? bakayım, şayet bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.Araştır bakalım,bazılarında internti bağladığında veya bağlı iken ,kiminde özel tuşlarla kiminde server ayarları ile bakılıp aktif edilebilyor
uzun araştırmalarım sonucu riske girerek teknosa gece kampanyası ile 2.999/12 taksit ile vestel 55ud8200 4k tv aldım.panel lg ips ve mb130s anakart çıktı.bugün kurulum yapıldı.tv görüntü ve ses olarak beni memnun etti.9 yıllık phlıps lcd tvden geçtim.smart özellikleri de çok iyi.youtube,netflix 4k görüntü çok net ve keskin.ss iptv ile iptv mi problemsiz izliyorum.ips panel olduğu için görüş açısı problemi yok.siyah dengesi yeterli. model 2019 üretimi.tabi ki bir lg,smansung yada sony beklentisinde olanlar için yeterli olmayabilir ama ben çok memnun kaldım.
Arkadaşlar merhaba 55ud9200 alacaktım lakin eşimle 55ud9360 görünce çerçevesinden ve bazı artı özelliğinden ötürü bu cihaza yöneldik.İki cihazı kullanan bir arkadaş bir değerlendirme yapmış çok şaşırdım size yorumu aynen bırakıyorum.Muhakkak daha tecrübeli iki ürünü detaylı inceleyen arkadaşlar olmuştur lütfen bir yönlendirme istiyorum
ALINTI : ''Evimde internet var 50mbit. 4k tv alma amacım diziler ve filmler icin. Fikirler icin teşekkür ederim.9200 modeline gelirsek. 9360 modelinden sonra bariz menü ve kanal geçişleri 1 tık daha hızlı calisiyor. 4k utube videolarinda ,hareketli sahne sirasinda dikkatli bakinca titreme oluyordu. Bunda oyle birsey yok gayet akıcı. Renklerde biraz daha parlak ve canlı geldi bana. Ben memmun oldum açıkçası bu değişimden.''
Hocam olur mu kağıt üstünde bile ud9360 üstün müşteri hiz.aradim bizzat elemanda üstün olduğunu teyit etti fiyat olarak da 300-500 lira pahalı ud9360 zaten.Benim anlamadığım neden bu şekilde bir değerlendirme yaptı arkadaş anlamadım sanırım kendinin kullandigi us9360 sorunlu bir cihazdı ancak böyle bir çıkarımda bulunabiliyorumÇok iyi fiyata almışsınız.
Hayırlı olsun, Güle güle kullanın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Benim bildiğim 55UD9200 daha üstün özelliklere sahip dostum. Zaten ikiside VESTEL ürünü olduklarından 55" boyutundaki UD9200 ve UD9360 fiyatlarına bakınca da UD9200 fiyatındada önde görünüyor.
Selam,Vestel 9360 fiyat olarak vestelin kendi sitesinde daha ucuz,ikisi arasında çok fark olduğunu düşünmüyorum,9200 da dolby vision var 9360 da yok onda da Quantum Renk Paleti Teknolojisi var,ikiside SMR 1800 hz ( pek bir işe yaradığını düşünmüyorum,tv nin titreme ve bulanıklık azaltma yeteneği zayıf ) ben 9200 kullanıcısyım,ne amaçla kullanacaksınız bilmiyorum ancak çok iyi bir tv değil çok kötü de değil,tam orta karar,belli belirsiz aralıklarlada kendi kendini resetliyor,bazen yeni açtığınız zaman bile reset atıyor,youtube ,netflix menülerde gezerken ya da bir video dan çıkıp diğerine geçerkende reset atabiliyor,forumda da bu yönde reset alıyor şeklinde insanların yazdıkları yorumlarıda gördüm,9200 için aklınızda kalan sormak istediğiniz başka bir şey varsa sorabilirsiniz 6 aydır kullanıyorum,hoşçakalın.Hocam olur mu kağıt üstünde bile ud9360 üstün müşteri hiz.aradim bizzat elemanda üstün olduğunu teyit etti fiyat olarak da 300-500 lira pahalı ud9360 zaten.Benim anlamadığım neden bu şekilde bir değerlendirme yaptı arkadaş anlamadım sanırım kendinin kullandigi us9360 sorunlu bir cihazdı ancak böyle bir çıkarımda bulunabiliyorum
Hocam olur mu kağıt üstünde bile ud9360 üstün müşteri hiz.aradim bizzat elemanda üstün olduğunu teyit etti fiyat olarak da 300-500 lira pahalı ud9360 zaten.Benim anlamadığım neden bu şekilde bir değerlendirme yaptı arkadaş anlamadım sanırım kendinin kullandigi us9360 sorunlu bir cihazdı ancak böyle bir çıkarımda bulunabiliyorum
