S
_SpotLife_
Yeni Üye
- 4 Haz 2019
- 42
- 31
Ârkadaslar 10 ekimde a101 toshiba 49v5863dat tv gelicek nasildir 2800 alinirmi kullanan arkadaslar varsa yorum yapabilirlermi
Güle güle kullan , umarım sorunsuz kullanırsın ,acaba next 1 yıllık server veriyormu,merak ettiğim için sordumArkadaşlar
Arkadaşlar fikrimi değiştirerek;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
968 TL gibi bir fiyata malettim.
Fikirlerinizi bekliyorum, İlk defa navitech bir marka kullanacağım bunun hakkında bilgisini ve yorumu olan varsa bekliyorum
Kusura bakmayın yanlışlıkla gönderdim.Herkese merhabalar.
Vestel 49FD7400
Toshiba 43L2863
Altını çizdiğim düşüncene ,katılmıyorum sevgili mert _turkiye ,bende 4 tane laptop var,hele birisi öğretmen laptopu olan toshiba,ki bence en basit donanımlı özel üretilen bir laptop,buna rağmen halen kullanılıyor,sıkıntı yok,sadece xp yerine geçenlerde linux yükledim o kadar,ama sonuçta kullanıyorum,köye gittiğimde oradan cevaplar veriyorum forumdabelliki kimse tavsiye vermiyor vesteller sanırım çöp geçen gün izledim hiç biri bi smsungun bi lg nin bi sonynin bi philipsin yanından bile geçemez bu markalarda 5500 ve üstünde 55inç olanları demekki başlangıç aşamasındaki bir tv yok buradan bunu anlayacağız kısaca almayın diyorlar yoksa güzel bir tavsiye gelirdi alt modeller zaten çöp
Bak onu hiç araştırmadım...Güle güle kullan , umarım sorunsuz kullanırsın ,acaba next 1 yıllık server veriyormu,merak ettiğim için sordum
Araştır bakalım,bazılarında internti bağladığında veya bağlı iken ,kiminde özel tuşlarla kiminde server ayarları ile bakılıp aktif edilebilyorBak onu hiç araştırmadım...
Selamlar Hoşgeldiniz.
55UA8300 den başlayayım müsaadenizle. Bu modelin MB130 anakartlısı gelecekse (Bunu garanti edemezl satıcılar sanırım) güzel bir tercih olabilir. MB120 olanını donanım olarak beğenirim ancak kısa süre sonra MB120 ler de aynen MB100 ler gibi geliştirme çalışmalarından düşecekler bu nedenle gelecek şu an MB130 anakartlarda görünüyor. Benim favorim donanımsal anlamda halen MB120 dir o gönlümün sultanıdır ancak MB130 un açık ara fark ile öne doğru koştuğu gerçeğini de göz ardı edemeyiz.
55UD8400 benim nazarımda yukarıdaki modelden çok çok üstün özelliklere sahip bir ürün değildir bu nedenle ikisini bir değerlendirebilirim çok ince detayları dikkate almazsak.
55HT1800 yukarıdaki iki modeli de havada karada ezer. SAMSUNG panel ve HDR10 desteği bize hem renklerdeki canlılığı hem de VA panelin tepkime avantajını sunacak olmakla birlikte smr değerinin 1800hz olması smr anlamında neredeyse yukarıdaki iki modeli de oldukça geride bırakmaktadır. Yine MB130 anakartlı bir üründür. Şu an için tek koddan üretim mevcutur.
Aslında izleyici profilinizi de bize aktarsaydınız o paralelde de biraz yorum yapabilirdik ?
Aslında tavsiye forumu olmamıza rağmen televizyon konusunda tavsiye başlığımızın olmaması değişik bir durumdu.
Bu eksiğimizi de gidermiş oldunuz elinize sağlık Egemen kardeşim ?
Ben de elimden geldiğince destek olmaya çalışırım.
Selamlar ben tam istediğim gibi bulamadım 40 ile 43inç arası olan futbol maçlarını canlı izleyebileceğim. Ya 1500 civarı full hd yada 2200 civarı 4k bi tv almak istiyorum.Genişliği en fazla 98cm olması lazım çünkü. smartı da hızlı olması lazım bein connect kullanacam çünkü lütfen cevaplarsanız çok sevinirimAslında tavsiye forumu olmamıza rağmen televizyon konusunda tavsiye başlığımızın olmaması değişik bir durumdu.
Bu eksiğimizi de gidermiş oldunuz elinize sağlık Egemen kardeşim ?
Ben de elimden geldiğince destek olmaya çalışırım.