Efendim merhabalar;
Televizyon tavsiyesine ihtiyacım var.
İlk olarak televizyonu hiç bir koşulda ulusal kanalları izlemek için kullanmayacağım. Yani dahili uydu alıcısı falan olmasına hiç gerek yok.
Netflix olmasını isterim fakat fiyatı aşırı farkedecekse belki smartbox ya da bilgisayardan hdmi kablosu uzatarak çözmeyi de düşünebilirim. Yani tavsiye etme durumunuzda Netflix olursa şu, olmazsa şu diye iki fiyat tavsiyesinde bulunursanız çok makbule geçer.
Onun dışında da asıl amaç Playstation 3 ve 4 bağlamak olacak. Ama PS4
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
"Yukarıda yazdığım yarım gitti, editlemeyi bulamadım üstteki postu. Yardım edin "
Onun dışında da asıl amaç Playstation 3 ve 4 bağlamak olacak. Ama PS4 PRO olmadığı için 4K bir TV'ye ihtiyacım da olduğunu düşümüyorum.
Bilgisayar masasının üzerindeki duvara monte etmeyi düşünüyorum. 102-104 ekranın üstü işime gelmez.
Philips ambilight TV'ler aşırı hoşuma gitti ama sırf o fonksiyon için fiyatının çok artmasından ötürü tercih edemiyorum. Lükse giriyor benim için.
Bunun dışında bütçe olarak 2000 liranın altında kalmak istiyorum.
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bu bilgiler ışığında size yine 4k öneride bulunacağım. Dediğim gibi full hd nin geleceğe yatırım konusunda kötü bir tercih olacağı kanaatindeyim. O hatayı daha önce yaptığım için biliyorum
Bu yönde Size iki önerim olacak... biliyorum 2000 in altı değiller ama 109 ekran sorun olmz ise Vestel 43UD8360 ve eğer bütçeyi biraz daha aşabilirseniz samsung 43mu7000... suanda bu mesajı yazarken mu7000 izliyorum ve cok severek kullanıyorum... ps oynarkende beni üzmedi. Ender olarak ekran kararması yapıyordu ama sağolsun adem hocam sayesınde sorunu tespit ettik...
Ambilight ve philipse gelince... teknik servis ve üretim kalitesi konusunda malesef çok kötü bir repütasyonu var ve her zaman söylediğim gibi özellikle pc temelli kullanımlarda her televizyon 3-4 metre philips led şerit ve hue sync uygulaması ile ambilighta dönüyor. Merak eden arkadaşlar için yardımcı olabilirim...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
A Askn0more, Ado