Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
adresinden 32inç Philips buldum.
AyrıcaZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
uydu alıcısı ileZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.wifi adaptör almayı düşünüyorum.
Ne dersiniz?
İyi akşamlar aranıza yeni katıldım yıllar önce aldığım axen marka lcd marka 32inç televizyonumun içindeki tüpler göz kırpmaya başladı yakında rahmetli olacaklar ondan dolayı 1500 tl civarında olan bütçemle alabileceğimi düşündüğüm aşağıda linkini verdiğim televizyonu buldum. yıllarca navigasyon cihazını memnunlukla kullandığım bu markanın televizyonu hakkında bilgisi olan varmı almaya değermi. televizyonlardan beklediğim göstersin yeter mantığında olduğum için beklentim yüksek değil 40inç boyutunda 1500 tl yi aşmayacak başka marka televizyon tavsiyeniz varmıdır. şimdiden teşekkür ederim.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
100 hz panellerin başlangıç modeli, bütçe uygunsa Q70 şahane bir seçim olur.samsung 55q60r nasıl
bu donanımdan memnun musunuz ?İnternet bağlantısı nasıl ?Arkadaşlar
Arkadaşlar fikrimi değiştirerek;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
968 TL gibi bir fiyata malettim.
Fikirlerinizi bekliyorum, İlk defa navitech bir marka kullanacağım bunun hakkında bilgisini ve yorumu olan varsa bekliyorum