Selamlar;
Donanımhaberdeki yöneticilik hayatım da dahil olmak üzere forumlar dünyasında yıllarca VESTEL ve yerli üretimi sonuna kadar savundum.
Bu satırları şu sebeple yazdığımı açıklamak isterim.
Aşağıdaki videomda açıkladığım üzere ben hiç bir şekilde 75UD9650 model tv ye para verip almam bu fiyat politikası ile.
Ürün kötümüdür? hayır ürün kötü değildir lakin VESTEL yöneticilerinin politikası kötüdür zira temel olarak tamamen 65UD9650 özellikleri ile bezenmiş bir 75'' tv den başka bir şey değildir bu tv.
Daha da kötüsü şu ki, 65UD9650 yi de 55UD9650 ile kıyasladığınızda bu sefer onun özelliklerinin de 55 e nazaran zayıf kaldığını görüyorsunuz.
Bana göre bu bir saçmalıktır.
55UD9650 ABCDEFG özellikleri var
65UD9650 ABCDE
75UD9650 ABCD
Bu ne saçma bir üretim ve bu ne saçma bir yönetim anlayışıdır.
Buna keza fiyat politikasına bakıyorsunuz ve ''Ooooo 75inch ürün satıyoruz aaaabi tabi bu fiyatı isteyeceğiz'' gibi bir havaya bürünüyorlar ki yok öyle yağma diyorum ben.
Baştaki açıklamamı bilerek yazdım ki şu satırları okuyunca beni bir marka düşmanı zannetmeyin istedim.
Ayrıca;
''Geldiğiniz yer önemli'' derim ben her zaman. SAMSUNG lardan gelip SONY lere göz dikip VESTEL kullanmak, mantık hatası dışında reelde de sizi üzecek sonuçlar doğuracaktır.
SAMSUNG konusundaki şanssızlığınız ile ilgili size bu güne kadar hiç teknik bir açıklama yapmadı mı servisler anlamadım ancak eğer
MU7400 den bahsediyorsak yaşadığınız vertical banding sorunu gayet normaldir zira IPS bir panel teknolojisidir o.
IPS panel demek iyi yan açı performansı demek olsa da, kötü
panel tepkime süresi ve vertical banding sorunları ile boğuşma demektir.
55 den yukarıdaki NU8000 şu forumda sanırım yüzlerce kere önerdiğim modellerdir ki 55NU8000 çok telaffuz ettim bu konu başlığında.
Hatta Quantum teknoloji olmasına rağmen Q7 Q8 gibi modellere dahi çok ağırlıklı yönelmedim ben zira aynen VESTEL in 75UD9650 modelinde olduğu gibi burada da SAMSUNG efendinin ben gereksiz bir maliyet bindirmesi yaptığı düşüncesindeyim.
DTS konusunda elbette bir şey diyemem, Hatta bu fiyat skalasında ve bu özelliklerde bir tvde neden DTS olmaz anlam veremiyorum. Ancak görüntü olarak şu modelde bu fiyat bandında oldukça tatmin edici sonuçlar olduğu konusunda garanti verebilirim.
İmzamda yazdığı üzere tüm markalar için geçerli olmak üzere hiç bir şekilde
MÜKEMMEL PANEL YOKTUR, bu nedenle SONY dahil olmak üzere OLED LED QLED ne olursa olsun mutlaka hepsinde falsolar var bilginiz olsun.