemem normal tv kanalları bide yabancı sinema severim hastasıyım hatta
Şu an gitti gidiyor da kazananlar kulübü üyelerine 55ud8200 2.927 tl. 6 taksit peşin fiyatına. Son zamanlardaki en iyi fiyat bu model için. Ben 1 haftadır kullanıyorum. Lg ips panelli modeli. Çok memnunum tvden. Vestele olan önyargımı kaldırdı.

L Çevrimdışı

La1end

Yeni Üye
9 Eki 2019
34
40
Z zaltun açıkçası internetten almak istemiyorum kırık gelir vs kafam ağrimasin yada iade sorunlu ürün olabilir peki tv bize mi geliyor servise mi servis mi getiriyor öyle bişey duymuştum

Z Çevrimdışı

zaltun 

Aktif Üye
25 May 2018
127
24
Z zaltun açıkçası internetten almak istemiyorum kırık gelir vs kafam ağrimasin yada iade sorunlu ürün olabilir peki tv bize mi geliyor servise mi servis mi getiriyor öyle bişey duymuştum
ben teknosa dan aldım.tv kargo ile geldi.servis sonrasında gelip kutuyu açarak kurulum yaptı. gerekli ekran testlerini yaptırdım. garanti başlangıcı yaparak gittiler.gg dan alırsanız benimle benzer bir durum yaşarsınız.fiziksel mağazalarda bu fiyatları bulmanız çok zor.

G Çevrimdışı

gezgin_ 

Aktif Üye
27 Ara 2017
190
46
LG 55UM7100PLB bu tv nasıldır acaba bır arkadas a bakıyoruz da suan fıyatı 3900 tl F fikoloji üstad
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yok bu fıyata yakın bır samsung mu almak gerek izleyen kişi günlük kullanım ve smart

M Çevrimdışı

mert _turkiye

Aktif Üye
3 Tem 2019
135
20
kesinlikle internetten tv almayın yukarıda arkadaşın dediği gibi arızalıdan geçtik kırık mal bile satmaya başladılar şikayet var sitesinde çok şikayet var inceleyebilrisiniz ve kesinlikle elinizde patlatıyorlar. kutu kapalı olsa bile düşürmüşsünüzdür öyle kırılmıştır gibi bahanelerle sorumluluk almıyoırlar siz kırdınız diyorlar dikkat edin . direk kendileri teslim etsin siz elinizi bile sürmeyin bence kurulana kadar. saygılar

S Çevrimdışı

Sekoooooo

Yeni Üye
22 Eki 2019
7
39
Merhabalar bu tv hakkında hiç Bilgi yorum ve resim yok? Kullanan var mı? İnce mi kasası çok mu kalın? Almak üzereyim?
Hiç inceleme bulamadım

Nexon 55nx 900 modeli

Nexon 55nx900 kullanan var mı?
Merhabalar bu tv hakkında hiç Bilgi yorum ve resim yok? Kullanan var mı? İnce mi kasası çok mu kalın? Almak üzereyim?
Hiç inceleme bulamadım

L Çevrimdışı

La1end

Yeni Üye
9 Eki 2019
34
40
Adem Helvacı Adem Helvacı 55ud8200 için karma panel bilgisi vermişsin hocam peki ben ips istiyorsam mağazadan bunun teyitini nasil alabilirim ürünü alırken isim olarak mi aliyosunuz yani şu üründen bi tane diyerek yoksa direk ürünü kutusuyla getirip barkoduna göre mi satiyolar barkoduna göreyse bunun ips mi va mi olduğunu nasıl bilecem gerçi yan koltukt uzanip baktığımda çok fazla bir açi olduğunu söyleyemem ama yinede va korkutmuyor değil ayrica lg ve sam panel bilgisi geçilmiş bunlara takilmaya gerek varmi ikiside ayni kalite mi

S Çevrimdışı

Sekoooooo

Yeni Üye
22 Eki 2019
7
39
Hiç inceleme bulamadım

Nexon 55nx 900 modeli

Nexon 55nx900 kullanan var mı?
Hiç inceleme bulamadım
Yok mu hiç kullanan ve elinde tv resimleri olan??

Geri
Üst Alt