Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Anladım hocam teşekkür ederim
V10121647 bu üretim kodlu ürünü bulmak zor bişey mi, internetten siparişte nereden bakabilirim ürünün koduna yada talep üzerine getirmek mümkün müdür?

Daha yeni temin etti bir kardeşimiz, yani bulmanız zor değil lakin satıcılardan işlerine gelmeyenler ''depodan geliyor biz bilemeyiz'' vs diyebiliyorlar ve arkasından ''Ama içiniz rahat olsun bu aynı model zaten bütün üretimler ayndır'' diyebileceklerdir. Lütfen itibar etmeyiniz, art niyetli olmasalar dahi bilgisizlerdir bu konuda :ok

A Çevrimdışı

Acyln

Yeni Üye
2 Nis 2019
20
33
Daha yeni temin etti bir kardeşimiz, yani bulmanız zor değil lakin satıcılardan işlerine gelmeyenler ''depodan geliyor biz bilemeyiz'' vs diyebiliyorlar ve arkasından ''Ama içiniz rahat olsun bu aynı model zaten bütün üretimler ayndır'' diyebileceklerdir. Lütfen itibar etmeyiniz, art niyetli olmasalar dahi bilgisizlerdir bu konuda :ok
Tamamdır hocam sağolasın bilgiler için. Bu hafta sonu bayileri dolaşıcam Bi bakalım sonuç ne olacak

acemicaylak Çevrimdışı

acemicaylak

Yeni Üye
30 Ağu 2018
7
42
IMG-20190422-WA0002.jpg

Sa ustalar bu tv ye muadil aynı özellikte daha düşük fiyatlı olan smart tv önerileriniz nelerdir böyle bir platformda sizlere danışmak büyük bir mutluluk

acemicaylak Çevrimdışı

acemicaylak

Yeni Üye
30 Ağu 2018
7
42
Ado ustam farklı marka da olabilir samsung marka şart değil soruyu eksik yazmışım kusuruma bakmayın

Y Çevrimdışı

yuxel 

Yeni Üye
16 Nis 2019
46
50
Aslında dedikleriniz benimde aklıma takılmıyor değil. Alacağım televizyon eskisini aratır mı diye? Yine yazmıştım Samsung 49nu7500 eskisinin yerine gözüme kestirdiğim ama şu anda o ayarda bir televizyon alacak durumum yok. Ama eğer bu tv lerle eskisini çok ararsınız derseniz bütçeyi biraz daha zorlayabilirim. Max 2500tl desek nasıl bir tv önerirsiniz.
Adem Helvacı Ado,

F Çevrimdışı

Fet1735

Süper Üye
25 Ağu 2018
780
Önümüzdeki yıl umarım Samsung eksiksiz gelir.
Dts olmaması, Kumanda Türkçe eksiği, altyazılarda parlama, kulaklık çıkışı olmaması beni vazgeçirdi.
Çoğu kişiyi bunlar ilgilendirmiyor olabilir.
İps kötü lafı çok dolaşıyordu dh 'de Ben beğenmiştim ama oğlum istemedi.
Yarın olsun günümüzü görelim.
Televizyondan memnun kalırsam android box satacağım.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Bakınız, eğer yeni tv alınacaksa arık UHD bakmak lazım. Eski tv nin kalitesi ile UHD yi bir araya getirince de, sizin kalite çıtasına ulaşabilmek için daha yüksek bir bütçe gerekli.

Gönlünüz yeni tv den yana daha baskın ise ona uygun bir ürün araştıralım ama ince eleyip sık dokumak lazım, Aradığımız kaliteyi bulamazsak, az da olsa verdiğimiz paraya yazık olur :alala

acemicaylak Çevrimdışı

acemicaylak

Yeni Üye
30 Ağu 2018
7
42
Çok acil mi peki satın alım süreci?

Evet abi eski tüplü tv vardı bugün işteyken hnm.aradı tv bozuldu dedi akşam eve geldim araştırmaya koyuldum yarın kismetse almayı düşünüyorum kıymetli görüşlerinizi bekliyorum marka takıntım yok abi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Almışken internet özelliği olan smart tv almayı düşünüyorum

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Evet abi eski tüplü tv vardı bugün işteyken hnm.aradı tv bozuldu dedi akşam eve geldim araştırmaya koyuldum yarın kismetse almayı düşünüyorum kıymetli görüşlerinizi bekliyorum marka takıntım yok abi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Almışken internet özelliği olan smart tv almayı düşünüyorum
Peki madem son olarak bana biraz izleyici profilinizden bahsederseniz size en uygun, ideal, fiyat performans ürününü bulalım olur mu? :ok

Geri
Üst Alt