B Çevrimdışı

Baygolge

Yeni Üye
9 Mar 2019
3
42
15527692412571678035508329994956.jpg
axen 55 ce bugün carfur dan aldın 2899 tl kuluma para aparat para 130 tl yani 3000 tl ye geldi
Ürüne gelince görüntü kalitesi çok birsey aramasaniz güzel tv ancak akıllı kumanda şart çünkü tv kumandası ile çok zor oluyor smart vs facebokk tarayıcı YouTube hizi güzel, 4k arasira takılıyor tam olarak performans iyi değil yani ama wifisi güzel çalışıyor telefonla aynı hemen hemen, kanal gecisleri 2 saniye, kendi stresi var film izlemek için, androit TV Box sipariş ettim cinden onunla on numara olur TV, fazla birsey beklemicekseniz akın derim ama bir Samsung la kıyaslanamaz,

O Çevrimdışı

oguzturhan

Yeni Üye
16 Mar 2019
8
35
Eğer söz konusu Futbol ve F1 gibi unsurlar ise zaten IPS panel teknolojisi ile üretilmiş bir televizyona bakmanız hata olur diye düşünüyorum.

Kaldı ki LG teknolojisine küçümser bir bakış açım asla olmamakla birlikte, LG TÜRKİYE yönetiminin TÜRK müşterilere bakış açısı son bir kaç aydır bu mecrada özellikle üstüne basa basa vurguladığım şekilde berbat durumdadır. Bunun bu forumda üyelerimiz tarafından yaşanan ve kendimin de bizzat şahit olduğu hüsran dolu yaşanmışları mevcuttur. Bizler burada sadece teknoloji değil, öncesi/sırası/sonrası mantığından hareket ile satıştan sonra tüketicilerin neler yaşadığı/yaşayabileceğine dair yaklaşımları da vurgulamak istiyoruz.

Buradan hareketle, fiyat skalasında da çok büyük bir oynama olmayan ve en önemlisi de yüksek tepkime hızı ve yüksek kontrast içeren VA panel teknolojisine sahip olan bir 49NU8000 incelemenizi tavsiye ediyorum size.

İncelemeniz sonrası durumu yeniden kritik edebiliriz :ok

Öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkürler hocam. Bir devlet memuru olduğundan dolayı tayin sebeplerimi de göz önünde bulundurarak satış sonrası servis ağı ve yeni teknolojilerine güvenerek beyaz eşyalarımı Arçelik'ten aldım. Sizi Youtube'taki videolarınızdan keşfetip soluğu buradaki forumda aldım. Samsung'un NU8000 modelini ve LG'nin SK8100 modelini çıplak gözle yanyana kıyasladıktan sonra son kararımı vericem muhtemelen. Benim Samsung'un VA panelli televizyonlarında kafamı kurcalayan en büyük soru işareti izleme açısı değiştiğindeki görüntü kaybı ve renklerinin LG'nın IPS panelindeki görüntü ve renklerine göre gerçeğe daha uzak olmasıydı. Ama sizinde söylediğiniz gibi en doğru kararı çıplak gözle yan yana iken vermek olacak.

M Çevrimdışı

mylove33

Yeni Üye
9 Mar 2019
17
40
Fiyata göre size mpdel önermek kolaya kaçmak olur ki bu benim tarzım değil maalesef :)

1- TV yi izlerme alışkanlıklarınızda futbol var mı?
2- Tv yi izleme açınız yanlara doğru kayacak mı?
3- TV ye oyun konsolu bağlayacakmısınız?
4- UHD FHD fark eder mi?
5- Smart çok önemli mi?
Annem için alacağım hocam 4 k olsun istiyorum onun dışında çok sıkıntı çıkaracak bir tv olmasin tv açısı karşıdan olacak oda küçük zaten

E Çevrimdışı

erkamacar

Yeni Üye
18 Mar 2019
10
31
Merhabalar. 3.500 TL televizyon tavsiyesi alabilir miyim? 49" civarı mümkünse LG Smart kumandalı.

1- TV yi izlerme alışkanlıklarınızda futbol var mı? Evet.
2- Tv yi izleme açınız yanlara doğru kayacak mı? Hayır.
3- TV ye oyun konsolu bağlayacakmısınız? Hayır.
4- UHD FHD fark eder mi? Evet tercihim 4K.
5- Smart çok önemli mi? Evet.

A Çevrimdışı

asascar44

Yeni Üye
9 Mar 2019
2
32
Öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkürler hocam. Bir devlet memuru olduğundan dolayı tayin sebeplerimi de göz önünde bulundurarak satış sonrası servis ağı ve yeni teknolojilerine güvenerek beyaz eşyalarımı Arçelik'ten aldım. Sizi Youtube'taki videolarınızdan keşfetip soluğu buradaki forumda aldım. Samsung'un NU8000 modelini ve LG'nin SK8100 modelini çıplak gözle yanyana kıyasladıktan sonra son kararımı vericem muhtemelen. Benim Samsung'un VA panelli televizyonlarında kafamı kurcalayan en büyük soru işareti izleme açısı değiştiğindeki görüntü kaybı ve renklerinin LG'nın IPS panelindeki görüntü ve renklerine göre gerçeğe daha uzak olmasıydı. Ama sizinde söylediğiniz gibi en doğru kararı çıplak gözle yan yana iken vermek olacak.
Kararınızı verdikten sonra bizide aydınlstırsanız sevinirim

