M Çevrimdışı

mert _turkiye

Aktif Üye
3 Tem 2019
135
21
yazmayayım dedim ama tavşan dağcı arkadaşa cevap vermeden olmayacak. aslanların olmadığı yerde böyle çakallar dolaşıyor malesef.Milleti yanlış yönlendiriyolar... bu arada bu tv yi alırken vade farkı da koydu tepsi budala sitesi vade farkını da git nereden alırsan al diyorlar tvnin parasını veririz vade farkını vermeyiz diyorlar bilginiz olsun... bu iade işlemleri de bu kadar kolay değilmiş bakalım parayı verecekler mi oda şüpheli ya uğraştırcak yok arıza kaydı fotosunu gönder beğenirsek aslını gönder uğraşıyoruz bakalım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sonuç şu ki tv almayın. :) Önce gittim 6999 tl 55nu8000 alabileceğimin en iyisiydi. Bi sürü ölü pixel varmış 2 ay uğraştım zorla değiştirttim önce değiştirmeyiz dediler tamir ederiz falan uğraştım 2 ay değiştirttim. Sonraki gelen 55nu8000 yine arızalı geldi hemen toplattım ışık sızması vardı bariz bişekilde onuda gönderdim para iadesine uğraştım tam 1.5 ay önce smsgcuların keyfi çattı 20 günde sonra t.... sa cıların keyfinin çatmasını bekledim ha 5 günde bankanın keyfini bekledim banka bile onlar ödeyince benim hesaba 5 günde geçiyor dedi :) . Sonra dedim ki bi daha bukadar para vermem en fazla 3500 tl fazla bile. Sonra bakarken bu tepsi budala sitesinde bir indirim yakaladım ve takip ettiğim iyi bir tv yidi markası yukarıda yazıyor. bu da hem ilk tv gibi ölü pikselli hemde 2. tv deki gibi ışık sızmalı geldi ve o kadar kalitesiz bir panel. aradım hepsine ağzıma geleni söyledim . Gerçekten paranızla rezil olmak sinirleirnizi bozmak bu arkadaşlar. Sonuç ne mi yapacağım . tüplü bir tv var ona bakıyorum ve 20 yıllık emektar hiç bir problemi yok 70 ekran biraz küçük ama bu çakallara verecek param da yok hangi kör alıcıya satarlarsada satsınlar ama ben almam öyle bozuk ürünleri. emektar tv mde beni bırakırsa bigün o zaman bu kez 1000 tl maximum sınırım 1000 tl yi gelmeyen ne varsa onu alırım şu an tv almayı düşünmüyorum. Bir de şu teknoloji işi ŞANS işi diyenlere lafım olacak hiç bir şey şans değil bunları ben araştırdım ve son karar şu ki firmalar kasıtlı olarak iyi ürünleri muhakkak yabancı ülkelere artıklarıda bize gönderiyorlar . nasıl domatesin iyisi rusyaya çürükler bize geliyorsa yada rusyanın beğenmediği ilaçlı ürünler nereye gidiyrsa artık. Bunlarda böyle çalışıyor bu yazımı okuyan arkadaşlar umarım ciddiye alırlar hiç bir marka tavsiye etmiyorm firma elemanıda değilim herhal anlaşılıyordur :) çünkü bazı büyük başlar diğer forum sitelerinde öyle söylüyorlardı. bunla ilgili gerekli şikayetleride yapıyorum sizlerde hakkınızı arayın bu ÇAKALLARA MEYDANI BIRAKMAYIN. ÇAKALLARIN KRALLIĞI ASLAN KÜKREYENE KADARDIR.

