M
mert _turkiye
Aktif Üye
- 3 Tem 2019
- 135
- 21
ado hocam bir yorum yaparmısınız şu 49vlx9750 için
bu arada geçenki yazında dled olduğunu arıza çıkardığını söylüyorsun bugünki yazında direk lede olabilri diyorsun. daha tv yi bilmiyorsun bile .bu işten anladığını sanmıyorum ve yorum yapabiliyosun. sen hangi firmanın adamısın öteki forumda bi samsungcu vardı ordan kaçtık burdada senmisin onların elemanı.M mert _turkiye, beko grundig arçelik grubunda dled tv lerde çok fazla led bar problemi var edge tavsiye ederim
Dik açıdan izlenecekMerhaba sevgili Ado hocam. Ortalama 3 metre mesafeden, film (genelde aksiyon), belgesel, ilerde belki ps4 pro için 3500-4500 tl bütçeyle, akıcılığı iyi olan tv tavsiye edebilir misiniz? Akıcılık konusunda gerçek yenileme hızı 100 hz olan 55nu8000 muhteşem, bir kaç ay önceki sorumda önermiştiniz, ama fiyatları tavan yaptı, mağazalarda stoklar bitmiş, teşhirler var sadece. Bu arada samsungun yeni ru7400 serileri çıktı. Yazılımsal yenileme hızı 1900 (50nu7400'de ise 1700). Bunlarla ilgili ne düşünüyorsunuz? Farklı alternatifler mi aramalıyım? Önerileriniz benim için çok önemli. Yardımcı olursanız sevinirim.
nerden aldınız? online alışveriş sitelerinden mi? ben de geçen haftalarda hepsiburada.com'dan LG marka bir tv aldım. İzmir'deki bir tedarikçi mağazadan horoz lojistikle gönderdiler, horoz lojistik izmir ile komuşu olan 2 saat mesafedeki bir il merkezine getireceği kargoyu, önce istanbul'a götürdü, sonra bulunduğum şehre getirdi. Horoz lojistiğin çalışma tarzı bu şekildeymiş, önce istanbuldaki dağıtım merkezine gidiyormuş, ordan tekrar dağıtıma çıkarılıyormuş. neyse kargo geldiğinde tv kutusunun ön üst yüzeyinde belirgin derecede hasar fark ettim. yani bildiğiniz içe doğru gömülmüştü, tutanak tutmayı talep ettim ama horoz lojistik şirket olarak tutanak tutmuyormuş. Gerçekten de şikayetvar.com'a baktığınızda horoz lojistik verdiği cevaplarda tutanak tutmadıklarını açık bir şekilde belirtiyor. ben de bunun üzerine ürünü teslim almadan iade edip ücreti geri aldım. Çünkü hepsiburada.com hasarlı ürünlerin iadesinde kesinlikle servis raporunu yeterli görmüyor, kargo hasar tespit tutanağını da şart koşuyor ama tutanak tutmayan bir kargo firmasıyla da ürün gönderiyor.ha bu arada tv geldi sağolsunlar yerli malı dedik birde bunları görelim ölü pikseller ışık sızmaları bunu da gönderdim. MALESEF HALKIMIZ BİLİNÇSİZ VE CAHİL! tv alınca neresine bakacağını ne yapacağını bilmiyor arkadaş bir açın youtubeden ölü piksel testi yapın. BEYAZ RENKte durdurun. siyah noktalar varmı ona bakacaksınız. anlamıyorsanız bi google ölü piksel yazın neye benziyor bi öğrenin. sonra bir ışık sızması testi açın youtubeden kenarlarından ışık kaçırıyomu tv bi bakın . Halk cahil olunca bunlarda çöp tv leri bize satıyorlar . bu gönderdiğim 3. tv.... yine alacam yine bozuk çıkarsa yine gönderecem .
Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış...ve bu da son nokta bu forumun ne admini ne anlayanı var kimse doğru düzgün cevap yazmıyor benim için bitmiştir nokta. bir daha da buraya girmem