Y Çevrimdışı

yuxel 

Yeni Üye
16 Nis 2019
46
50
Bakınız, eğer yeni tv alınacaksa arık UHD bakmak lazım. Eski tv nin kalitesi ile UHD yi bir araya getirince de, sizin kalite çıtasına ulaşabilmek için daha yüksek bir bütçe gerekli.

Gönlünüz yeni tv den yana daha baskın ise ona uygun bir ürün araştıralım ama ince eleyip sık dokumak lazım, Aradığımız kaliteyi bulamazsak, az da olsa verdiğimiz paraya yazık olur :alala

Eski televizyonumun hali aşağıda, yenisini alana kadar şimdilik idare ediyoruz.
Bu kalite için daha yüksek bütçe lazım demişsiniz, sizin bu kalite için tavsiye edeceğiniz tv modeli ne olur.
"Aradığımız kaliteyi bulamazsak, az da olsa verdiğimiz paraya yazık olur :alala" parama da yazık olmasını istemiyorum açıkçası. Olmazsa biraz daha bekleyip bütçeyi arttırabilirim.
IMG_20190423_111541.jpg

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Eski televizyonumun hali aşağıda, yenisini alana kadar şimdilik idare ediyoruz.
Bu kalite için daha yüksek bütçe lazım demişsiniz, sizin bu kalite için tavsiye edeceğiniz tv modeli ne olur.
"Aradığımız kaliteyi bulamazsak, az da olsa verdiğimiz paraya yazık olur :alala" parama da yazık olmasını istemiyorum açıkçası. Olmazsa biraz daha bekleyip bütçeyi arttırabilirim.
IMG_20190423_111541.jpg

Biraz daha bekleyebilmeniz demek, 2019 RU serisi SAMSUNG ların da piyasaya girmesi, MU NU serilerinin fiyatlarının düşmesi demektir :kas

Tam tarihi hatırlamıyor olmakla birlikte 10-15 gün içerisinde SAMSUNG cu abilerin 2019 üretimlerini artık piyasalarda görebiliriz :ok

acemicaylak Çevrimdışı

acemicaylak

Yeni Üye
30 Ağu 2018
7
42
Uhd smart özelliği olan yani tam bilmiyorum hangi panel daha iyidir şu an carsidayim bayileri geziyorum marka önemli değil @adı ustanın dediği gibi markaya para verme yanlisi değilim yukarda bir samsung paylaşmıştım resim olarak ona muadil başka bir marka olabilir
Bana ulaşırsanız sevinirim bugün almam lazım telefonum 05308253291 aslında numara yazmak doğru mu bilmiyorum ama telefonda daha net konuşuruz diye düşünüyorum bana yardımcı olursanız sevinirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kimisi grundig iyidir diyor kimisi samsung garanti 2 yıl diyor kimisi sattığı tv nin garanti süresini bilmiyor regal tv gösterdiler 2 yıl dedi bana satıcı ya ben 3 yıl olması lazım bu şekilde biliyorum dedim tam mağazadan çıkarken adam kutunun üzerinden okumuş abi 3 yilmis dedi neyse lafı uzatmayayım regal de olabilir başka alt marka da olabilir adam bana fiyat verdi 2100 tl diye nete baktım 1650 tl ayrıca netten alınca bir problem olur mu 550 tl gibi ciddi fark var servis nasıl kuracak kim haber verecek kargo geldiğinde hiç bir bilgim yok yardımcı olur musunuz

Odam küçük olduğu için 40 yada 43 inç ideal geliyor bana

Odam küçük olduğu için 40 yada 43 inç ideal geliyor bana

Son düzenleme:
D Çevrimdışı

duvane

Yeni Üye
25 Mar 2019
6
43
Rica ederim değerli kardeşim. Seçiminiz sonrasında bizlere sonuç bilgisi yazarsanız çok mutlu olurum :ok
49UD8460 aldım ve bugün kurulum yapıldı. Rgb test sonucu olü piksel, gölgelenme ve ışık sızması bulamadım. Teknosa nın ısrarla va panel dediği tvnin barkodu aşağıdadır.

20190423_1658012.jpg

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
49UD8460 aldım ve bugün kurulum yapıldı. Rgb test sonucu olü piksel, gölgelenme ve ışık sızması bulamadım. Teknosa nın ısrarla va panel dediği tvnin barkodu aşağıdadır.

20190423_1658012.jpg
samsung va panel olarak gördüm ama emin olmak için tv de menü yada varsa home tuşuna basıp 4725 yapabilirmisin çıkan resmi ekleyiniz

edit yapıldı

F Çevrimdışı

Fet1735

Süper Üye
25 Ağu 2018
780
Merhaba.
Tv geldi kuruldu. Güzel. ?
Kanal taşıma lg den daha kolay, hızlı.
Kanal taşıma lg, samsung ile hemen hemen aynı.
Menü hızı evimdeki lg den hızlı.
Görüntüsü kişiye göre güzel.
Ben cansız renkler sevdiğim için lg daha çok hoşuma gidiyor.
Ölü Piksel vs yok.
Şimdilikiçine Netflix, Youtube dışında bir şey kurmadım, kurtaracağımda sanırım uğraşamam.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Merhaba.
Tv geldi kuruldu. Güzel. ?
Kanal taşıma lg den daha kolay, hızlı.
Kanal taşıma lg, samsung ile hemen hemen aynı.
Menü hızı evimdeki lg den hızlı.
Görüntüsü kişiye göre güzel.
Ben cansız renkler sevdiğim için lg daha çok hoşuma gidiyor.
Ölü Piksel vs yok.
Şimdilikiçine Netflix, Youtube dışında bir şey kurmadım, kurtaracağımda sanırım uğraşamam.
Haydi gözünüz aydın
Güzel günlerde kullanmanızı ve mümkünse bir kullanıcı incelemesi yaparak marka/modele özgü başlık açıp fikirlerinizi paylaşmanızı rica ederim bir süre kullandıktan sonra :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Arkadaşlar yi almayı düşünüyorum ürün hakkında detaylı bilgi verebilecek olan varmı? tavsiye eder misiniz?

Beyaz eşyalarına zerre kadar lafım olmamakla birlikte, ARÇELİK markasını tv konusunda biraz gelenekselci görüyor ve çok da ön plana çıkartmıyorum.

Kaldı ki modele has çok cezbedici özellikleri de yok.

ARÇELİK yazıyor diye o kadar para ödemek yerine 43L2863 de değerlendirebilirsiniz diye düşünüyorum.

Bütçeniz müsait ise keşke 43NU7100 alsanız ;)

Geri
Üst Alt