Son düzenleme:
R Çevrimdışı

ramo87

Yeni Üye
7 Tem 2019
2
37
herkese merhabalar forumda yeniyim adem hocamın youtubedaki videolarından buldum bu forumu tecrübelerinize güvenerekten sizden tv tavsiyesi isteyeceğim bütçem 1900 civarı smart özelliği olmayan full hd tv arıyorum günde 2-3 saat tv izleyen biriyim genelde maç izliyorum ve film izlerim aklımda grundig 43 gch 5900 b, seg 43sbf700 gibi modeller var birde çok daha ucuza awox 43 var ama ucuz etin yahnisi olayı düşündürüyor tavsiye edebileceğiniz başka modeller varmıdır?

M Çevrimdışı

metin1975 

Aktif Üye
15 Nis 2019
131
49
Bir önceki sayfada yazdım ama cevap veren olamadı Adem Helvacı Ado hocam bu tv hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum .

Arkadaşlar A101 de satılan
Samsung 55NU7300 55" UHD Curved TV
hakkında yorumlarınızı bekliyorum bu tv alınır mı ? Sorduğum bazı kişiler görün kalitesinin iyi olduğunu ama almam gerektiğini söylediler,nedeni de tutulmadığına ve arıza yaptığı zaman tamirinin zor olacağından bahsediyorlar ben buna bir anlam veremedim . İzleme açım karşıdan ve hafif yandan yani genelde direk karşı diye biliriz

Kisuke Urahara Çevrimdışı

Kisuke Urahara 

Aktif Üye
21 Mar 2019
434
Bir önceki sayfada yazdım ama cevap veren olamadı Adem Helvacı Ado hocam bu tv hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum .

Arkadaşlar A101 de satılan
Samsung 55NU7300 55" UHD Curved TV
hakkında yorumlarınızı bekliyorum bu tv alınır mı ? Sorduğum bazı kişiler görün kalitesinin iyi olduğunu ama almam gerektiğini söylediler,nedeni de tutulmadığına ve arıza yaptığı zaman tamirinin zor olacağından bahsediyorlar ben buna bir anlam veremedim . İzleme açım karşıdan ve hafif yandan yani genelde direk karşı diye biliriz

Bildiğim kadarıyla bu curved tv ler daha çok oyuncu odaklı. Direk karşıdan bakılmalı.Aşağıda ado hoca bilgi vermiş. :ok

M Çevrimdışı

metin1975 

Aktif Üye
15 Nis 2019
131
49
Cevap için teşekkür. Ben genel de filim ve maç arada izlemek amaçlı , arada sırada da netfilx izleme lk için düşünüyorum.

A Çevrimdışı

albaywolf

Aktif Üye
17 Mar 2019
202
38
Regal 49R7540U fiyatına göre nasıldır? Aynı fiyata başka bir model tavsiye eder misiniz?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
merhabalar ado, televizyonu aldığım yer akım korumalı priz almak gerektiğini söyledi bende daha sonra alırım diye vazgeçtim.
Televizyonlarda akım korumalı priz kullanmak gerekli mi?
Marka ve model olarak önerebileceğin akım korumalı priz var mı?
Tedbir her zaman iyidir lakin ticari oyunlarla satılan akım koruma prizlerinden almayın lütfen.
Akım koruma prizi kendiniz dahi yapabilirsiniz, videolarımda anlatmıştım. 3TL lik parça ile normal prizi akım korumalı priz yapabilirsiniz.:ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Regal 49R7540U fiyatına göre nasıldır? Aynı fiyata başka bir model tavsiye eder misiniz?
Fiyatına göre ise, o TV için o fiyat yüksek derim ben.

''REGAL nedir yahu?'' diye de arkasından eklerim, eğer bu fiyata mal satıyorlarsa.

REGAL in anlamadığı şu. Her ne olursa olsun MARKA DEĞERİ denen bir olgu var ve eğer ben bu paraları vererek bir VESTEL üretimi ürün alacaksam gidip VESTEL alırım, TOSHİBA alırım. REGAL nedir?

