T Çevrimdışı

tasamek

Yeni Üye
5 Tem 2019
2
64
merhabalar arkadaşlar Regal tv araştırırken bu forumu buldum ve yeni üye oldun sizden tavsiye bekliyorum Regal 32R6020H almayı düşünüyorum
öğrendiğim kadarı ile wifi için ayrı aparat gerekiyormuş 100 tl civarı netflix varmı yoksa kurulabilirmi görüntü ve anakart hakkında yorumlarınız nedir smart tv işlevi işe yararmı kafamda deli sorular sizleride meşgul ettim şimdiden teşekkürler

M Çevrimdışı

mert _turkiye

Aktif Üye
3 Tem 2019
135
21
forum pek aktif değil sanırım sorduğum sorulara cevap gelmiyor nyse ben başka forumlar arayayım buradan bi cevap geleceği yok...

M Çevrimdışı

mert _turkiye

Aktif Üye
3 Tem 2019
135
21
hocam olasılıklarla değilde anlayan bir arkadaş yorum yaparsa yani kaç gündür cevap bekliyorum kimse birşey yazmıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

M mert _turkiye, beko grundig arçelik grubunda dled tv lerde çok fazla led bar problemi var edge tavsiye ederim
bu arada geçenki yazında dled olduğunu arıza çıkardığını söylüyorsun bugünki yazında direk lede olabilri diyorsun. daha tv yi bilmiyorsun bile .bu işten anladığını sanmıyorum ve yorum yapabiliyosun. sen hangi firmanın adamısın öteki forumda bi samsungcu vardı ordan kaçtık burdada senmisin onların elemanı.

ve şunuda söyliyim . ismini zikretmiycem ....sa dan samsng marka tv aldım 55nu8000 sıfır diye sattılar bant falan sıfıırdı. ama bant çekmesi çok kolaymış saç kurutma makinesiyle bantı yumuşatıp kolayca teşhiri içine koyup satıyorlarmış . bunları öğrendim ve üründe 8 tane ölü pixel vardı. O çok kaliteli smsng friması önce tv yi değiştirmeyeceni söyledi thh ye gideceğim dedim ısrarla değiştirmeyeceğiz dediler ama en sonunda sağlam durunca değiştirmek zorunda kaldılar. 2 ürünü yine .... sa dan aldım. ürün geldi ürünün sağ ve solunda koruyucular vardı. dedim bunlar ilk tv de yoktu . servisci arkadaşlar o zaman abi sana teşhir satmışlar dedi. sıfır ürün böyle olur dedi . ama onlara sorarsanız bazılarınd bu koruyucular var bazılarında yok. nyse .2. ürün geldi altta ışık sızması abartılacak düzeyde hemen toplattım. para iadesi istedim. ve bu süreç 3 ay sürdü. paramı aldım onuda zor aldım. zor bi süreç o yüzden tv alacaklara tavsiyem çok paranız yoksa o kadar para verilmez çünkü teknolojileri arıza yapmaya çok uygun. ledlerde ölü pixeller . banding clouding ghosting effect gibi bir sürü problem. 3500 den bi kuruş fazla vermeyin ben biraz fazla verdim bu kez ama 6500 tl den iyidir . sizlerede tavsiyem en fazla 3500 verin inanın değmez. ve bu yukarıda saydığım firmalar böyle teşhir ve arızalı ürünleri bu şekilde eritiyorlar. ucuzluk adı altında. dikkat edin bantına falan güvenmeyin. isterseniz sizde deneyin bi saç kurutma makinesi alın bantı ısıtın hemen çıkıyor ondan sonra istediğiniz kadar bantlayın. tatam cı arkadaşa göre ise tatamcı yapmıyomuş diğerleri hep yapıyomuş kendisi ak kaşıkmış . hepsi yapıyo arkadaşlar. tşk ler

