M Çevrimdışı

Memory42

Yeni Üye
16 Nis 2019
44
36
Vestel 49ud9360 yada 49pus7503 arasında fp ürünü hangisi daha mantıklı? Çok nadir tv izlenir genelde netfliks vs film üzlemeye odaklı olarak tavsiyeniz nedir ?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Sitem etmekte haklısınız zira tavsiye konusuna uzun zamandır bakamıyorum yaz temposu olması nedeniyle.

Yalnız, beni tanıyanlar ve mesleki pozisyonumu bilenler zaten yaz mevsimlerinde çok aktif olmadığımı bilirler.

Bu kadar sinirlenmeye gerek yok, Adamlık konularına girmeye hiç gerek yok zira anlamsız açık uçlu mevzular oralar. :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
forum siteside baya aktif bir soruya 1 ayda cevap veren yok ilginç bir forum sitesi

11226b67bb31a6ab266e.png

Tabi finalde bir klavye sürçmesi olmuş , Görüşmek üzere olacaktı o :kiskis

cumarbaz Çevrimdışı

cumarbaz

Aktif Üye
27 Tem 2019
67
34
Adem Helvacı Ado Hocam forum üstadı olarak sizden tavsiye almak istiyorum. Çok yoğun olduğunuzu, bildirimlere yetişemediğinizi biliyorum. Karşılıklı çıkarcılığın olmadığı, yardımlaşmanın olduğu bu güzel ortamı bizlere sağladığınız için, çok teşekkür ediyorum.

Yeni aldığım 49ud8200 cihazım geldi, bazı mkv dosyalarını açmadığından ve va panel istememe rağmen ips panel yollamalarından dolayı iade ediyorum, bütceyi biraz yukarı çektim, tavsiyelerinizi bekliyorum.
Şimdiye kadar baktığım modeller:
PHİLPS 50PUS7303(Panele toz kaçma ve vertical landing şikayetleri korkutuyor biraz açıkcası)
LG 50UK6470

Bunlar haricinde farklı model tavsiyeleride alabilirim, farka farketmez, yeterki sizin birikiminizden yararlanalım. :) Samsung en çok beni tatmin edecek marka gibi geliyor, fakat uygun model bulamadım.
49Nu7500 hoş duruyor. Onun hakkında da yorumlarınızı alabilirim. Edge LED olmasından dolayı bir eksiklik hissettirirmi sizce? (Dts desteği olmadığını öğrendim, film ve içeriklerde sıkıntı çıkar gibi hocam)

Hocam kullanım senaryom ise şöyle.

-Fazla uydu yayını yani normal tv izlemem. (Belkide hiç izlemem)
-Futbol izlemem
-Pc bağlayıp oyun oynamam.

+Yoğun kullanırım (Günlük 3-5 saat)
+Netflix kullanırım.
+Youtube kullanırım
+Torrentten yüksek bitrate film indirip izlerim bol bol. (4k-FULL HD 30-80GB Genelde boyutlar. (MKV)
+Yabancı dizi izlerim.
+Tek kişiyim, 2 metre mesafeden ve tv nin tam karşısından izlerim.
+İlk tercihim Dled hocam.
+Siyahları parlatıp gri gibi göstermeyen, güzel siyah performansıda isterim hocam. :)
Bütcemde Max.3500-3600TL.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt