A Çevrimdışı

Askn0more

Aktif Üye
29 Mar 2019
109
40
tv işi aynen öyle ben evlendiğim yıl hiç bir bilgim olmadan LG monitör aldım =) 42", dsmart kullanacağım için yeterli dedi araştıran arkadaşım ve hiç de ölü piksel,bulutlanma,ışık sızması vs. hiç bakmamıştım bilmiyordum da, şimdi 55" bi tv alayım dedim ve bu bilgileri öğrendim, inan cahillik mutluluktu =) =) =) ha bu arada evdeki LG nin de hakkını vereyim merak edip bu testleri yaptım ve hepsinden tam notla geçti =) bu arada 55pus7303 bir gece önce 3900a düşmüştü onu yakalasam alırdım sanırım =)

Cehaletin mutluluk oldugu konusunda tamamiyle katılıyorum. Bu atasözünü sarfetmiş kişi kim bilmiyorum ama büyük söz :) bazen aceleyle yada talihsizlik sebebiyle yanlış tercihler yaptığımızda oluyor. Böyle durumlarda ben her zaman şunu düşünürüm. Elbette bu ürünler bizimle yaşlanmayacaklar. En kötü ihitmalle eskidiginde yada miyadı dolduğunda değişecekler. Çokta kafaya takmanın alemi yok. Adem Helvacı Ado hocamın dediği gibi hangi paneli alırsak alalım bir gün eskiyecek yada cesitli sorunları olacak. Para zor kazanıldıgı ıcın ve suanda satın alma gucumuz düştüğü için çok irdelemek zorunda kalıyoruz haliyle ama hal böyle diye de asırı streslenmeyelim :)

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Forumu yeni keşfettim.Tam bir bilgi denizi.Başta Adem Helvacı Ado üstada olmak üzere,burada bilgi paylaşan herkese teşekkür ederim.
Fiyatlar daha fazla artmadan yeni bir TV alayım istedim.Smart derdim yok,zaten bilgisayar bağlıyorum.Genelde film-dizi izlerim.Netflix 4k yayın yaptığı için 4K tv alayım istedim.Fazla bütçem de yok.Malum kredi kartlarına eskisi gibi taksit yapmıyorlar.
Kampanya fiyatı 2.999 TL hem de 9 taksit olduğu için Arçelik A49L 8860 5S modelini aldım..Dediğim gibi smart kısmı ile ilgilenmiyorum,Netflix uygulaması ve fiyatı ilgimi çekti.
Sonra forumda yazılanları okuyunca markalı pahalı ürünleri almadığım için mutlu oldum. :-)

Forumda panellerle ilgili yazıları okuyunca meraklandım.

Benim TV nin paneli nedir?Film kalitesi düşük olmaz umarım.

Öncelikle panel ve Tv hakkında genel yorumlarınızı yazarsanız çok sevinirim.

Satın alınmış ürünler üzerine yorum yapmak biraz zor oluyor benim adıma zira genelde dönüşü olmayan ve kullanılan yıllar içerisinde bu yorumlar negatif içerikli ise kullanıcı için hep itici oluyor ürün.

Bu forumda benim amacım insanların kendisini iyi hissetmesini sağlamak değil, neticede ben psikiyatrist değilim ama yine de kimseyi incitmemeye özen gösteriyorum. Bu anlamda yorumlarımı bu doğrultuda yazacağımı bilmenizi isterim :ok

ARÇELİK markası söz konusu olduğunda bende uyanan ilk his her zaman GÜVEN olur. Bunun en temel sebebi ise, Yetkili Servis Sektöründe geçirdiğim 20 yıl içerisinde çeşitli markaların tüm uygulama, uzmanlık, yaklaşım, teknoloji gibi temel niteliklerini görmeme vesile olmuştur. Bu 20 yılın 15 yıla yakın zamanını VESTEL ailesinde geçirip, biz gecenin 10-11 lerine, yaz döneminde sabahın 2-3 lerine kadar çalıştığımız dönemlerde, evlerine akşam 7-8 lerde giden ARÇELİK teknisyenlerine hep gıpta ile bakmıştık.

ARÇELİK servislerinin kazanç oranları yüksek, buna paralel personel iyileştirme seviyeleri yüksek, tecrübeleri sağlam, çalışma koşulları İNSANİ idi. Bizde ise maalesef sezona girerken yalandan bir mail atıp aslansın kaplansın diye gaza getirir, bütün yaz sırtımızdan aşağı inmezlerdi, Hatta 2013 ve 2014 yazlarında persoenele böyle (Afedersiniz) HAYVANCA çalışma koşullarını dayadıkları yetmiyormuş gibi bir de pazar tatillerini de 1 Haziran - 1 Eylül tarihleri arasında iptal ettiklerinde kendilerinin ne denli İnsanlık yoksunu bir bakış açısına sahip olduklarını bir kere daha görmeme vesile olmuştu.

Evet ARÇELİK servisinde çalışan kardeşlerimizin de yüksek sezonda yazlık yerlerde gece geç saatlere kadar çalıştığını bilsek de, her zaman için bu geçici ve istisnai bir durum du onlar için. Bizim için ise kalıcı hale gelmişti zira Kurum servislere az ödenek ayırdığı için, servisler de personel az ödenek ayırıyor ve artık hiç kimse zaten bu sektörde çalışmak istemezken, VESTEL de çalışmaya kimse razı olmuyordu.

Neyse bunlar derin mevzular uzatmadan bağlıyorum konuyu.

ARÇELİK markası bana her anlamda güven ve güç telkin etse de, söz konusu üretimi TELEVİZYON olduğunda maalesef bu yüksek oranda pozitif olan bakış açım biraz negatife evriliyor.

Ben bunu şuna bağlıyorum. Ülkemizde Televizyon üretimi söz konusu olduğunda kim ne derse desin, kim ne kadar nefret kusarsa kussun değişmez bir gerçek var ki VESTEL bir numaradır. ARÇELİK de bence bunun farkında ve bu nedenle TV söz konusu olduğunda sırf mağazalarında bu ürün gamında YOK dememeleri için üretim yapıyorlar diye düşünüyorum.

ARÇELİK markasında TV söz konusu olduğunda temel politika ''Takip et, taklit et'' mantığındadır. O nedenle ben hemen hemen hiç bir ARÇELİK üretimi tv den çok büyük bir beklenti içerisinde olmuyorum.

Sizin model özelinde yazacak olursam eğer, Hücre üreticisi SAMSUNG olan panel Vertical Alignment yapı tipindedir. Yani VA paneldir. Kötü tarafı ise donanımsal hızının 50hz olmasının yanısıra Yazılımsal hızının 800hz seviyelerinde kalmasıdır. FHD tv ler için benim kıstasım 800hz den aşağı olmaması gerekir şeklindedir (Film vs izleyicileri için. Diziciler için sorun olmaz) Sizin tv ise sınırlarda geziyor. Aynı zamanda çok emin değilim ama bu üründe sanırım 768mb bellek mevcut ki tv nin donanımına kıyasla bana göre yetersiz, ilerleyen zaman diliminde özellikle USB den film izleme aşamalarında donma sorunu ile karşılaşma olasılığınız olduğunu hatırlatmak isterim.

Elbette şunu mutlaka belirtmeliyim.

Ben burada hep en olumsuz senaryoları göz önünde bulundurarak yazıyorum, Burada yazdığım her şey %100 sizin tv de sizin başınıza gelecek diye bir kaide yok yalnız genellikle tecrübe ile sabit bilgiler paylaştığım için çok da yanıldığım görülmemiştir.

Sonu olarak ilgili modelden alacağınız performans, sizin beklenti seviyeniz ile paralel orantıda olur :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Cehaletin mutluluk oldugu konusunda tamamiyle katılıyorum. Bu atasözünü sarfetmiş kişi kim bilmiyorum ama büyük söz :sirit bazen aceleyle yada talihsizlik sebebiyle yanlış tercihler yaptığımızda oluyor. Böyle durumlarda ben her zaman şunu düşünürüm. Elbette bu ürünler bizimle yaşlanmayacaklar. En kötü ihitmalle eskidiginde yada miyadı dolduğunda değişecekler. Çokta kafaya takmanın alemi yok. Adem Helvacı Ado hocamın dediği gibi hangi paneli alırsak alalım bir gün eskiyecek yada cesitli sorunları olacak. Para zor kazanıldıgı ıcın ve suanda satın alma gucumuz düştüğü için çok irdelemek zorunda kalıyoruz haliyle ama hal böyle diye de asırı streslenmeyelim :sirit

Geçmiş yıllarda, yani ülkemizde oto müzik sistemi olgusu yerleşmeye başladığı 1990 lı yıllarda ben, Doğan Şahin Kartal gibi arabalarla başlayıp sonradan Honda Civic, Corolla, Tigra Mazda 323 vs gibi araçlara Müzik sistemleri döşerdim, Digicom ile çalışır sürekli PİONEER montajı yapar dururdum.

Yıllarca bu işi yaptım ve pandizotları dahi el işçliği ile kendim hazırlardım.

O dönemlerde öyle çok doymuşum ki yüksek sesli müziğe, Şu an yanımda 1987 model bir tane radyo çalıyor samimiyetle :)) (Bilgisayardan müzik dinlemek çok hoşuma gitmiyor)

Buradan hareketle aslında söz konusu kendi evimde kullandığım/kullanacağım televizyon ise zerre kadar umursamıyorum tv nin ne olduğunu veya nasıl olduğunu zira doymuşum artık, 1979 dan beri Televizyon, Televizyon, Televizyon. 1983 lerden beri ''Ne marka Tv alalım?'' soruları ve sürekli bir tv inceleme/kıyaslaması neticesi kendi işim olunca ''Yeter gaaari'' diyecek boyutlara gelmişim :kiskis

Yani çok da kafanıza takmayın arkadaşlar altı üstü televizyon işte :kiskis

B Çevrimdışı

Berkan

Yeni Üye
30 Mar 2019
4
41
Satın alınmış ürünler üzerine yorum yapmak biraz zor oluyor benim adıma zira genelde dönüşü olmayan ve kullanılan yıllar içerisinde bu yorumlar negatif içerikli ise kullanıcı için hep itici oluyor ürün.

Bu forumda benim amacım insanların kendisini iyi hissetmesini sağlamak değil, neticede ben psikiyatrist değilim ama yine de kimseyi incitmemeye özen gösteriyorum. Bu anlamda yorumlarımı bu doğrultuda yazacağımı bilmenizi isterim :ok

ARÇELİK markası söz konusu olduğunda bende uyanan ilk his her zaman GÜVEN olur. Bunun en temel sebebi ise, Yetkili Servis Sektöründe geçirdiğim 20 yıl içerisinde çeşitli markaların tüm uygulama, uzmanlık, yaklaşım, teknoloji gibi temel niteliklerini görmeme vesile olmuştur. Bu 20 yılın 15 yıla yakın zamanını VESTEL ailesinde geçirip, biz gecenin 10-11 lerine, yaz döneminde sabahın 2-3 lerine kadar çalıştığımız dönemlerde, evlerine akşam 7-8 lerde giden ARÇELİK teknisyenlerine hep gıpta ile bakmıştık.

ARÇELİK servislerinin kazanç oranları yüksek, buna paralel personel iyileştirme seviyeleri yüksek, tecrübeleri sağlam, çalışma koşulları İNSANİ idi. Bizde ise maalesef sezona girerken yalandan bir mail atıp aslansın kaplansın diye gaza getirir, bütün yaz sırtımızdan aşağı inmezlerdi, Hatta 2013 ve 2014 yazlarında persoenele böyle (Afedersiniz) HAYVANCA çalışma koşullarını dayadıkları yetmiyormuş gibi bir de pazar tatillerini de 1 Haziran - 1 Eylül tarihleri arasında iptal ettiklerinde kendilerinin ne denli İnsanlık yoksunu bir bakış açısına sahip olduklarını bir kere daha görmeme vesile olmuştu.

Evet ARÇELİK servisinde çalışan kardeşlerimizin de yüksek sezonda yazlık yerlerde gece geç saatlere kadar çalıştığını bilsek de, her zaman için bu geçici ve istisnai bir durum du onlar için. Bizim için ise kalıcı hale gelmişti zira Kurum servislere az ödenek ayırdığı için, servisler de personel az ödenek ayırıyor ve artık hiç kimse zaten bu sektörde çalışmak istemezken, VESTEL de çalışmaya kimse razı olmuyordu.

Neyse bunlar derin mevzular uzatmadan bağlıyorum konuyu.

ARÇELİK markası bana her anlamda güven ve güç telkin etse de, söz konusu üretimi TELEVİZYON olduğunda maalesef bu yüksek oranda pozitif olan bakış açım biraz negatife evriliyor.

Ben bunu şuna bağlıyorum. Ülkemizde Televizyon üretimi söz konusu olduğunda kim ne derse desin, kim ne kadar nefret kusarsa kussun değişmez bir gerçek var ki VESTEL bir numaradır. ARÇELİK de bence bunun farkında ve bu nedenle TV söz konusu olduğunda sırf mağazalarında bu ürün gamında YOK dememeleri için üretim yapıyorlar diye düşünüyorum.

ARÇELİK markasında TV söz konusu olduğunda temel politika ''Takip et, taklit et'' mantığındadır. O nedenle ben hemen hemen hiç bir ARÇELİK üretimi tv den çok büyük bir beklenti içerisinde olmuyorum.

Sizin model özelinde yazacak olursam eğer, Hücre üreticisi SAMSUNG olan panel Vertical Alignment yapı tipindedir. Yani VA paneldir. Kötü tarafı ise donanımsal hızının 50hz olmasının yanısıra Yazılımsal hızının 800hz seviyelerinde kalmasıdır. FHD tv ler için benim kıstasım 800hz den aşağı olmaması gerekir şeklindedir (Film vs izleyicileri için. Diziciler için sorun olmaz) Sizin tv ise sınırlarda geziyor. Aynı zamanda çok emin değilim ama bu üründe sanırım 768mb bellek mevcut ki tv nin donanımına kıyasla bana göre yetersiz, ilerleyen zaman diliminde özellikle USB den film izleme aşamalarında donma sorunu ile karşılaşma olasılığınız olduğunu hatırlatmak isterim.

Elbette şunu mutlaka belirtmeliyim.

Ben burada hep en olumsuz senaryoları göz önünde bulundurarak yazıyorum, Burada yazdığım her şey %100 sizin tv de sizin başınıza gelecek diye bir kaide yok yalnız genellikle tecrübe ile sabit bilgiler paylaştığım için çok da yanıldığım görülmemiştir.

Sonu olarak ilgili modelden alacağınız performans, sizin beklenti seviyeniz ile paralel orantıda olur :ok

Öncelikle cevap verdiğiniz ( hem de uzunca :-) için teşekkür ederim.TV çok kötü atın çöpe bile deseydiniz alınmazdım :-) Sert eleştiri yapabilirsiniz zaten benim de amacım iyi hissetmek değil,doğru bilgiye ulaşmak..Doğru yerdeyim.
Maalesef hiç bir TV nin teknik özellikleri ile ilgili bilgilere ( panel tipi,ram vs) ulaşamıyoruz.Donanım hızı bile yazmıyor nette.900 mhz yazıyor sanırım o yazılım hızı.Panelin VA olmasına sevindim sanırım :-)
Anakart numarası ile ilgili bilginiz var mıdır acaba?
Yazılım güncelleme vs. için gerekli olabilir.

A Çevrimdışı

Askn0more

Aktif Üye
29 Mar 2019
109
40
Geçmiş yıllarda, yani ülkemizde oto müzik sistemi olgusu yerleşmeye başladığı 1990 lı yıllarda ben, Doğan Şahin Kartal gibi arabalarla başlayıp sonradan Honda Civic, Corolla, Tigra Mazda 323 vs gibi araçlara Müzik sistemleri döşerdim, Digicom ile çalışır sürekli PİONEER montajı yapar dururdum.

Yıllarca bu işi yaptım ve pandizotları dahi el işçliği ile kendim hazırlardım.

