Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Estağfurullah ne sorunu hocam. Hatta şükran duyarım 14 nisan mediamakrtin kuruluş yıldönümü muhtemeldir ki ciddi bir kampanya olur ve tavsiyeleriniz çok önemli. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Ado 30 derece yan açı ile 50uk6470'in görüntü performansı rahatsızlık verecek kadar değişir mi ?49nu 7100'e göre görüntü performansı olarak artıları var mıdır?
Teşekkürler
Ado 30 derece yan açı ile 50uk6470'in görüntü performansı rahatsızlık verecek kadar değişir mi ?49nu 7100'e göre görüntü performansı olarak artıları var mıdır?
Teşekkürler
Sürenin çok uzak olmaması nedeniyle bence değerlendirilebilir bir fikir
Yeni modellerin gelmesi nedeniyle dikkatlerin oraya yönelmesi sonucu 65NU8000 de bir fiyat kırılması olabilir mi?
Yoksa ekonomi paketinin açıklanmasından kaynaklanan hayal kırıklığının dövüz kurlarına negatif etkisi kaynaklı kur farkının tv ye yansıması yüzünden dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olabilirmiyiz?
sebep hocam! sadece lg servis nedeniyle mi? valla benim araştırmalarımda öyle adam akıllı servisi olan firma yok gibi bişey herkes şikayetçi servislerden
Cok guzel bir soru. Gecmiş mesajlarımda da belirttiğim gibi 49nu8000 fiyat bandına cıkan birisi için eğer imkansızında imkansızı degilse kesinlikle 55 inch alınmalıdır. Yan acılardan daha rahat izleme konforuna ve büyük ekrana kavusacagınız gibi sevdam olan panel hızı konusunda sizi asla pişman etmeyecek bir satın alım kararı olacagının altına ımzamı atarım
Zira 49 luga verilen paranın gerçek 50 hz panel hızı nedirle yazık oldugunu düşünüyorum. Arada sadece 900-1000 tl gibi bir rakam oynuyor.
Sürenin çok uzak olmaması nedeniyle bence değerlendirilebilir bir fikir
Yeni modellerin gelmesi nedeniyle dikkatlerin oraya yönelmesi sonucu 65NU8000 de bir fiyat kırılması olabilir mi?
Yoksa ekonomi paketinin açıklanmasından kaynaklanan hayal kırıklığının dövüz kurlarına negatif etkisi kaynaklı kur farkının tv ye yansıması yüzünden dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olabilirmiyiz?
Bu kritik soru için teşekkür ederim Yyonetmenbey ... Ado hocama gecen gün 55nu8000 siparişini verirkende bahsetttiğim gibi RU8000 serisi ay sonu gibi raflarda yerini alacak. Aldığım duyumlara göre sevkiyatları başladı ancak elbette son kullanıcıyla buluşması belli bir zaman alıyor.
Ben Ado hocamla youtube üzerinden (belki hatırlarsınız hocam) model hakkında istişareye ve tv yi koyacagım odanın hazırlıklarına başladığımda sanırım 3 ay evveldi. O zamandan bu zamana kadar hem kafama takılan bazı sorular hemde yeni serinin beklenmeye değer olup olmadığı ile ilgili hem Ado hocam la istişareye hemde yurtiçi yurt dışı kaynaklardan araştırmalarıma devam ettim. Beni özellikle tutan hdmi 2.1 desteği idi. Zira yeni ekran kartları çıktığında yüksek ihtimal hdmi 2.1 destekli olacaktı ve hangi konuda olursa olsun yüksek bant genişliği biz bilgisayar düşkünleri için her zaman artı demektir.
Araştırmalarım neticesinde kutu açılımından özelliklerine kadar bir çok bilgiyi edindim lakin beni en cok üzen hdmi 2.1 desteğinin kısıtlı olması idi. samsung’un yeni serilerinde hdmi 2.1 desteği alt modelden üst modele doğru daha zengin özelliklere kavuşacak. Ornegin ru8000 serisinde sadece Auto low latency mode u desteklerken üst düzey QLED modelinde diger artıları yanında 4k 120hz bant genişliğini destekleyecek. Açıkçası beni en çok ilgilendiren bant genişliği idi zira game modu nu8000 de de benzer iş yapıyor. Hatta daha komiğini söyleyeyim. Ru8000 20 watt ses gücüne sahipken 2018 model nu8000 serisi 40 watt ses gücüne sahiptir. Aslına buna cok şaşırmıyorum. Firmalar kullanıcların istek ve beklentilri doğrultusunda ürünler çıkarırlar. Tv yi oyun için alan birisi yüksek ihtimal kulaklık kullanıyordur veya film için alan birisi yüksek ihtimal kendi ses sistemini yada soundbarını kullanıyordur. Bu yüzden kullanıcılardan aldığı dönüşler doğrultusunda markalarda kullanılmayan ama kendilerine maliyeti olan teknolojileri kırpmayı doğru buluyorlar.
Kısacası, ben ru8000 serisi için nu8000 serisinin standı farklı olan versiyonu olduğunu düşünüyorum.
Yalnız dikkat edilmesi gereken şey nu8000 stokları ve fiyatlardır. Yeni seri geldiginde fiyatlar düşermi? Soru işareti...
Kurlardan ötürü cıkarmı?soru isareti.. o bir risk gerçekten...
Fiyat bakımından yeni serinin minimum 7000-7500 arası fiyatlandırmadan geleceği kanaatindeyim
Fark sadece 50 hz olayı sanırım.
Büyük ekran vs gibi isteklerim yok.
32 NU 8000 varsa onuda alırım.
Yeni taşınacağım evde oturacağım odayı bugün öğrendim 12 metre kare civarı.
Birde stremio 'dan filmler izleyeceğim. Tv 10K olsa orada görüntüler dvd formatında. ?
Minimum düzeyde 4k var.
Başka stremio yazmadım malum dan dolayı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
1.000 tl iki kişi istanbul kültür turu yapacağım.
Yani o 1.000 tl önemli.
Mesajlarınızı inceledim ancak özellikle önerdiğiniz ürün olan 55Nu8000 benim bütçemin dışında olduğundan sizden tavsiye almak isterim. 3,5-4 metre mesafeden ve karşıdan tv izleyeceğim. Playstation gibi oyun oynamak için değil sadece tv, netflix, film izlemek için kullanacağım bir televizyon arıyorum. Bütçem max. 4500 tl. Öneride bulunursanız çok sevinirim.
Teşekkürler.
Mesajlarınızı inceledim ancak özellikle önerdiğiniz ürün olan 55Nu8000 benim bütçemin dışında olduğundan sizden tavsiye almak isterim. 3,5-4 metre mesafeden ve karşıdan tv izleyeceğim. Playstation gibi oyun oynamak için değil sadece tv, netflix, film izlemek için kullanacağım bir televizyon arıyorum. Bütçem max. 4500 tl. Öneride bulunursanız çok sevinirim.
Teşekkürler.
Merhaba nu7400 veya tam karsıdan izleyeceksenız 7500 ü tavsiye ederm. Özellikle nu7500 amazondaki kampanyalı fiyatıyla göz kırpıyor. O mesafeden 50 inch altına düşmemenizi öneririm..