REGAL in eskiden makul yanı ekonomik olmasıydı. Şimdi ise ARÇELİK markasının BEKO suna özendiler ve REGAL e bir marka değeri katmaya çalışıyorlar.
Marka değeri fiyatları yukarı çekmekle olmaz eeeeyyy REGAL yöneticileri :kiskis

A Çevrimdışı

albaywolf

Aktif Üye
17 Mar 2019
202
38
Fiyatına göre ise, o TV için o fiyat yüksek derim ben.

''REGAL nedir yahu?'' diye de arkasından eklerim, eğer bu fiyata mal satıyorlarsa.

REGAL in anlamadığı şu. Her ne olursa olsun MARKA DEĞERİ denen bir olgu var ve eğer ben bu paraları vererek bir VESTEL üretimi ürün alacaksam gidip VESTEL alırım, TOSHİBA alırım. REGAL nedir?

REGAL in eskiden makul yanı ekonomik olmasıydı. Şimdi ise ARÇELİK markasının BEKO suna özendiler ve REGAL e bir marka değeri katmaya çalışıyorlar.
Marka değeri fiyatları yukarı çekmekle olmaz eeeeyyy REGAL yöneticileri :kiskis

Hocam Regal 2.196 ₺. Yakın fiyata Toshiba'nın FHD olanını dahi bulamadım. Benzer özellikli UHD Toshiba ise en ucuz A101 ve Amazon'da var, o da 2799 ₺.

Geçen sene 2000'e Toshiba 49" FHD olanı almıştım kendime ama o fiyata bulunamıyor artık :bilmiyom

T Çevrimdışı

TOROS RÜZGARI

Yeni Üye
14 Tem 2019
4
41
43" boyutunda , Dahili uydu alıcılı , Smart tv , Led , Wifi , UHD özelliklerinde max. 2.600 bandındını aşmayacak hangi markayı önerirsiniz. (Fazla özelliklerini bilmiyorum ama ekran canlı olsun isterim 4K gibi netliği yüksek bu fiyata varsa tabii.)
Ayrıca Sunny , PEAQ , AXEN , SEG markaları için ne yorum yapabiliriz. Sunny fabrikası evime 3km mesafede ve media marketlerde Sunny üretimi bahettiğim PEAQ,AXEN ürünleri extra garati ile alma avantajıda bulunmaktadır.
Son olarak Grundig ve Vs outletlerde satılan bahsettiğim özelliklerde tv 'ler için görüşlerinizi paylaşabilirmisinz.
Yorumlar ve öneri,görüşlerinz için şimdiden teşekkür ederim.

T Çevrimdışı

TOROS RÜZGARI

Yeni Üye
14 Tem 2019
4
41
15 Gün içinde alacağım için yardımlarınızı beklemekteyim.
Yukarıdaki mesajıma istinaden yardımcı olabilirmisiniz.

BramStoker Çevrimdışı

BramStoker

Aktif Üye
8 Eki 2018
120
39
Adem Helvacı Ado hocam merhaba, Valideye 55ud8200 aldık, sizin yorumunuzu soracaktım, yeni çıkmış sanırım 1 aylık cihazmış, paneli, yenileme hızı, smartı falan nasıldır acaba ? Teşekkürler

C Çevrimdışı

caylius

Yeni Üye
14 Tem 2019
3
45
Merhabalar 49 veya 50 inch 4k TV alacağım. Bol miktarda sinema ve dizi izliyorum. Bütçe olarak 4500 civarı düşünüyorum. Ağ bağlantı hızı ve Smart özellikleri önemli. Aktif şekilde kullaniyorum. Aşağıdaki modeller hakkında da fikir verirseniz mutlu olurum.
Philips 49PUS7503 - Samsung 50RU7400 - LG 49Sk8100 HIDE][/THANKS]

R Çevrimdışı

ramo87

Yeni Üye
7 Tem 2019
2
37
s.a herkese grundig 49vlx7810 ile Vestel 49UD8200 modelleri arasında tavsiye edebileceğiniz bir model var mıdır yada bu fiyatlarda başka bir marka yada model Adem Helvacı Ado
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yardımcı olursanız çok sevinirim

Geri
Üst Alt