Hocam oncelikle kesinlikle olumsuz hissetmeyin. Tv local dimming performası çok kötüymüş ve bu da teknik olarak bu tv alan kişinin bunu göze önünde bulundurması gereken bir durum. Ben tv ye çok yakınım karartma performansı kötü olduğundan bazı yoğun sahnelerde titremeye neden oluyor. Ben bu sorunu aldığım tv ye bağlamıştım o yüzden çok problem ettim. Genel bir sorun ve bu serinin hepsinde mevcutmuş uzak mesafede fark edilmeyebiliyormus bunu öğrenince artık takmamaya başladım. Siz sakin değerli fikirleriniz ve önerilerinizden bizi mahrum bırakmayın. Diger yorumlariniza da ben katilmiyorum gordugum seyleri ifade ettim bahsettigim tv lerden ilkini 4 sene kullandim cocuk kir8nca yeni tv arayisina girdim. Ben goxumun gordugunu soyluyorum nu8000 kotu tv degil ama yerel karartma yaparken ani titremeler oluyor ornegin karolar arasinda yuruyen birini izliyorsunuz karo aralarinda siyahlastirma yaparken ani olarak titreme oluyor ve karolar ani hareketleniyor Buna benzer durum tv ye çok yakın olunca beni rahatsız etti. Belki de beklentilerim çok yüksekti. Belki dediginiz gibi tv çok iyidir fırınlarda ekmek yemiştir bu durum belki de benim gözümde tv nin tüm güzel özelliklerini yok ettiği için böyle bir düşünce oluşmuştur bende bilemiyorum ama dediğim sorun kronik gözü iyi biri rahatsız olur kesinlikleSelamlar;
İşte tavsiye dünyasının en kötü yanı da bu maalesef.
Sorumluluk hissediyorsunuz ürün beğenilmediğinde
Öncelikle konuya alışkanlıklar değil TEKNİK yönden bakarsak tespitlerinize katılabilmek mümkün değil.
Hele ki 100hz ye palavra demenizin kabul edilir hiç bir yanı olduğunu düşünmüyorum.
Kıyaslama yaptığınız LG marka televizyonu bırakın 55NU8000, Bırakın 49NU7100 gibi bir tv yi, VESTEL in 49UD9200 ünden dahi vasıfsız bir tv dir darılıp gücenmece olmasın lütfen.
Yani LG nin 47LA860v model bir televizyonunun, 55NU8000 in yanına ulaşabilmesi için Güney Kore'de bulunan fırınlarda üretilen tüm ekmekleri yemesi lazım diye düşünüyorum
Üründen memnun kalmamanıza üzüldüm lakin 100hz donanımsal ve 2000hz nin üzerinde yazılımsal yenileme hızı olan bir tv de titreme sorunundan bahsediyorsanız GENEL ve modele özgü bir sorun olmayabileceği konusuna değinmek isterim.
Ürün bozuksa bozuktur, Size hitap etmiyorsa o da olabilir burada marka savunmak değil benim amacım, neticede hiç birisi babamızın fabrikaları değil zaar
Bu ürünü bu şekilde kullanmak zorunda değilsiniz.
İade işlemlerini 7 günlük süre dolmadan başlatmanızı tavsiye ederim
Son düzenleme: