A Çevrimdışı

Askn0more

Aktif Üye
29 Mar 2019
109
40
A Askn0more hocam ben mesafeden bahsetmedim.bir karışıklık oldu sanırım.
Bu tv hakkında yorumunuz nedir alınır mı aynı ayarda (fiyat ve ozellik) baska bir oneriniz olur mu?

KARdeşim evet kusura bakma şimdi farkettim. işteydim alıntıyı yaptığımda aceleden yanlış alıntı yapmısım sanırım. dikkate alma lütfen :)

A Çevrimdışı

AhmetYOL

Yeni Üye
8 Nis 2019
40
A Askn0more
Teşekkürler.
Evde kullanacam. netflix youtube önemli almışken uhd olmasını istiyorum. izleme açısı olarak en fazla 15 derece olacak. browser performansı da önemli. standart uydu ile kullanacam. bütçe olarak max 2.500 olabilir.
önceden lg 42lm620s kullanıyordum. Panel kırıldı servisten panel için fiyat aldım 3.200 dedi ve 1.5 ayda gelecekmiş. öyle olunca uygun fiyatlı yukardaki ürünü buldum. Adem Helvacı Ado nun incelemesini de gördüm benim için yeterli fakat uzun süre kullanımda nasıl kronik sorunu vs.. var mı bunları da bilmek lazım.

D Çevrimdışı

Daidalos 

✌ ✌ ✌ ✌
Süper Üye
22 Kas 2018
810
A Askn0more
Teşekkürler.
Evde kullanacam. netflix youtube önemli almışken uhd olmasını istiyorum. izleme açısı olarak en fazla 15 derece olacak. browser performansı da önemli. standart uydu ile kullanacam. bütçe olarak max 2.500 olabilir.
önceden lg 42lm620s kullanıyordum. Panel kırıldı servisten panel için fiyat aldım 3.200 dedi ve 1.5 ayda gelecekmiş. öyle olunca uygun fiyatlı yukardaki ürünü buldum. Adem Helvacı Ado nun incelemesini de gördüm benim için yeterli fakat uzun süre kullanımda nasıl kronik sorunu vs.. var mı bunları da bilmek lazım.
Hocam keşke 3200 ü kabul etseydiniz gelip tv alın deseydiniz. Eminim ellerinde panel yok ve 1.5 ay içerisinde gelmesi sizi ilgilendirmez 10 yıl parça tedarik süreci ve azami 20 gün tamir süreci var eğer elinizde fatura varsa tüketici hakem heyeti aracılığı ile paranızı alabilirsiniz.

A Çevrimdışı

AhmetYOL

Yeni Üye
8 Nis 2019
40
D NetCaliber
tv yi 7 yıldır kullanıyorum yani garantisi çoktan bitti. dediğinizi anlıyorum ama servis herhalde söylediğiniz ihtimali düşünüyordur bu şekilde tongaya basacaklarını sanmam. Ev sigortası var mı diye sordu zaten eleman.

D Çevrimdışı

Daidalos 

✌ ✌ ✌ ✌
Süper Üye
22 Kas 2018
810
D NetCaliber
tv yi 7 yıldır kullanıyorum yani garantisi çoktan bitti. dediğinizi anlıyorum ama servis herhalde söylediğiniz ihtimali düşünüyordur bu şekilde tongaya basacaklarını sanmam. Ev sigortası var mı diye sordu zaten eleman.
Tabi siz bilirsiniz yine de ama servisin bu durumda pek yapacağı bişey yok fahiş fiyat vermekten başka. Yerinizde olsam kabul eder nabızlarını yoklardım tv yi almaya geldiklerinde vermezdim olur biter. Beni yanlış anlamayın 7 yıl önce üretilmiş bir tv için ellerinde olmadan neye göre öyle bir fiyat verdiler belki yarın dolar kuru çok değişecek, açıkça elimizde panel yok artık üretilmiyor dese ben şahsen anlayışla karşılarım ama yaklaşımları çok yanlış. Başta söylediğim gibi yine de siz bilirsiniz

A Çevrimdışı

AhmetYOL

Yeni Üye
8 Nis 2019
40
A Askn0more hocam malesef mümkün değil. Şu ekonomik ortamda inanın hiç bir şey alası gelmiyor insanın. patates 5 lira olmuş dolar 5.7 bu ortamda f/p nin köküne vuruyoruz mecburen.
Ama bu vestelin kronik bir sorunu vs.. yok sanırım doğru anladıysam. Gerçi sorun olsa sonuçta vestel gider iade ederiz.
Adem bey sağolsun donanımhaberdeki yönlendirmeleri ile vestel çamaşır bulaşık fırın aldım gayette memnunum. Antalyadaki servisi çok ilgili alakalı sağolsunlar en ufak sorunda yardımcı oluyorlar.Hoş cihazlarda maşallah sağlam çıktı.