B Çevrimdışı

beyzabetül

Aktif Üye
24 Tem 2018
472
markayı kötülemek için söylemıyorum ama bugün arkadaşla konuştum.iki aylık aldığı vestel tv nın içersine toz kaçmış ekranda bunu farkedip servisi çağrmış.temızleyıp geri göndermişler.servisci tv nin arkasına ince tülbent koymuşş birde 90 tl ye temızleme suyu falan satmaya çalışmış................bu tvler bu kadar kısa sürede toz alıyor mu.benim. tvde şimdılık böyle birşeye rastlamadım.gerçekten tozdan korumak için ne yapmak lazım.ben arasıra mikrofiber bezı biraz ıslatıp her tarafını siliyorum

T Çevrimdışı

Towarscke 

Aktif Üye
20 Kas 2018
296
33
Geçenlerde A101'den elton marka 49'' televizyon aldık televizyonun dahili uydu alıcısıyla bir türlü görüntü alamadık sanırım cihazda arıza vardı iade ettim ertesi gün bu kadar kötü cihazlar mı bunlar ?

M Çevrimdışı

Müsteşar Bey 

Yeni Üye
9 Şub 2018
44
54
Sevgili Ado Hocam Mrb. Vestelin 2019 yılı üretimi olan UD8200 ve UD9200 model numaralı televizyonlarda kullanılan paneller aynı mı çünkü teknik verileri aynı kasa yapıları farklı. Şayet aynı tv ler ise ayak yapısından dolayı 55UD8200 tercih sebebim olur.Ne dersiniz tavsiye eder misiniz.

B Çevrimdışı

bluwin

Yeni Üye
22 Ara 2018
8
39
degerli arkadaslar,
bir kamu kurumunda kullanilmak uzere 4 tv alacagiz. tvler neredeyse 24 saat acik kalacak ve haberler takip edilecek. 43 inc boyutunda dusunuyoruz. uzun sure acik kalacagi dusunuldugunde sizce hangi panel veya hangi markalar alinmali? fikir verirseniz sevinirim.
beko b43l6760 ile lg 43lk5900 modellerine baktik. lg 2650 beko 2350 fiyat verdi. sizin tercihiniz ne olurdu?

Son düzenleme:
E Çevrimdışı

Eng_kaşif mbö

Yeni Üye
27 Eyl 2018
9
34
degerli arkadaslar,
bir kamu kurumunda kullanilmak uzere 4 tv alacagiz. tvler neredeyse 24 saat acik kalacak ve haberler takip edilecek. 43 inc boyutunda dusunuyoruz. uzun sure acik kalacagi dusunuldugunde sizce hangi panel veya hangi markalar alinmali? fikir verirseniz sevinirim.
beko b43l6760 ile lg 43lk5900 modellerine baktik. lg 2650 beko 2350 fiyat verdi. sizin tercihiniz ne olurdu?

özel kullanım paneller mevcut hocam, profesyonel ekran diye nitelendiriliyor. Adem hocam daha iyi ve detaylı net bilgiler sunacaktır sizelere.
Benim nacizane tavsiyem sürekli açık kalacağından dolayı ısınma ve kullanılan ledlerin ömürlerini düşünerek söylüyorum, profesyonel ekranlar mevcut.

Geçenlerde navitech markalı panellere de rastladım ve fiyatları 2500-3000 bantlarındaydı. (Farklılaşmış olabilir, model numaralarına göre web de taraya bilirsiniz:
)
Bir de onlara bakmanızı öneririm; ama genel maksatlı TV özellikleri kullanılacaksa; o zaman standart kullanımda olan bahsettiğiniz modeller veya fiyat performans TV lerinden alabilirsiniz. bu arada daha yeni bir vestel tv aldığım için söyliyeyim. VESTEL kalite ve müşteri memnuniyetini daha da önemsiyor artık.
Reklamdan ziyade sadece fikir ve düşüncelerimi ifade etmek istedim.

O Çevrimdışı

oguzturhan

Yeni Üye
16 Mar 2019
8
35
Bugun Teknosa ve Vatan mağazalarında Samsung’un NU8000 ve LG’nin SK8100 modellerini yakında inceleme fırsatı buldum. İki modelinde kendine göre artıkarı var. Öncelikle geçişlerde Samsung (spor müsabakaları için önemli) Smart özelliğinde be kumanda kullanımında Lg ön plana çıkıyor. Renklerde açı kaybında abartılı bi fark yok. Görsellik ve ekranda aldığımız görüntünün göze hoş gelmesinde ise Samsung bence bir adım önde. İki satıcı da hemen hemen aynı noktalarda ortak fikirler verdi. İkisi de ben senin yerinde olsam Samsung alırım dedi. Benimde o yönde biraz ağilimim oldu. Ama 49” ve 55” mi derseniz kesinlikle 55” derim. Fiyatlar 6500 civarında iki firma da da. İnternette çeşitli alışveris sitelerinde ise 5600-5800 bandında. Size internetten almak ne kadar mantıklı. Benim düğünümün temmuz ayında olacağını hesaplarsak bi kaç ay daha beklemek mi gerekir?

Geri
Üst Alt