A Çevrimdışı

abayrak

Yeni Üye
27 Eyl 2019
4
62
Tv alım için araştırırken forumunuza denk geldim,geriye doğru okuduğumda faydalı olduğunu gördüm.Tebrik ederim.
Mutfakta kullanmak için 32 inch tv almayı düşünüyorum.Aynı zamanda VHF int.yardımı ile maç ve dizi seyretmeyi istiyorum.
Bazı tv ler vhf li fakat fiyatları yüksek.Hangi marka karar veremedim.Ayrıca normal tv ye uydu alıcı ve vhf anten ile bu işin olabileceğini öğrendim.
ne tavsiye dersiniz.vhf li hangi marka tv ?yada diğer alternatif ?
kolay gelsin.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Tv alım için araştırırken forumunuza denk geldim,geriye doğru okuduğumda faydalı olduğunu gördüm.Tebrik ederim.
Mutfakta kullanmak için 32 inch tv almayı düşünüyorum.Aynı zamanda VHF int.yardımı ile maç ve dizi seyretmeyi istiyorum.
Bazı tv ler vhf li fakat fiyatları yüksek.Hangi marka karar veremedim.Ayrıca normal tv ye uydu alıcı ve vhf anten ile bu işin olabileceğini öğrendim.
ne tavsiye dersiniz.vhf li hangi marka tv ?yada diğer alternatif ?
kolay gelsin.
Vhf derken sanırım telsiz frekanslarından bahsedilmiyor, çünkü analog anten girişi olan tüm tvlerde oluyor diye biliyorum,mesela bendeki tvde 44.50 Mhz - 800 küsür Mhz arasında kanal tarayabiliyor ki bildiğim kadarıyla tüm analog antenli yvlerde bu böyledir.
Yani eski tüplü tvlerdeki 2-4 ,5-12 ve 21-69 (umarım doğru hatırlamışımdır :) ) kanallarını, UHF bandını ve şimdikilerin S bandını tarayabiliyor ,ama yinede tam olarak "neyi-nasıl kullanılacağını" yazarsan sevinirim sevgili A abayrak ,ben soru içinde geçen VHF ye göre birşeyler yazdım :ok

E Çevrimdışı

emrecelik3850

Yeni Üye
28 Eyl 2019
2
28
Bütçem 2000-2500 tl arasında öğrenciyim. 43 inç düşünüyorum, netflix uygulamasının rahat kullanılabilir olması benim için çok önemli tv yazılımının kasmadan rahat kullanılması gerek.
Sizce 4K vestel 43ud8470 mi 2400 liraya almak mı
Yoksa Full HD LG 43lm6300 2600 liraya almak mı daha mantıklıdır ?
ikisi de 2019 model ama lg daha premium geldi sorun çıkartmayacak gibi duruyor.
Genellikle netflixten dizi ve süperlig maçlarını izleyeceğim. maç izlerken sorun çıkartırlar mı?
4K tvde hd yayın daha güzel görüntü verir mi yoksa full hd tv ile aynı görüntüyü mü verir, tesekkürler

E Çevrimdışı

Eawen

Yeni Üye
19 Haz 2019
3
Arkadaşlar sizce PHILIPS 50PUS7304 alınır mı? Başka öneriniz var mıdır?

E Çevrimdışı

emrecelik3850

Yeni Üye
28 Eyl 2019
2
28
Samsung 43 inç 4 ₺
Bütçem 2000-2500 tl arasında öğrenciyim. 43 inç düşünüyorum, netflix uygulamasının rahat kullanılabilir olması benim için çok önemli tv yazılımının kasmadan rahat kullanılması gerek.
Sizce 4K vestel 43ud8470 mi 2400 liraya almak mı
Yoksa Full HD LG 43lm6300 2600 liraya almak mı daha mantıklıdır ?
ikisi de 2019 model ama lg daha premium geldi sorun çıkartmayacak gibi duruyor.
Genellikle netflixten dizi ve süperlig maçlarını izleyeceğim. maç izlerken sorun çıkartırlar mı?
4K tvde hd yayın daha güzel görüntü verir mi yoksa full hd tv ile aynı görüntüyü mü verir, tesekkürler
bütçeyi zorlayıp samsung 43ru7100 almaya karar verdim umarım tatmin eder

A Çevrimdışı

abayrak

Yeni Üye
27 Eyl 2019
4
62
Vhf derken sanırım telsiz frekanslarından bahsedilmiyor, çünkü analog anten girişi olan tüm tvlerde oluyor diye biliyorum,mesela bendeki tvde 44.50 Mhz - 800 küsür Mhz arasında kanal tarayabiliyor ki bildiğim kadarıyla tüm analog antenli yvlerde bu böyledir.
Yani eski tüplü tvlerdeki 2-4 ,5-12 ve 21-69 (umarım doğru hatırlamışımdır :) ) kanallarını, UHF bandını ve şimdikilerin S bandını tarayabiliyor ,ama yinede tam olarak "neyi-nasıl kullanılacağını" yazarsan sevinirim sevgili A abayrak ,ben soru içinde geçen VHF ye göre birşeyler yazdım :ok
CEVABINIZA TEŞEKKUR EDERİM.ben konuyu tam olarak anlatamadım kusur bendedir.Evdeki modem yardımı ile yeni alacağım televizyondan maç ve dizi izlemek istiyorum. Wifi olmalı.Piyasada wifili 32 inch tv sınırlı.Beko arçelik grundig vs.Hangisini tavsiye edersiniz demek istemiştim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