O dönemlerde öyle çok doymuşum ki yüksek sesli müziğe, Şu an yanımda 1987 model bir tane radyo çalıyor samimiyetle :)) (Bilgisayardan müzik dinlemek çok hoşuma gitmiyor)

Buradan hareketle aslında söz konusu kendi evimde kullandığım/kullanacağım televizyon ise zerre kadar umursamıyorum tv nin ne olduğunu veya nasıl olduğunu zira doymuşum artık, 1979 dan beri Televizyon, Televizyon, Televizyon. 1983 lerden beri ''Ne marka Tv alalım?'' soruları ve sürekli bir tv inceleme/kıyaslaması neticesi kendi işim olunca ''Yeter gaaari'' diyecek boyutlara gelmişim :kiskis

Yani çok da kafanıza takmayın arkadaşlar altı üstü televizyon işte :kiskis
Aynen hocam sizin durumunuzu cok iyi anlıyorum. Birşeyler ile sürekli ugrasıp uc noktalara kadar hasır nesir olduktan sonra daha basite kacma egilimi sanırım her konuda oluyor. bende kendi capımda bilgisayar konusunda o sekılde olmaya basladım diyebilirim. O yuzden fazla takmamak lazım dediginiz gibi. Tabi bunu dedikten sonra samsung ekran kararması konusuna bakabildiniz mi diye sorarak gülümseyelim beraber :)

İlginç bir sorun hocam. Samsung black screen problem diye aratıp yabancı forumlara baktım. Oralarda da cokça tartısılmış.

Birde 7 serisi philips için input lag konusunu size sormak isterim hocam. Çok mu fena acaba? Oyun kontrolcüsü gecikmesi rahatsız eder mi?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Aynen hocam sizin durumunuzu cok iyi anlıyorum. Birşeyler ile sürekli ugrasıp uc noktalara kadar hasır nesir olduktan sonra daha basite kacma egilimi sanırım her konuda oluyor. bende kendi capımda bilgisayar konusunda o sekılde olmaya basladım diyebilirim. O yuzden fazla takmamak lazım dediginiz gibi. Tabi bunu dedikten sonra samsung ekran kararması konusuna bakabildiniz mi diye sorarak gülümseyelim beraber :sirit

İlginç bir sorun hocam. Samsung black screen problem diye aratıp yabancı forumlara baktım. Oralarda da cokça tartısılmış.

Birde 7 serisi philips için input lag konusunu size sormak isterim hocam. Çok mu fena acaba? Oyun kontrolcüsü gecikmesi rahatsız eder mi?

Bu konu ile ilgili Önümüzdeki hafta yapılacak toplantıdan bilgi bekleyeceğim maalesef.

Phılıps input lag değeri ile ilgii benim bir tecrübem yok fakat Can abi (Albani) yanlış hatırlamıyorsam ''Kötü'' olarak nitelendirilmiş olmasını kabul etmediğini yazmıştı bizim forumda bir mesajında.

A Çevrimdışı

Askn0more

Aktif Üye
29 Mar 2019
109
40
Anlıyorum. Olsun acelemiz yok. Youtube kanalında konuştuğumuz gibi odayı satın alımı yapınca tv yi hazır bekliyor olacak sekılde duzenledım.

Mu7000 ve 9000 garanti süresi içinde ve sanırım agustosta doluyor. eger bu sorun kronik bir teknik arıza sebebıyle gerceklesıyor ise hala vaktimiz var Adem Helvacı Ado hocam.

Sızden gelecek haberlere göre mu8000 de kalır veya yönümüzü çeviririz.

Çok tesekkur ederım

Y Çevrimdışı

ysuleymany

Yeni Üye
15 Nis 2018
14
Yani açıkçası öyle bir model yok.

Yok zira hepsi de bir şeyi iyi iken diğer taraftan fire verirler. Bu sadece VESTEl özelinde bir konu da değildir, hangi marka için sorsanız aynı cevabı veririm size.

EN İYİ denen şeyin kesin ve net bir cevabı olsaydı kimse onlarca forumda binlerce mesaj okumazdı zira İYİ kavramı kişiye ve beklentilerine göre değişkendir sevgili kardeşim.

