Selamlar, Tekrar kontrol ettim ve V10121066 kodlu MB130S anakart, LG IPS panelli tv olduğunu teyit ettim. Sorun yok, yeter ki fazladan özellik ile gelsinSayın Ado
Ürünü aldım .Ancak satıcının verdiği bilgilerde subwoofer var gozukuyor. Her ne kadar artı diye dusunsemde acaba farklı model midir diye endise ettim.VESTEL 55 UD 8460 Satıcı 20274361 kodlu olanı yollayacagını teyit etti.Yardım ve bilgi desteginiz için tesekkur ederim.
Arkadaşlar selam 32-40 inç f/p ürünü maksimum 1500 tl olacak şekilde tavsiye edebileceğiniz TV ler nelerdir ?
Tek kriterim stabil bir şekilde çalışsın , sorun çıkarmasın.
Ado Hocam tekrardan selamlar.
Bu konuda sizi 3. ve son kez rahatsız ediyorum.Daha önceki tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.Allah razı olsun.
Artık karar aşamasında son noktaya gelmiş durumdayım.
Gerek TV yi kullanacağım oda ve izleme mesafemizden dolayı gerekse ilk Akıllı TV, hatta kendimiz için (yeni evliyim) alacağımız ilk TV olacağından dolayı 49 inç almaya karar verdim. İlerde (3-5 yıl sonra) Allah izin verir kendi evimi alabilirsem ve yeni TV ihtiyacı doğarsa hem bu ilk TVden edineceğim tecrübelerden yararlanarak hem TV yi kullanacağım odaya göre daha büyük ekran alabilirim düşüncesindeyim.
Samsung 49nu8000 ve Philips 49pus7503 (tavsiyeniz doğrultusunda 7303 de olabilir) arasında kalmıştım.
Mağazada inceleme fırsatı buldum ve nu8000 görüntü kalitesi daha iyi gelmişti. Philips tarafında ise malumunuz ambilight öne çıkıyor.
Önceliğim film ve dizi seyretmek. Bir gamer değilim ama arada oyun oynamak için de kullanacağım.Bu doğrultuda tercih hakkımı yinede nu8000 de kullanmam mı doğru olacaktır yoksa ambilight'ı deneyimlemek daha doğru bir tercih mi olur ?
Selamlar;Selamın aleyküm hocam bilgiler için teşekkür ederim öncelikle güzel bir forum olmuş ben yaza düğün yapacağım ve eşyaları dizmeye başladım evi vs aldım şimdi de tv ye geçtim ve kafam karışık bu konuda 3000 TL civarı Bi tv almayı düşünüyorum çok açılmak istemiyorum aklımda 55"var ama 49-50" olup 55"den daha iyi Bi ürün olursa onuda düşünürüm.biraz baktım tcl roku tv diye bişey denk geldim Türkiye de satışı şuan yok amazondan getirilebiliyormuş fakat gümrükte takılma durumu varmış. Hem tv önerinizi hemde tcl roku tv ile ilgili fikirlerinizi bekliyorum kolay gelsin.
Merhabalar.
Bütçe konusunda biraz sıkıntılıyım. Şu an yazacağım 3 televizyonu da 3650 - 3700tl fiyatla alma imkanım var. Daha fazlasına çıkamıyorum. Hangisini almalıyım? Oyun konsolu, bilgisayar vs kullanımı olmayacak. Tvbox düşünüyorum ama o da şimdi değil, ilerleyen zamanlarda. Standart bir kullanıcı profili yani. En uygunu hangisidir? Teşekkür ederim.
Vestel 55UD9360
Philips 50PUS7303/62
Samsung 49NU7100
Fiyat ve beklenti durumunuza paralel, Yukarıdaki arkadaşımıza gerek görmediğim 49NU7100 model SAMSUNG tv sizin için oldukça uygundur diye düşünüyorum ancak açı duyarlı bir panele sahip olduğunu unutmayınız. Eğer yan açılardan izleme yapacaksanız ona uygun bir model bakalımBelirttiğim fiyat bandında hangi tv yi önerirsiniz peki +-500 olabilir.