Düşündüm taşındım TV varken sürekli ertelediğim projeksiyonu hazır TV kırılmışken ve yeni TV bakarken almaya karar verdim. TV alacak olsaydım 55R6520 alacaktım ve en düşük 3000TL fiyatı vardı ve 55" nispeten küçüktü. Uzun zamandır takip ettiğim LG PF1500G FullHD projektörün fiyatı ise 4500TL olunca aradaki farkı verip artık projektör almanın zamanı geldi diye düşünüyorum. TV olarak da PC'de ikinci monitör olarak kullandığım emektar Philips 32" TV'yi kullanmaya karar verip 22" lik atıl bulunan monitörü de PC'ye takacağım.
Ado Adem üstadım verdiğin bilgiler ve ilgin için çok teşekkür ederim. Sayende bir çok yeni bilgi öğrendik.
İzleme mesafem yaklaşık 3.5m TV de 55" olacak görüntü, projeksiyon ile yaklaşık 230x140cm gibi devasa sayılabilecek bir görüntüye tekabül edecek.
Ado Adem üstadım verdiğin bilgiler ve ilgin için çok teşekkür ederim. Sayende bir çok yeni bilgi öğrendik.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İzleme mesafem yaklaşık 3.5m TV de 55" olacak görüntü, projeksiyon ile yaklaşık 230x140cm gibi devasa sayılabilecek bir görüntüye tekabül edecek.