Çok iyi kontrast veren size göre EN İYİ iken bana göre ''İyi kontrast veriyor ama bandig sorunu var'' dedirtebilir. :ok

Beklentiniz ile paraleldir İYİ lik görecesi :ok

Aslında soruyu VESTEL özelinde 55'lerde; VA Panel, 130 kart, HDR vs. gibi iyi özellikler hangi model ve kodlu üründe demek istemiştim.

S Çevrimdışı

silence

Yeni Üye
22 Mar 2019
4
56
Tekrar Selam;
55UD8460 modeldeki sorun şu, Bu modelde çoklu kod üzerinden üretim var, Yani Model 55UD9460 ancak V10121066 kodlu bir üretim ve V10118694 kodlu başka bir üretim var. Donanımlar da paneller de değişken oluyor böyle durumlarda.

V10121066 olan modelde panel hücre yapısı LG tarafından üretiliyor ve yapı tipi IPS bu size uygun olan, açı sorunu olmayan tv dir.
Ancak V10118694 kodlu olanı karma paneldir, size %100 IPS denk gelip gelmeyeceğinin garantisi yok bu durumda. kaldı ki ilk belirttiğim modelde MB130S anakart kullanılırken ikinci ve size uygun görmediğim modelde MB130 anakart mevcut.

Eğer 55UD8460 tercih etmeyi düşünürseniz, satıcıdan mutlaka kod veya seri numarası isteyip benimle paylaşın ki panelin IPS olup olmadığını teyit edelim ona göre alım işlemlerini tamamlarsınız :ok

55UD9200 ise sahaya sürüleli bir ay bile olmayan bir modeldir. Teknik specler halen muallaktadır o nedenle 3-4 günden önce bu ürünü görüp teyit edip özelliklerini analiz etmeden kimseye iyi veya kötüdür diyebilem mümkün değil :ok

Evet FRR olarak belirttiğim Fake Refresh Rate değeri yani VESTEL mühendislerinin tabiri ile Super Motion Rate değeri bu modellerde daha yüksek gösteriliyor ancak değil. Mümkünse üst seri olarak kabul ettiğim modellerde 1800hz den aşağıda olmasını çok da istemiyorum, işte tam da burada size az önce izah ettiğim durum devreye giriyor ve aslında size 1800hz olarak lanse edilen 55UD9460 modelin V10118694 kodlu üretiminde bu değer 1000hz dir. Yine de 1000hz FRR değeri sizin kullanıcı profiliniz için oldukça uygundur ben bunu bir dezavantaj olarak görmüyorum.

Biraz fazla teknik yazmış olabilirim ancak teknoloji merakınız ve araştırmacı kişiliğinize uygun cevap yazdığımı düşünüyorum.

Görüşmek üzere. :ok
Sayın Adem Helvacı Ado bulundugum yerdeki tum teknolojı magazalarını gezdim.Sizin bana önerdiğiniz Vestel49 UD 8450 maalesf gözlemleyemedim.Ancak geri kalan hatta benim size danısdıgım Vestel 55 ud 8460 da yoktu .Vestel bayisindeki gorevli yardımcı olmaya calıstı ancak Va panel mi ıps panel mi diye sordugumda bılmediğini soyledi.internet üzerinden buldugum firmalardan bılgı vermesini istedim Bana 20274485 bu numarayı ve bu numarayı 20274361 verdiler.Bunların işime yaramıyacagını dusunuyorum ama genede danısayım dedim .Bir anakartı iyi paneli ıps beni canımdan bezdirmeyecek rahatlıkla internetden film izleyebilecegim telefonumu yansıtabilecegim wifi li hdr CI LI hbb 802.11 direct yazan baglantı ozelliği vs vs ve fiyatı araba fiyatı ile yarısmayan (Tofas .kartal.dogan )bir tv imal edilmemiş henüz.LG 50 6470PLC diyecegim ama sizin servisleri hakkındaki fikirleriniz aklıma geliyor diyemiyorum.Samsung diyecegim ama VA panel diyemiyorum.sonuc tuplu tv televizyonu m ki 27 senede bir kez servis gordu can mıs.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Sayın Adem Helvacı Ado bulundugum yerdeki tum teknolojı magazalarını gezdim.Sizin bana önerdiğiniz Vestel49 UD 8450 maalesf gözlemleyemedim.Ancak geri kalan hatta benim size danısdıgım Vestel 55 ud 8460 da yoktu .Vestel bayisindeki gorevli yardımcı olmaya calıstı ancak Va panel mi ıps panel mi diye sordugumda bılmediğini soyledi.internet üzerinden buldugum firmalardan bılgı vermesini istedim Bana 20274485 bu numarayı ve bu numarayı 20274361 verdiler.Bunların işime yaramıyacagını dusunuyorum ama genede danısayım dedim .Bir anakartı iyi paneli ıps beni canımdan bezdirmeyecek rahatlıkla internetden film izleyebilecegim telefonumu yansıtabilecegim wifi li hdr CI LI hbb 802.11 direct yazan baglantı ozelliği vs vs ve fiyatı araba fiyatı ile yarısmayan (Tofas .kartal.dogan )bir tv imal edilmemiş henüz.LG 50 6470PLC diyecegim ama sizin servisleri hakkındaki fikirleriniz aklıma geliyor diyemiyorum.Samsung diyecegim ama VA panel diyemiyorum.sonuc tuplu tv televizyonu m ki 27 senede bir kez servis gordu can mıs.

