Z Çevrimdışı

zafer03

Yeni Üye
25 Eyl 2019
11
47
Arkadaşlar

adresinden 32inç Philips buldum.
Ayrıca
uydu alıcısı ile wifi adaptör almayı düşünüyorum.
Ne dersiniz?

Arkadaşlar fikrimi değiştirerek;

968 TL gibi bir fiyata malettim.
Fikirlerinizi bekliyorum, İlk defa navitech bir marka kullanacağım bunun hakkında bilgisini ve yorumu olan varsa bekliyorum

D Çevrimdışı

DRAGUTLEV

Yeni Üye
2 Eki 2019
3
44
İyi akşamlar aranıza yeni katıldım yıllar önce aldığım axen marka lcd marka 32inç televizyonumun içindeki tüpler göz kırpmaya başladı yakında rahmetli olacaklar ondan dolayı 1500 tl civarında olan bütçemle alabileceğimi düşündüğüm aşağıda linkini verdiğim televizyonu buldum. yıllarca navigasyon cihazını memnunlukla kullandığım bu markanın televizyonu hakkında bilgisi olan varmı almaya değermi. televizyonlardan beklediğim göstersin yeter mantığında olduğum için beklentim yüksek değil 40inç boyutunda 1500 tl yi aşmayacak başka marka televizyon tavsiyeniz varmıdır. şimdiden teşekkür ederim.

S Çevrimdışı

sarper28

Aktif Üye
24 Şub 2018
221
Adem Helvacı Adem Helvacı hocam şu ud9500 ile ilgili detaylı bilgiye ulasabildiniz mi?

Dolby Vision hdr vs vs
Panel Samsung va demişsiniz hepsinde va mıdır acaba?

D Çevrimdışı

DRAGUTLEV

Yeni Üye
2 Eki 2019
3
44
İyi akşamlar aranıza yeni katıldım yıllar önce aldığım axen marka lcd marka 32inç televizyonumun içindeki tüpler göz kırpmaya başladı yakında rahmetli olacaklar ondan dolayı 1500 tl civarında olan bütçemle alabileceğimi düşündüğüm aşağıda linkini verdiğim televizyonu buldum. yıllarca navigasyon cihazını memnunlukla kullandığım bu markanın televizyonu hakkında bilgisi olan varmı almaya değermi. televizyonlardan beklediğim göstersin yeter mantığında olduğum için beklentim yüksek değil 40inç boyutunda 1500 tl yi aşmayacak başka marka televizyon tavsiyeniz varmıdır. şimdiden teşekkür ederim.

E Çevrimdışı

ertemli

Yeni Üye
16 Şub 2018
43
3399 tl uygun mudur

Screenshot_2019-10-05-19-39-42-872_com.android.chrome.png

A Çevrimdışı

aykuttt 

Aktif Üye
14 Şub 2019
137
38
Arkadaşlar merhaba. 32-42 arası mutfak için bir televizyon bakıyorum. Hnaım mutfakta iş yaparken açık kalacak. Genelde mutfakta oturuyoruz büyük olduğu için.
-Geniş bakış açısı
-Bilgisayara bağlamak için HDMI girişi
-Full HD çözünürlük
-Olursa dahili uydu alıcı
-Max 2000 civarı da bütçe
Bunlar şimdilik aklıma gelenler.

A Çevrimdışı

abayrak

Yeni Üye
27 Eyl 2019
4
63
Arkadaşlar

Arkadaşlar fikrimi değiştirerek;

968 TL gibi bir fiyata malettim.
Fikirlerinizi bekliyorum, İlk defa navitech bir marka kullanacağım bunun hakkında bilgisini ve yorumu olan varsa bekliyorum
bu donanımdan memnun musunuz ?İnternet bağlantısı nasıl ?

U Çevrimdışı

ugur625

Yeni Üye
7 Eki 2019
16
35
öncelikle merhaba arkadaşlar forumda yeniyim salonum için tv arayışına girdim 55" tvler arasında iki regal arasında kaldım farkları nelerdir genel olarak araştırdım fakat 8560u hakkında çok fazla bilgi bulamadım
1.
2.
veya bu fiyat aralığında tavsiye edebileceğiniz tv varmıdır

Z Çevrimdışı

zafer03

Yeni Üye
25 Eyl 2019
11
47
Uydu alıcısı dün geldi. Akşam kurdum. wifi anten mükemmel çekiyor, uydu alıcısı güzel tv nin görüntüsü iyi tavsiye ederim. Tabi bende samsung veya lg almak isterdim ama ekonomik koşullara göre gayet iyi.

D Çevrimdışı

DRAGUTLEV

Yeni Üye
2 Eki 2019
3
44
IMG_20191008_160631.jpg
.
Navitech 40 inç sndroşfli televizyonu aldım kurulumu kendim yaptım basit arayüzü var çok çabuk alıştım menü geçişleri bana hızlı geldi YouTube video yüklemesi laptopumdaki kadar hızlı program yüklenebiliyor google storeden çerçeve di ince ama ışık sızması yok ölü piksel yok wifi çekimi güzel takılma yaşamadım eternet kablosunuda denedim ondada sıkıntı yok ben memnun kaldım tabiki burda önrmli nokta var beklentilerim yüksek değildi

Geri
Üst Alt