S Çevrimdışı

_SpotLife_

Yeni Üye
4 Haz 2019
42
31
Ârkadaslar 10 ekimde a101 toshiba 49v5863dat tv gelicek nasildir 2800 alinirmi kullanan arkadaslar varsa yorum yapabilirlermi

İ Çevrimdışı

İlkankaya

Yeni Üye
8 Eki 2019
2
40
Merhaba;
Xbox one x oyun konsolumu oynayabileceği performanslı ve ayrıca TV izleyebileceğim bir Vestel TV istiyorum belirlediği 3 model varr sizce hangisi daha uygun ve mantıklı olur?
65ud9000 - 65ud 9860 - 58ud8200

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,836
65
Arkadaşlar

Arkadaşlar fikrimi değiştirerek;

968 TL gibi bir fiyata malettim.
Fikirlerinizi bekliyorum, İlk defa navitech bir marka kullanacağım bunun hakkında bilgisini ve yorumu olan varsa bekliyorum
Güle güle kullan , umarım sorunsuz kullanırsın :ok ,acaba next 1 yıllık server veriyormu,merak ettiğim için sordum :)

L Çevrimdışı

La1end

Yeni Üye
9 Eki 2019
34
40
Bu aralar bende led tv alma düşüncesindeyim vestelleri uygun buldum markayi her ne kadar sevmesemde geçen vatana gittim calisan tv leri inceledim anlam veremediğim şekilde trt belgesel acikti ve hd değil görüntü tabiiki berbatti

adamin suratı var ekranda vestellerde kap kara görünüyor diğerlerinde daha parlak ekrana biraz daha uzak cekim adamlar geldi digerleri karardı ama hala bozmadı vesteller adamlarin suratı ecüş bücüş oldu calisan arkadaşa sordum vestellerin görüntü kalitesi digerlerine göre biraz daha düşük dedi vesteli eledim samsunglar çok pahali philips modelleri uygun geldi biraz fibabanka 10 taksit 4200 liradan 55 inc var mesela android felan lazim değil ben tv izleyecem dedim baskasini önerdi oda daha küçük 123 veya 126 ekran ama philipslerde toz aldığını söylüyorlar garanti içinde temizlendi diyelim garanti bitince nolacak sıkıntı büyük ekran 4000 civarı veya daha asagi bi tv tavsiye eder misiniz herkes her modelde bi sorundan bahsetmiş hiç mi doğru dürüst bir tv yok içlerinde

Y Çevrimdışı

ygt1634

Yeni Üye
13 Eyl 2019
7
29
Herkese merhabalar.
Vestel 49FD7400
Toshiba 43L2863
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Herkese merhabalar.
Vestel 49FD7400
Toshiba 43L2863
Kusura bakmayın yanlışlıkla gönderdim. :)
Vestel 49FD7400 2,200TL
Toshiba 43L2863 2,100TL
BU İKİ TV ARASINDAN SİZCE HANGİSİNİ ALMAK MANTIKLI ARKADAŞLAR. BAKIYORUM ÖZELLİKLER ARASINDA ÇOK FARK YOK.
AMA VESTEL 49 TOSHİBA 43 İNÇ NEDİR BU İŞİN KERAMETİ? YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.

A Çevrimdışı

awsedrzxc

Aktif Üye
22 Eyl 2018
105
37
55q60r kullanan var mı tavsiye eder misiniz ? 55pus7304 dülünüyorum alternatif olarak

M Çevrimdışı

mert _turkiye

Aktif Üye
3 Tem 2019
135
21
belliki kimse tavsiye vermiyor vesteller sanırım çöp geçen gün izledim hiç biri bi smsungun bi lg nin bi sonynin bi philipsin yanından bile geçemez bu markalarda 5500 ve üstünde 55inç olanları demekki başlangıç aşamasındaki bir tv yok buradan bunu anlayacağız kısaca almayın diyorlar yoksa güzel bir tavsiye gelirdi alt modeller zaten çöp

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,836
65
belliki kimse tavsiye vermiyor vesteller sanırım çöp geçen gün izledim hiç biri bi smsungun bi lg nin bi sonynin bi philipsin yanından bile geçemez bu markalarda 5500 ve üstünde 55inç olanları demekki başlangıç aşamasındaki bir tv yok buradan bunu anlayacağız kısaca almayın diyorlar yoksa güzel bir tavsiye gelirdi alt modeller zaten çöp
Altını çizdiğim düşüncene ,katılmıyorum sevgili mert _turkiye ,bende 4 tane laptop var,hele birisi öğretmen laptopu olan toshiba,ki bence en basit donanımlı özel üretilen bir laptop,buna rağmen halen kullanılıyor,sıkıntı yok,sadece xp yerine geçenlerde linux yükledim o kadar,ama sonuçta kullanıyorum,köye gittiğimde oradan cevaplar veriyorum forumda :)

Bu arada neden üzerindeki xpyi sildiğimi de yazayım,maaş gününde (emekliyim de :) ) bazen köyde oluyorum,o zaman oğlumun hesabına hanıma vermesi için para yolluyorum,xp güvenli gelmediğinden linux kurdum(pclinuxos 64 bit olunca debian 32 kurulu şimdi).