Hocam o siteye bakmayin kendi sitesinden bilgileri yazıyorum direkt olarak.Ek olarak ud9360 daha güncel model ve 500 tl daha pahalı ud9200 a göreŞu siteye göre de UD9200 önde diyor.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Teşekkürler hocam Cok da para bağlamak istemiyorum aslında, şimdi 55ud8200,55ud9200 ve 55ud9360 modelleri arasında gidip geliyorum ben bunlardan en baz model olan ud 8200 alsam çok şey kaybedermiyim misal titreme,panel kalitesi gibi değişkenler var uzun soluklu kullanım için gidip 9200 alsak bu farka deger mi teşekkürlerSelam,Vestel 9360 fiyat olarak vestelin kendi sitesinde daha ucuz,ikisi arasında çok fark olduğunu düşünmüyorum,9200 da dolby vision var 9360 da yok onda da Quantum Renk Paleti Teknolojisi var,ikiside SMR 1800 hz ( pek bir işe yaradığını düşünmüyorum,tv nin titreme ve bulanıklık azaltma yeteneği zayıf ) ben 9200 kullanıcısyım,ne amaçla kullanacaksınız bilmiyorum ancak çok iyi bir tv değil çok kötü de değil,tam orta karar,belli belirsiz aralıklarlada kendi kendini resetliyor,bazen yeni açtığınız zaman bile reset atıyor,youtube ,netflix menülerde gezerken ya da bir video dan çıkıp diğerine geçerkende reset atabiliyor,forumda da bu yönde reset alıyor şeklinde insanların yazdıkları yorumlarıda gördüm,9200 için aklınızda kalan sormak istediğiniz başka bir şey varsa sorabilirsiniz 6 aydır kullanıyorum,hoşçakalın.
Hocam o siteye bakmayin kendi sitesinden bilgileri yazıyorum direkt olarak.Ek olarak ud9360 daha güncel model ve 500 tl daha pahalı ud9200 a göre
55UD9200 =smr1000,dolby vision var,ekran dled
55UD9360=smr1800,dolby vision yok,ekran slim led
Teşekkürler hocam Cok da para bağlamak istemiyorum aslında, şimdi 55ud8200,55ud9200 ve 55ud9360 modelleri arasında gidip geliyorum ben bunlardan en baz model olan ud 8200 alsam çok şey kaybedermiyim misal titreme,panel kalitesi gibi değişkenler var uzun soluklu kullanım için gidip 9200 alsak bu farka deger mi teşekkürler
Selam,epey de hatalı yazıyor smr bilgisi,bende farketmiştim,9200 için smr 1800 hz,kutusunun üzerinde de aynı bilgi mevcut,daha önce yazdığım gibi ne amaçla kullanacağınıza göre memnuniyet dereceniz değişir,bende ki tv va panel,yan açılardan yoğun renk solması yapıyor ve tam karşı açıdan da baksanız öle renk cümbüşü beklemeyin,panel netlik ve canlılık olarak çok başarılı,minimum seviyede alt kenarlarda ışık sızması yapıyor kabul edilebilir seviyede,hızlı ve hareketli sahnelerde titreme ve bulanıklık düzeltme yeteneği zayıf,5 sene samsung motion plus lı tv kullanıp sonra bu tv ye geçince bariz hissediliyor benim açımdan durum bu,playstation oynamıcam ,öle aman aman smart beklentimde yok diyorsanız üzmez,birde reset olayı biraz can sıkıcı,örneğin bu akşam tv yi açtım logo geldi yayın geldi hop kapandı ,stand by ışığı bir süre yanıp sönüp tekrar açıldı,netflix içinde filmleri gezmekte öle kasıyor tv,bazen kasma sonrası yine reset alıyor,yani kısaca çoğu şeye takılmam diyorsanız tercih edebilirsiniz,yok ben de sizin gibi hassasım diyorsanız bu markaya yanaşmayın,saygılar.Hocam o siteye bakmayin kendi sitesinden bilgileri yazıyorum direkt olarak.Ek olarak ud9360 daha güncel model ve 500 tl daha pahalı ud9200 a göre
55UD9200 =smr1000,dolby vision var,ekran dled
55UD9360=smr1800,dolby vision yok,ekran slim led
Teşekkürler hocam Cok da para bağlamak istemiyorum aslında, şimdi 55ud8200,55ud9200 ve 55ud9360 modelleri arasında gidip geliyorum ben bunlardan en baz model olan ud 8200 alsam çok şey kaybedermiyim misal titreme,panel kalitesi gibi değişkenler var uzun soluklu kullanım için gidip 9200 alsak bu farka deger mi teşekkürler