CEVABINIZA TEŞEKKUR EDERİM.ben konuyu tam olarak anlatamadım kusur bendedir.Evdeki modem yardımı ile yeni alacağım televizyondan maç ve dizi izlemek istiyorum. Wifi olmalı.Piyasada wifili 32 inch tv sınırlı.Beko arçelik grundig vs.Hangisini tavsiye edersiniz demek istemiştim.

Philips 32PFS5803 Full HD Uydu Alıcılı Smart LED TV

Son düzenleme:
muratala5361 Çevrimdışı

muratala5361 

Süper Üye
3 Şub 2019
1,906
22

Arçelik grubunun bu ürünleri çift çekirdek olduğu için smart yavaş olabilir haberiniz olsun

F Çevrimdışı

Frozia

Yeni Üye
17 Ara 2018
19
36
Abiler 12 taksit imkanından dolayı (şu an sadece İstanbul Bilişim'de var bu imkan)

Philipps 50pus6503 almayı düşünüyorum. Aslında gönlümde 49NU7100 ya da 50UK6470 var Samsung-LG taraflarında ama taksit imkanı ve bütçeden dolayı Philipps'e kaymak durumundayım sanırım. Sizce bu tv alınır mı, özellikle maç izleyen biriyim. Ve yazılımı Android mi, başka bir şey mi? "Saphi" diye bir şey yazıyor.

E Çevrimdışı

Eawen

Yeni Üye
19 Haz 2019
3
Arkadaşlar sizce PHILIPS 50PUS7304 alınır mı? Başka öneriniz var mıdır?

F Çevrimdışı

Frozia

Yeni Üye
17 Ara 2018
19
36
Samsung 49ru7100 ile 50ru7100 arasında ne fark var? Yabancı kaynaklarda 49ru7100 diye bir şey çıkmıyor sadece Türkiye'de çıkıyor. İkisi de VA mı acaba?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65

Rica ederim ne kusuru,ben de ara sıra hatalı yazabiliyorum,çünkü bazen kafada kalmış olabiliyor harfler,vede yazarken kafadakiler yazılabiliyor,olay şimdi anlaşıldı :)
(Ama vhf diye okuyunca şaşırmadım da değil :) )
Arçelik grubunu sevgili muratala5361 muratala53 daha iyi bilir,ama araştırdığımda ilk grundig olan 32VLE6730BP sanki "4 çekirdek" gibi bilgi buldum.

muratala5361 muratala53

K Çevrimdışı

kasif

Yeni Üye
2 Ağu 2018
5
44
Televizyonu alacağım ama çok acil gibi değil.
(Bir kaç defa tavsiyede istemiştim ama her seferinde şartlar değişti)

Eski(10 yılık) televizyonumda bir arıza var, bazen kendi kendine kapanıyor ve 15-20 dk açılmadığı oluyor. Normalde önümüzdeki sene yeni televizyon almayı planlıyorduk ama artık eski televizyonun kendi kendine kapanması çok rahatsız etmeye başladı ve yine "acaba yeni televizyon alsak mı" demeye başladık. Samsung 55RU7100 da karar kıldık. Boyutu iyi özellikleri bizim beklentilerimizi karşılıyor. Ama:

1- Sene sonuna doğru kampanya vs. ile fiyatlar iner mi? Yoksa dolar yükselince fiyatlar çıkar mı?

2- Bulunduğum ilde sadece Teknosa var, onda da bu model yok 55ru7105 diye bir model var, 5.000 TL bilmediğim bir özellik/fark için 1.000 TL ekstra para veremem. Medimarkt da yok, Amazon da 4.600 TL yani güvenli sitelerde pahalı. Diğer sitelerden alayım dedim ama güvenemedim, internette bir satıcıda ürünü uygun fiyata(3.999) buldum ama "ithalatçı garantili" olduğu belirtilmiş, bir sorun olursa muhatap bulmaktan endişe ediyorum (model numarası da UE-55RU7172 yazılmış, sonraki 72 ne demek bilmiyorum).

Kısaca ne yapayım? Sizce 11.11 indirimlerini bekleyeyim mi?
Bu televizyonu alanlar nereden(kimden) aldı? aldıkları yeri tavsiye ederler mi? Reklam olur derseniz özelden de mesaj atabilirsiniz.

Teşekkürler

Geri
Üst Alt