Y Çevrimdışı

yonetmenbey

Yeni Üye
9 Nis 2019
7
38
Merhaba Arkadaşlar,

Geçen güne kadar toplam 9 ay kadar Samsung 65mu7400 kullanıyordum. Fakat 2.ayında fark ettiğim dikey siyah şeritleri servis bişey yok diye geçiştirdi. Değişim yapmadılar, çok kızdım. Ben de thh yolu ile Tv' yi iade ettim.

Şimdi yeni Tv bakıyorum, asla Samsung almayacağım diyordum ama
65nu8000 bayağı övülüyor, fiyatı 8.850 TL civarında.
Gönül isterki Sony 65xf9005 alayım ama fiyatı 11.000 TL.

Sonra birden gemileri yakıp hem daha büyük olsun hem daha ucuz Vestel 75ud9650 mi alsam diyorum. Ama hertz 50,bu boyut tv için yetersiz. ama Fiyatı 8.800TL. :)

Ne önerirsiniz?

Samsung' a o kadar güvendik beni yarı yolda bıraktı thh falan uğraştırdı. Samsung' da bile sorun çıkıyorsa Vestel denenmez mi?

Vestel ile risk alma ki 50 hertz, Samsung 65NU8000 al der misiniz ki onda da DTS yok.

Gördüğünüz üzere kafam çok karışık. :)

Ne önerirsiniz?

D Çevrimdışı

Daidalos 

✌ ✌ ✌ ✌
Süper Üye
22 Kas 2018
810
Merhaba Arkadaşlar,

Geçen güne kadar toplam 9 ay kadar Samsung 65mu7400 kullanıyordum. Fakat 2.ayında fark ettiğim dikey siyah şeritleri servis bişey yok diye geçiştirdi. Değişim yapmadılar, çok kızdım. Ben de thh yolu ile Tv' yi iade ettim.

Şimdi yeni Tv bakıyorum, asla Samsung almayacağım diyordum ama
65nu8000 bayağı övülüyor, fiyatı 8.850 TL civarında.
Gönül isterki Sony 65xf9005 alayım ama fiyatı 11.000 TL.

Sonra birden gemileri yakıp hem daha büyük olsun hem daha ucuz Vestel 75ud9650 mi alsam diyorum. Ama hertz 50,bu boyut tv için yetersiz. ama Fiyatı 8.800TL. :)

Ne önerirsiniz?

Samsung' a o kadar güvendik beni yarı yolda bıraktı thh falan uğraştırdı. Samsung' da bile sorun çıkıyorsa Vestel denenmez mi?

Vestel ile risk alma ki 50 hertz, Samsung 65NU8000 al der misiniz ki onda da DTS yok.

Gördüğünüz üzere kafam çok karışık. :)

Ne önerirsiniz?
65Q7fn kullanıcısı olarak sadece şunu belirteyim aynı dikey çizgiler belki daha fazlası ile karşılaşacaksın

mrtdmrky Çevrimdışı

mrtdmrky

Yeni Üye
8 Nis 2019
1
36
Merhaba ben 1 hafta kadar önce Vestel Tv aldım mağazada 65ud9000 tvyi vitrine koymuşlardı ve fiyat etiketi onun üzerindendi bana gelen ve fatura edilen ürün ise 65ud8900 aralarındaki farkı çok bilmiyorum. Bana gelen tv dende memnunum şuan gayet güzel çalışıyor bir oled tv alamadım ama 65 inç beni doyurdu. İnsan yinede ikisinin arasındaki farkı bilmek istiyor tarafımca ciddi bir zarar oluşturacak durum varsa bilgilenmek istiyorum.

forumda okuduğum başlıklarda full yazılım vs. bir sürü şey okudum ve kafam karıştı vestelin menüsü biraz kullanışsız geldi bana buna bir çözüm olacaksa yazılım güncellemek isterim şuan tv geçişleri netflix youtube vs. gayet güzel çalışıyor birtek laptoptan görüntü aktarımını başaramadım o da sanırım benimle alakalı telefondan görüntü aktarımını yaptı çünkü.

yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

WhatsApp-Image-2019-04-09-at-10.40.43.jpg

WhatsApp-Image-2019-04-09-at-10.40.43-1.jpg

Y Çevrimdışı

yonetmenbey

Yeni Üye
9 Nis 2019
7
38
Hocam mesajınızda belirttiğiniz tv bu fiyat skalası için bence uygun. Ancak butceyı 500 tl aşabılırsenız koreli dostların panellerıne gözümüzü cevırebılırız;)

Eğer Samsung' un en iyi tvlerinde bile o çizgileri göreceksem, 75ud9650 alayım,onda göreyim en azından 75 inç.

75ud9650 Samsung ve Va panel değil mi?

Geri
Üst Alt