Değerli kardeşim ürünlerin tanıtım detaylarını inceleyince ciddi söylüyorum bak birazdan yanlardan kanatlarım çıkacak ve ben uçarak eve gideceğim gibi bir hisse kapılıyorum inan
Bu TV üreticilerinin reklam departmanları inanılmaz insanlar bakınız gerçekten lansmanlarda kendinizden geçiyorsunuz.
Bu benim oynadığım World Of Tanks oyununda bize tank satmaya çalışan yapımcıların, tankların ilanında kullandıkları görsel ve sunumlar ile, Oyun esnasında gördüğümüz
gerçekler arasındaki fark gibi bir şey oluyor.
Ben bu modellerin kullanıcısı olmadım hiç bir zaman. Ancak arkadaşlarımda var ise akşam sohbetlerimizde kurcalamışımdır o kadar. Bu nedenle inanın bu tarz markalarda ileri düzey yorum yapmayı tercih etmiyorum.
Ben size yüksek teknik detaylar veririm ancak bu da gerekli değil.
Bize ne lazım?
Sizin izleyici profiliniz nedir?
Bu ürünlerden hangisi size hitap eder?
Bize lazım olan bu soruların cevabı.
Eğer sırf bu ikisi arasında bir seçim yapılacaksa yine de ben LG tercih ederdim zira ben biraz renk delisiyim. Canlılık ve Renk konusunda LG ürünlerini ben severim, Ama Can abi sevmez hatta önermez bile (Spec durumlar hariç)
Profiliniz doğrultusunda ürün alımı yapmanız en doğru olanıdır. İleri derece Futbol merakınız va r ise, PS4 oynamak gibi bir düşünceniz var ise, Aksiyon sahneleri merakınız var ise, bu kriterleri göz önünde bulundurarak tercihte bulunmak lazım.