Bende adını vermeyeyim,bir avmde tüm tvlere bakıyordum,vestelin görüntüsü çok kötüydü,kumandayı istedim "ne yapacaksın amca" dedi çocuk,ayarlıyacağımı söyledim,aldım kumandayı ayarladım,renkleri görseydin"buna para verilemez "derdin,ama ayarlayınca genç bir karı koca geldi,yeni evlilermiş,bana"biz bunu görünce vazgeçmiştik almaktan,ama diğerlerinden farkı yokmuş meğer,fiyatı da uygunmuş" dediler,bende buradan almayın,gidin çankayadan daha da uygun fiyata alırsınız dedim,hatta bizim hanım bana o zaman çok kızmıştı :)
Genelde bunu hep yapıyorum " bu markalara tonla para vermeyin" derim,çünkü bu bir televizyon ,istediği kadar akıllı olsun,yapacakları "çok" sınırlıdır.

HunTR35 Çevrimdışı

HunTR35

Yeni Üye
1 Eki 2019
6
Samsung 55QE70R ve 55QE80R Modelleri araında kaldım. Biraz daha indirime girecekler sene onu q70 modeli 7-8 bin arası, q80 modeli 8-9 bin tl arasına düşünce alacağım ancak ikisi arasında kaldım yardımcı olurmusunuz ?

T Çevrimdışı

thetiger09

Yeni Üye
13 Eki 2019
3
36

Selamlar Hoşgeldiniz.

55UA8300 den başlayayım müsaadenizle. Bu modelin MB130 anakartlısı gelecekse (Bunu garanti edemezl satıcılar sanırım) güzel bir tercih olabilir. MB120 olanını donanım olarak beğenirim ancak kısa süre sonra MB120 ler de aynen MB100 ler gibi geliştirme çalışmalarından düşecekler bu nedenle gelecek şu an MB130 anakartlarda görünüyor. Benim favorim donanımsal anlamda halen MB120 dir o gönlümün sultanıdır ancak MB130 un açık ara fark ile öne doğru koştuğu gerçeğini de göz ardı edemeyiz.

55UD8400 benim nazarımda yukarıdaki modelden çok çok üstün özelliklere sahip bir ürün değildir bu nedenle ikisini bir değerlendirebilirim çok ince detayları dikkate almazsak.

55HT1800 yukarıdaki iki modeli de havada karada ezer. SAMSUNG panel ve HDR10 desteği bize hem renklerdeki canlılığı hem de VA panelin tepkime avantajını sunacak olmakla birlikte smr değerinin 1800hz olması smr anlamında neredeyse yukarıdaki iki modeli de oldukça geride bırakmaktadır. Yine MB130 anakartlı bir üründür. Şu an için tek koddan üretim mevcutur.

Aslında izleyici profilinizi de bize aktarsaydınız o paralelde de biraz yorum yapabilirdik ?
Aslında tavsiye forumu olmamıza rağmen televizyon konusunda tavsiye başlığımızın olmaması değişik bir durumdu.

Bu eksiğimizi de gidermiş oldunuz elinize sağlık Egemen kardeşim ?

Ben de elimden geldiğince destek olmaya çalışırım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aslında tavsiye forumu olmamıza rağmen televizyon konusunda tavsiye başlığımızın olmaması değişik bir durumdu.

Bu eksiğimizi de gidermiş oldunuz elinize sağlık Egemen kardeşim ?

Ben de elimden geldiğince destek olmaya çalışırım.
Selamlar ben tam istediğim gibi bulamadım 40 ile 43inç arası olan futbol maçlarını canlı izleyebileceğim. Ya 1500 civarı full hd yada 2200 civarı 4k bi tv almak istiyorum.Genişliği en fazla 98cm olması lazım çünkü. smartı da hızlı olması lazım bein connect kullanacam çünkü lütfen cevaplarsanız çok sevinirim

Geri
Üst Alt