A Çevrimdışı

Acyln

Yeni Üye
2 Nis 2019
20
33
Selamın aleyküm düğün yaklaştıkça çoğu eşyayı aldım ve sıra tv ye geldi odamız 3.20x6.50 ölçülerinde olduğundan 55 inç almayı düşünüyorum max fiyat 4000 TL belirledim tv yi film dizi maç ve genel kullanım için alacağım Adem Helvacı Ado ustam öneri ve yardımlarını rica ediyorum :) kolay gelsin.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Selamın aleyküm düğün yaklaştıkça çoğu eşyayı aldım ve sıra tv ye geldi odamız 3.20x6.50 ölçülerinde olduğundan 55 inç almayı düşünüyorum max fiyat 4000 TL belirledim tv yi film dizi maç ve genel kullanım için alacağım Adem Helvacı Ado ustam öneri ve yardımlarını rica ediyorum :) kolay gelsin.
Şimdiden tebrik eder, mutluluklar dilerim :)

M Çevrimdışı

mahsuscuktan

Yeni Üye
3 Tem 2019
1
35
Merhabalar,
Iki gün önce internette bakınırken Vestel'in 49UD8200 modeline denk geldim. 2500tl fiyat yaziyordu, uzun süredir de bir TV alma isteğim olduğundan 49 inch UHD smart falan derken mest oldum ama sonra arkadaşlardan tavsiye istedim. Onlar da beni buraya ve Adem Helvacı Ado hocama yönlendirdiler. Konuyu biraz okudum, genel hatlarıyla kullanım senaryosu şu şekilde:
*Yalnız yaşıyorum, dolayısıyla çoğunlukla 1-2 kişi izleyecek
*Varolan TV 30-35 inch arası tüplü tabir edilen Vestel, haliyle maçlar (milli, türkiye kupası vs.) dışında pek açmıyorum fakat büyük ekran smart alınca PC yerine TV'den dizi/film/anime izlemeyi düşünüyorum
*Salon dikdörtgen fakat pek ufak değil TV ile koltuk arası 5-6mt mesafe var
*Bir de playstation almayı düşünüyorum TV ile birlikte
*Bütçe konusu bende karmaşık, lakin bekarlık döneminin sonlarında olduğumdan bir Tv ye 5bin verip evlenince değiştirmek istemiyorum o yüzden 3bin üst sınır diye düşünüyorum. Fakat X modeli var 55 inch 6bin fiyatı ama al 5 sene kullan derseniz de düşünürüm.

Biraz zor bir tavsiye istiyorum, farkındayım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

K Çevrimdışı

K.Oze

Yeni Üye
3 Tem 2019
6
37
Merhaba arkadaşlar,

43'' televizyon alacağım 2 modele indirdim;

Lg 43UK6470
Samsung NU7100

Biri IPS diğeri VA panel. Genelde film, dizi izlemek için kullanacağım. Belki ileride PS4. Kullananlardan bilenlerden tavsiye alabilir miyim? (Başka modelde olabilir, güzel 40'' de olabilir) Teşekkürler.

M Çevrimdışı

mert _turkiye

Aktif Üye
3 Tem 2019
135
21
grundig 49vlx9750 tv nasıl bir tv dir. Alınır mı? Direk led mi ? edge led mi? 100 hz olduğunu öğrendim ips ekran izlediğim kadarıyla görüntü gayet başarılı siz nedersiniz ?

E Çevrimdışı

emrevuran

Yeni Üye
19 Haz 2019
5
48
Evet 75ud9655 bu akşam kuruldu. Panelde 3 adet karanlık tip ölü piksel mevcut olduğunu serviste gördü. TV yi alamayacağım götürün dediğimde 5 adete kadar ölü pikseli iade almayacaklarını söylediler.

Açıkçası ilk kez Vestel tercih ettim, yerli sanayiye hala inanıyorum ancak servisin 5 adet tavrı çok canımı sıktı. 2013 yılında aldığım LG tv de sınır 3 ölü pikseldi. 2019 yılında Vestel 5 e çıkarmış desenize. İade isteyeceğim Vestel genel merkezden almazlar ise hakem heyetine kadar giderim.

Gelelim panele, panel fena değil ancak düşük kalite üretim bir panel olduğu ölü piksel yoğunluğundan belli oluyor. Direkt led ancak kenarlarda sorunlar var. Parlak bir panel olduğunu söyleyebilirim. Ekran çok büyük olunca sanki anakart boyutu kaldıramıyor gibi yavaş işleyen bir smart arayüz var.

Bu fiyat bandında en uygun tv Vestel olmasına rağmen lg6950 serisini tavsiye ederim.
Hala aynı fikirdenisiniz. LG 6950 mi tercihiniz

M Çevrimdışı

mert _turkiye

Aktif Üye
3 Tem 2019
135
21
grundig 49vlx9750 tv nasıl bir tv dir. Alınır mı? Direk led mi ? edge led mi? 100 hz olduğunu öğrendim ips ekran izlediğim kadarıyla görüntü gayet başarılı siz ne dersiniz ? sayın ado kardeşim veya anlayan bir arkadaş varsa tv yi almak istiyorum. kaç yılının modeli iş görür mü ? 100 hz konusunda bazı yazılar okudum görüntü kaynağı 100 hz olmayınca tv 100 hz olmasının bir işe yaramayacağı falan söyleniyor . boşuna para vermeyin diyenler var . fiyat 4k ne dersiniz ? acil yardımınızı bekliyorum

A Çevrimdışı

Asite

Yeni Üye
4 Tem 2019
1
32
Ps4 pro için en az 55 inch bir tv arıyorum. Hz değerleri input lag vs. Çok yazı okudum bişeyde anlamadım artık kafa yandı. Bu konuda tecrübe sahibi arkadaşlar aydınlatıp ürün önerirse sevinirim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Adem Helvacı Ado

M Çevrimdışı

mert _turkiye

Aktif Üye
3 Tem 2019
135
21
49vlx9750 direk led mi ? sonuçta 3 yıl garantili ve ürünü aldım umarım teşhir değildir henüz kurulum yapılmadı tv izlemek için alıyorum daha önce 55nu8000 aldım 2 tane geldi ikiside geri gitti onlarda da problem büyük biri ölü pxl den gitti biri ışık sızmasından kusura bakmayında iyi dedikleride buydu çok öven vardı ve tv ye sağdan bakıyordum solu görünmüodu soldan bakınca sağ tarafı va paneldi öndne izleyince bile kenarlar zevk vermiyordu . birde 55 ekran tv izlenmiyor hd görüntü çok bozuluyor maç izlerken top bile düzgün görünmüyor oyuncu numaraları keza ....
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

:)4500 tl para verdim bilmiyorum artık

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt