Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 52
cevabınız için çok teşekkür ederim hocam.
bütçe kısıtlamam yok fakat problem kendi vicdanımla aslına bakarsanız? tabi kaliteli malın fiyatı yüksek olacak çok doğal fakat öbür yandan 3500 tl değerindeki 7100 ve 7303 de işimi görür diyodum.
hocam bişey daha soracağım. genel olarak tv piyasasına baktığımızda fiyat performans açısından 7100 ve 7303 üst basamaklardalar mı sizce? 7303'ün sevdiğim kısmı kumandası oldu, arka tarafı klavye olması çok iyi düşünülmüş ve eminim kullanımı oldukca rahatlatıyodur. görüntü kalitesi, zapping süresi, arayüz kullanımı-performansı olarak sizce hangisini tercih etmeliyim? buna da küçük bi parantez açarsanız gerçekten çok memnun olurum
Görüntü kalitesi olarak 7303 ün hiç bir eksiği yok, Menü ve zap hızı konusunda ise Allah sabır versin derim.
Derseniz ki ''7303 ve Mibox kullanacağım'', o zaman tadından yenmez
7100 u ben her zaman yazdığım gibi 7000 in devam serisi olarak görüyorum. Örneğin bir MU7000 ile NU7100 arasında neredeyse %98 oranda her şey aynı, aradaki fark üretim yılı, kasa tipi ve 1-2 istisnai teknik farktır o kadar. Bu durumda kıstasımız MU7000 olarak düşünürsek açı duyarlılığı haricinde sorun bulmak biraz zor. Sorun şu ki aynı açı duyarlılığı maalesef PHILIPS markasında da mevcut.
Bakınız benim evden bir PUS6262 görseli paylaşayım size (Eski resimlerden)