Son düzenleme:
S Çevrimdışı

samedismayilov

Yeni Üye
2 Ara 2018
13
31
Merhaba sevgili Adem Helvacı Ado hocam. Ortalama 3 metre mesafeden, film (genelde aksiyon), belgesel, ilerde belki ps4 pro için 3500-4500 tl bütçeyle, akıcılığı iyi olan tv tavsiye edebilir misiniz? Akıcılık konusunda gerçek yenileme hızı 100 hz olan 55nu8000 muhteşem, bir kaç ay önceki sorumda önermiştiniz, ama fiyatları tavan yaptı, mağazalarda stoklar bitmiş, teşhirler var sadece. Bu arada samsungun yeni ru7400 serileri çıktı. Yazılımsal yenileme hızı 1900 (50nu7400'de ise 1700). Bunlarla ilgili ne düşünüyorsunuz? Farklı alternatifler mi aramalıyım? Önerileriniz benim için çok önemli. Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba sevgili Adem Helvacı Ado hocam. Ortalama 3 metre mesafeden, film (genelde aksiyon), belgesel, ilerde belki ps4 pro için 3500-4500 tl bütçeyle, akıcılığı iyi olan tv tavsiye edebilir misiniz? Akıcılık konusunda gerçek yenileme hızı 100 hz olan 55nu8000 muhteşem, bir kaç ay önceki sorumda önermiştiniz, ama fiyatları tavan yaptı, mağazalarda stoklar bitmiş, teşhirler var sadece. Bu arada samsungun yeni ru7400 serileri çıktı. Yazılımsal yenileme hızı 1900 (50nu7400'de ise 1700). Bunlarla ilgili ne düşünüyorsunuz? Farklı alternatifler mi aramalıyım? Önerileriniz benim için çok önemli. Yardımcı olursanız sevinirim.
Dik açıdan izlenecek

Son düzenleme:
kepler-22 Çevrimdışı

kepler-22

Yeni Üye
29 Ocak 2019
15
44
merhaba, vatandan yeni LG marka tv aldım ama stokta olmadığı için bulunduğum şehire yakın bir başka bir ildeki mağazadan temin ettiler. Yalnız bana teşhir ürün göndermeleri konusunda pek içim rahat değil, servis geldiğinde kontrol ettirmeyi düşünüyorum ama servis çoğu zaman kumanda yanımızda yok diye es geçiyorlarmış.

Tavsiyeleriniz var mı?

M Çevrimdışı

mert _turkiye

Aktif Üye
3 Tem 2019
135
21
ha bu arada tv geldi sağolsunlar yerli malı dedik birde bunları görelim ölü pikseller ışık sızmaları bunu da gönderdim. MALESEF HALKIMIZ BİLİNÇSİZ VE CAHİL! tv alınca neresine bakacağını ne yapacağını bilmiyor arkadaş bir açın youtubeden ölü piksel testi yapın. BEYAZ RENKte durdurun. siyah noktalar varmı ona bakacaksınız. anlamıyorsanız bi google ölü piksel yazın neye benziyor bi öğrenin. sonra bir ışık sızması testi açın youtubeden kenarlarından ışık kaçırıyomu tv bi bakın . Halk cahil olunca bunlarda çöp tv leri bize satıyorlar . bu gönderdiğim 3. tv.... yine alacam yine bozuk çıkarsa yine gönderecem .

bu kadar terbiyesizlik fazla bu firmalar müşteriyi aptal yerine koymaktan ne zaman vazgeçecek devletimiz bunlara bir önlem almayacak mı yok mu bir yetkili bunlara dur diyecek. 3 tane sıfır tv aldım 3 de hatalı . ve bunlar şans işi falan değil gayet bilinçli yapılıyor. işe yaramaz paneller ülkemde satılıyor muhtemelen de iyi çıkan paneller yurtdışına gönderiliyor. HALK CAHİL DİYE BU KADAR OYNANMAZ kaç kişi yapıyor yukarıda söylediğim testleri kaç kişi bakıyor. servisci diyoki kimse sizin gibi incelemiyor ilk kez siz bu kadar bakıyosunuz. kusura bakmasınlar de eşşek bile alırken dişine bakıyorlar ...

ve bu tv direkt ana depodan gönderildi internet aracılılğıyla alındı öyle arada aracı falan yok kendi kargoları getirdi kendi servisine verdi kendi servisi kurdu kısaca EL DEĞMEMİŞ TV. VE BUNU YAPAN BİZZAT ÜRETİCİ FİRMA.

