F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
s.a herkese grundig 49vlx7810 ile Vestel 49UD8200 modelleri arasında tavsiye edebileceğiniz bir model var mıdır yada bu fiyatlarda başka bir marka yada model Adem Helvacı Ado
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yardımcı olursanız çok sevinirim
tv tavsiye etmem ama, bir not geçmek istedim, kendi nazarımda nedense bana grundig üretimli televizyon gösterimi hep çamur gibi mat ve karanlık gelmiştir. hiç ısınamadım ikisi arasında kaldı isen vesteli seç derim

B Çevrimdışı

bahri77

Yeni Üye
15 Haz 2019
18
43
Merhabalar 49 veya 50 inch 4k TV alacağım. Bol miktarda sinema ve dizi izliyorum. Bütçe olarak 4500 civarı düşünüyorum. Ağ bağlantı hızı ve Smart özellikleri önemli. Aktif şekilde kullaniyorum. Aşağıdaki modeller hakkında da fikir verirseniz mutlu olurum.
Philips 49PUS7503 - Samsung 50RU7400 - LG 49Sk8100 HIDE][/THANKS]

Selam,

bende çok aktif smart kullanıyorum, internet , netflix ve youtube..
50nu7400 aldım ve çok memnunum.
özellikle smart özelliklerinde hiç takılma sorun olmadı , çok hızlı geçiş yapıyor uygulamalar arası.
diğerleri için bir şey diyemem.
iyi günler.

kazim450 Çevrimdışı

kazim450

Yeni Üye
12 May 2019
23
34
Adem Helvacı Ado adem abi.son nokyaya geldim.ev eşyaları ve beyaz eşyalar alındı.yarın gidip kısmetse televizyonu seçip alacam.gönlümde her zaman 65 inc olsa da evin durumu gereği 55 inclik alacaz mecbur.görerek alma taraftarı olduğumdan sony burda bulamadım samunga yöneldim.55Nu8000 ve 55Q60r modellerinden birini alacağım.genel kullanım ps4 ve netflix 4k içerikleri için hangisini neden tercih etmeliyim.şimdiden teşekkürler abi

O Çevrimdışı

Oğuz SÖYÜNMEZ

Yeni Üye
23 Tem 2019
2
30
Öncelikle merhabalar youtube üzerinden videolarınızı gördüm ve foruma katıldım. 6 senedir sunny marka 32 inch tv kullanmaktayım, tv daha 1 ayını doldurmadan uydu alıcısı arızası verdi ve garantisi bitene kadar 2 sene boyunca sürekli teknik servise gidip geldi biter bitmez gene aynı sorunu verdi ve bizde dahili uydu alıcısını kullanmayı bırakıp sonunda hdmı dan harici bir uydu alıcısı bağlayıp kullanmaya başladık. Daha sonra ailem oturduğumuz semte yıldırım düştüğünü herkesin tv sinin bozulduğunu ve herkesin tamir ettirdiğini yada yenilediğini söyledi (bizde tamir ettirmişiz ben il dışında okuyordum o sıralar) ve son olarak yaklaşık 1 ay önce tv den hışırtı sesi gelmeye başladı hdmı kablosunu ve hd uydu alıcısını değiştirdiğim zaman sorun düzelmedi aksine tv 30 dk çalışıp kendiliğinden kapanmaya başladı, tamirciye sorduğum zaman 250-450 tl arasında bir fiyata yapılır ama tv niz 32inch isterseniz yenisini alın hemde garantisi olur dedi banada mantıklı gelen bu açıkçası yıllardır evde durduğu kadar serviste durdu cihaz. 1500-2000 TL aralığında tercihen 32inch (40 inch civarıda olabilir), 1080p çözünürlükte, smart tv olmasada olur(ben izlemiyorum annem ve babam izleyecek) tvönerisi isteeycektim nereye danışsam teknoloji işi şans işi denildiği çin son çare size danışmak istedim. Ek olarak vestel arçelik grundıg gibi yerli üretimleri düşünmekteyim yardımcı olursanız sevinirim.

E Çevrimdışı

egazi

Yeni Üye
24 Tem 2019
2
35
vestel 49ud8200
vestel 49ud9500

bu ikisi arasında hangisini tavsiye edersiniz?

S Çevrimdışı

Sharp61

Yeni Üye
24 Tem 2019
16
42
selamlar. benim için de bir tv tavsiyesinde bulunabilir misiniz? benim kullanma amacım %90 olarak uydu yayını olacak. maç izlerken sorun çıkarmayacak bir 55-65 inç boyutunda marka-model tavsiye edebilir misiniz. fiyat olarak 6-7 bin TL ye çıkabilirim. ancak kullanım amacım düşünüldüğünde örneğim 4000 TL civarına alınabilecek bir Vestel televizyon ile samsung ya da sony marka tv ler arasına çok fark olur mu? şimdiden teşekkür ederim.

M Çevrimdışı

mert _turkiye

Aktif Üye
3 Tem 2019
135
21
vestel 55ud 9360 nasıl bir televizyondur sayın arkadaşlar yeniden tv almaya karar verdim 55ud8200 de olur ama fazla para vermeyeceğim bu kez tv ihtiyacı doğdu tvnin tüpü zayıfladı kenarlarda mavi ekranda kırmızılıklar oluşmaya başladı sanırım tüp bitiyo acil yardımınızı bekliyorum saygılar. Max 3500 tl sınırında alabileceğim en iyi tv hangisidir 100 hz olması sanırım önemli değil oyun oynamıyacağım film ve tv için kullanacağım. yayınlar sanırım 24 fps imiş 100 hz bir işe yaramayacağını söylediler doğrumudur bunuda öğrenmek isterim görüntü açısıda önemli değil tek ben izliyeceğğim

M Çevrimdışı

mert _turkiye

Aktif Üye
3 Tem 2019
135
21
yorumlara baktığım kadarıyla vestel ud9360 larda kronik sorun varmış ekranın sağ tarafında bir çizgi çıktığı söyleniyor bilgilerinize !!!

M Çevrimdışı

mehmetalikazanci

Yeni Üye
28 Tem 2019
3
39
Aslında tavsiye forumu olmamıza rağmen televizyon konusunda tavsiye başlığımızın olmaması değişik bir durumdu.

Bu eksiğimizi de gidermiş oldunuz elinize sağlık Egemen kardeşim ?

Ben de elimden geldiğince destek olmaya çalışırım.
hocam hayırlı günler.. 124 ekran youtube izlenebilen uygun bir marka tavsiye edebilir misiniz

Geri
Üst Alt