55nu7100 şuan 4130tl . Bu tv için bu fiyat iyi bir fırsat denilebilir mi ?NU7100 ü MU7000 ile kıyasladık oldukça pozitif sonuç aldık ancak 6470 ile kıyaslamadım inanın.
Yalnız 50UK6470 i incelerken renk sapması oldukça dikkatimi çekmişti benim![]()
55nu7100 şuan 4130tl . Bu tv için bu fiyat iyi bir fırsat denilebilir mi ?NU7100 ü MU7000 ile kıyasladık oldukça pozitif sonuç aldık ancak 6470 ile kıyaslamadım inanın.
Yalnız 50UK6470 i incelerken renk sapması oldukça dikkatimi çekmişti benim![]()
55nu7100 şuan 4130tl . Bu tv için bu fiyat iyi bir fırsat denilebilir mi ?Ado A Askn0more
kuponla 3780tl ye nu 7500 var bu asıl paneli nedir acaba, curved dezavantaj sağlar mı maçlarda filmlerde falanZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
37" panosonic et5 (300hz fhd IPS lg panel) kullanıyorum, genelde karşıdan ve tek kişi olarak izliyorum.futbol ve film önemli karanlıkta izlemeyi severim genelde. mibox ve lg sj4 soundbarım var. bu ve benzeri fiyatlardaki bir tvye geçişte vaw dermiyim acabafırsat olması konusu. Biraz degisken...Yaklasık 10 gün once vatanda 4200 tl ye 55 inch nu7400 satılıyordu...
Ben suandaki kampanyalarda fiyat performans olarak 49nu7500 ü bir fırsat olarak goruyorum... 3800 tl civarı bi fiyatı var. Amazon ve n11 uzerınden bulabilirsiniz. Ancak kavisli olması nedeniyle malesef herkese öneremiyorum. Tam karsıdan izlemenız gereken bir tv dir...yandan açıyla izleyecek kişiler pek hoş bir tecrübeye sahip olamazlar..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ben kavisli tv leri ve monıtorleri tam karsıdan izlendiginde seviyorum. Fakat bir dezavantajı var ki bana daha küçük hissettiriyorlar. Örnegin aynı modelin flat (düz) ve curved (kavisli) versiyonunu yanyana koydugunuzda curved olan bir tık daha küçük gibi bi algı oluşturabilir. .. Sizin acınızdan dezavantaj oluşturup oluşturmayacağı izleme açınız ve mesafenizle ilgili.. Tabi beklentiyide unutmamak gerekir. 49 inch e uygun bi mesafede tam karşıdan izleyecekseniz pişman etmez. Ortak alanda kullanacaksanız (salon gibi) yanlardan izleyenler memnun olmayacaktır. Bluetooth özellikli olması dolayısıyla baglantı seceneklerinde de size sorun yaratmaz. Ayrıca daha önce panel hızı daha yüksek bir model kullandıysanız çok hareketli sahneleri olan filmlerde ve maçlarda panel hızına baglı olarak gözünüze yavas gelebilir. ..
Hayırlı olsun ınsallah memnun kalırsınız hocamBir macera sayılır ama Samsung fiyatları (49NU7100) 3500TL üzeri olduğu için 2275TL'ye gelen Regal 50R7520U modelini aldım. Ado hocam yapma etme dedi ama bakalım deneyimlerimi sizlerle paylaşacağım.
Hayırlı olsun incelemeden sonraki görüşlerinizi bekliyoruz.Bir macera sayılır ama Samsung fiyatları (49NU7100) 3500TL üzeri olduğu için 2275TL'ye gelen Regal 50R7520U modelini aldım. Ado hocam yapma etme dedi ama bakalım deneyimlerimi sizlerle paylaşacağım.
Adem bey merhaba. Bugün itibariyle ani bir kararla 55NU7100 siparişi verdik.Valla hem büyük ekran, hem android, hem de ekonomik. Sanki U5600 size ideal gibi.
Curved tv ler ile ilgili size dezavantajları yazmaya kalkmak istemiyorum
(İki kişiyseniz ve oyun konsolu merakınız var ise avantaj da olabilir o ayrı konu ama aile tipi bir tv değildir)
Kolaylıklar dilerim size, seçiminiz ile ilgili de bizleri bilgilendirirseniz çok sevinirim.![]()
Herkese merbaha, ben de foruma yeni üye olanlardanım. Bilgi paylaşanlardan allah razı olsun çok yararlı bi forum olmuş. Son 40-50 sayfayı okudum ve aklımda birkaç model oluştu ama yine de Adem abiye danışıyım dedim
- salonum dar olup geniş açıyla ilgili bi endişem yok, tv yi 3-4m den izleyecem
- Daha çok futbol, dizi film izlemek için kullanırım, oyun konsolum yok ama oyun oynamayı seven biri olarak o dünyaya da girebilirim
- bütçem 4-5bin arasında
Geri dönüşleri bekliyorum mutlaka zira, kullanıcı profiline uygun ürün alımı tv dünyasında en önemli kuraldır. Sizi tatmin edecek bir ürün ise, Bu tarz durumlarda referans gösterebilirim sizin tercihiniziBir macera sayılır ama Samsung fiyatları (49NU7100) 3500TL üzeri olduğu için 2275TL'ye gelen Regal 50R7520U modelini aldım. Ado hocam yapma etme dedi ama bakalım deneyimlerimi sizlerle paylaşacağım.
Adem hocam 49nu7500 ün 497400den curved dışında bir panel ve kalite farkı var mı, curved 100hz daha yüksek görünüyor
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.