Son düzenleme:
kepler-22 Çevrimdışı

kepler-22

Yeni Üye
29 Ocak 2019
15
44
ha bu arada tv geldi sağolsunlar yerli malı dedik birde bunları görelim ölü pikseller ışık sızmaları bunu da gönderdim. MALESEF HALKIMIZ BİLİNÇSİZ VE CAHİL! tv alınca neresine bakacağını ne yapacağını bilmiyor arkadaş bir açın youtubeden ölü piksel testi yapın. BEYAZ RENKte durdurun. siyah noktalar varmı ona bakacaksınız. anlamıyorsanız bi google ölü piksel yazın neye benziyor bi öğrenin. sonra bir ışık sızması testi açın youtubeden kenarlarından ışık kaçırıyomu tv bi bakın . Halk cahil olunca bunlarda çöp tv leri bize satıyorlar . bu gönderdiğim 3. tv.... yine alacam yine bozuk çıkarsa yine gönderecem .
nerden aldınız? online alışveriş sitelerinden mi? ben de geçen haftalarda hepsiburada.com'dan LG marka bir tv aldım. İzmir'deki bir tedarikçi mağazadan horoz lojistikle gönderdiler, horoz lojistik izmir ile komuşu olan 2 saat mesafedeki bir il merkezine getireceği kargoyu, önce istanbul'a götürdü, sonra bulunduğum şehre getirdi. Horoz lojistiğin çalışma tarzı bu şekildeymiş, önce istanbuldaki dağıtım merkezine gidiyormuş, ordan tekrar dağıtıma çıkarılıyormuş. neyse kargo geldiğinde tv kutusunun ön üst yüzeyinde belirgin derecede hasar fark ettim. yani bildiğiniz içe doğru gömülmüştü, tutanak tutmayı talep ettim ama horoz lojistik şirket olarak tutanak tutmuyormuş. Gerçekten de şikayetvar.com'a baktığınızda horoz lojistik verdiği cevaplarda tutanak tutmadıklarını açık bir şekilde belirtiyor. ben de bunun üzerine ürünü teslim almadan iade edip ücreti geri aldım. Çünkü hepsiburada.com hasarlı ürünlerin iadesinde kesinlikle servis raporunu yeterli görmüyor, kargo hasar tespit tutanağını da şart koşuyor ama tutanak tutmayan bir kargo firmasıyla da ürün gönderiyor.

M Çevrimdışı

mert _turkiye

Aktif Üye
3 Tem 2019
135
21
yok üstad tv markası zaten yukarıda yazıyor tekrar zikretmek istemiyorum. hepsi buradadan aldım. borusan lojistikle gönderildi. zaten kargo hasarlı falan gelmedi ki kargo bana gelmedi servise gönderiyorlar kargoyu yani teslim alan servis. kargo hasar raporu diye bişeyden bahsetmek mümkün değil sağlam sıfır açılmamış kutusunda yani bantları falan sıfır ama içine ne koymuşlar işte yukarıda saydıklarımı koymuşlar.

tüplüye devam 20 yıldır taş gibi çalışıyor. piyasa çakallara kalmış. AMA BİZİM MİLLET CAHİL OLDUKÇA BİLİNÇLENMEDİKÇE DE BU ÇAKALLAR ÇOOOOKK İŞ YAPAR!!! ASLANLARIN OLMADIĞI YERDE ÇAKALLAR BÖYLE CİRİT ATACAKTIR....

M Çevrimdışı

mert _turkiye

Aktif Üye
3 Tem 2019
135
21
ve bu da son nokta bu forumun ne admini ne anlayanı var kimse doğru düzgün cevap yazmıyor benim için bitmiştir nokta. bir daha da buraya girmem

M Çevrimdışı

metin1975 

Aktif Üye
15 Nis 2019
131
49
Arkadaşlar A101 de satılan
Samsung 55NU7300 55" UHD Curved TV
hakkında yorumlarınızı bekliyorum bu tv alınır mı ? Sorduğum bazı kişiler görün kalitesinin iyi olduğunu ama almam gerektiğini söylediler,nedeni de tutulmadığına ve arıza yaptığı zaman tamirinin zor olacağından bahsediyorlar ben buna bir anlam veremedim . İzleme açım karşıdan ve hafif yandan yani genelde direk karşı diye biliriz

K Çevrimdışı

Karmazov

Yeni Üye
7 Tem 2019
1
41
Merhaba arkadaşlar televizyondan beklentim İnternet te siteler üzerinden donmadan kasmadan film ve dizi izlemek şimdiye kadar kullandığım televizyonum da TV box ile işimi görüyordum ama yeni alacak olduğum televizyonda smart özelliği tatminkar olsun istiyorum. Futbolla maçla işim yok. Bütcem de biraz düşük. 43 inç büyüklüğünde işimi göreceğini düşünüyorum. Araştırırken LG 43LK5900PLA. Modeli mantıklı göründü sizinde görüşünüzü almak istiyorum tavsiye edermisiniz veya 2500 TL ye kadar başka TV tavsiyeniz olurmu yardımcı olursanız çok sevinirim

Geri
Üst Alt