Selamlar;

20274361 olan bize uyar zira bu kod pazarlama kodu olsa da, pazarlama kodu üzerinden en azından ürün koduna ulaşılabiliyor ki bu koşullarda bu pazarlama kodunun karşılığı olan ürün kodu V10121066 oluyor.

Bu da bize LG hücre yapılı IPS yapı tipinde paneli olan, MB130S anakartlı, 3 yıl garantili, HDR+DV panel destek unsurlu, Hbbtv,wifi,widi,bluetooth, 2x10watt ve speaker box olan (Subwoofer yok) Open Browser Netflix Pixelence bir tv sunar.

Sanırım aradığınız 55UD8460 tv yi bulmuşsunuz :ok

B Çevrimdışı

Berkan

Yeni Üye
30 Mar 2019
4
41
Televizyonumun teknik özelliklerini (panel cinsi,donanımsal mhz,kart,ram vs) nasıl öğrenebilirim?

S Çevrimdışı

silence

Yeni Üye
22 Mar 2019
4
56
Selamlar;

20274361 olan bize uyar zira bu kod pazarlama kodu olsa da, pazarlama kodu üzerinden en azından ürün koduna ulaşılabiliyor ki bu koşullarda bu pazarlama kodunun karşılığı olan ürün kodu V10121066 oluyor.

Bu da bize LG hücre yapılı IPS yapı tipinde paneli olan, MB130S anakartlı, 3 yıl garantili, HDR+DV panel destek unsurlu, Hbbtv,wifi,widi,bluetooth, 2x10watt ve speaker box olan (Subwoofer yok) Open Browser Netflix Pixelence bir tv sunar.

Sanırım aradığınız 55UD8460 tv yi bulmuşsunuz :ok
Sayın Adem Helvacı Ado
Ürünü aldım .Ancak satıcının verdiği bilgilerde subwoofer var gozukuyor. Her ne kadar artı diye dusunsemde acaba farklı model midir diye endise ettim.VESTEL 55 UD 8460 Satıcı 20274361 kodlu olanı yollayacagını teyit etti.Yardım ve bilgi desteginiz için tesekkur ederim.

B Çevrimdışı

Berkan

Yeni Üye
30 Mar 2019
4
41
Üretici kim dir?
Adem Helvacı Ado hocam sormuştum siz Samsung VA panel 50 hz demiştiniz.Ben kartı falan da merak ettim.kendim de görebilir miyim diye merak ettim.
Arçelik A49L 8860 5S
Ayrıca TV nin FHD performansından memnunum.Netflix uygulaması da güzel çalışıyor.Netflix den 4K film açtım.Çok karanlık geldi bana.Pek beğenmedim 4k görüntüyü.TV den midir yayından mıdır bilmiyorum.

Geri
Üst Alt