hiç marka pahalı modellere bakmanızı tavsiye etmem4 metreden izleyeceğim odama televizyon alacağım yaklaşık 4750 TL'ye kadar bütçem var.
1- TV yi izlerme alışkanlıklarınızda futbol yok.
2- Tv yi izleme açınız yanlara doğru kayacak.
3- TV ye oyun konsolu bağlamayı düşünmüyorum.
4- UHD FHD fark etmez.
5- Smart olması önemli değil android box alacağım android tv olmazsa öneri çok fazla altyazılı film ve dizi izliyorum.
Ado hocam ben size iki cevap yazdım ama ikisi de arada kaynadı. Bu arada da 55vlx9750 modelini buldum ve aldım. Size teşekkür ediyorum.
4 metreden izleyeceğim odama televizyon alacağım yaklaşık 4750 TL'ye kadar bütçem var.
1- TV yi izlerme alışkanlıklarınızda futbol yok.
2- Tv yi izleme açınız yanlara doğru kayacak.
3- TV ye oyun konsolu bağlamayı düşünmüyorum.
4- UHD FHD fark etmez.
5- Smart olması önemli değil android box alacağım android tv olmazsa öneri çok fazla altyazılı film ve dizi izliyorum.
Sayın ustalar ,değerli arkadaşlar merhaba.Vestel 50 UB 8300 model tv nasıldır,paneli,özellikleri,tavsiye eder misiniz?Bilgi verenlere şimdiden teşekkürler.
Evet henüz saha girişi ve bilgi akışı oluşmamış bir modelArkadaşlar Vestel 49ud9200 vardı fakat şimdi de 55ud9200 çıkmış ve fiyatı da Vestel de 4000 tl ama satan bir yer yok sanırım daha zira çok çok yeni bir tv
Bugun Teknosa ve Vatan mağazalarında Samsung’un NU8000 ve LG’nin SK8100 modellerini yakında inceleme fırsatı buldum. İki modelinde kendine göre artıkarı var. Öncelikle geçişlerde Samsung (spor müsabakaları için önemli) Smart özelliğinde be kumanda kullanımında Lg ön plana çıkıyor. Renklerde açı kaybında abartılı bi fark yok. Görsellik ve ekranda aldığımız görüntünün göze hoş gelmesinde ise Samsung bence bir adım önde. İki satıcı da hemen hemen aynı noktalarda ortak fikirler verdi. İkisi de ben senin yerinde olsam Samsung alırım dedi. Benimde o yönde biraz ağilimim oldu. Ama 49” ve 55” mi derseniz kesinlikle 55” derim. Fiyatlar 6500 civarında iki firma da da. İnternette çeşitli alışveris sitelerinde ise 5600-5800 bandında. Size internetten almak ne kadar mantıklı. Benim düğünümün temmuz ayında olacağını hesaplarsak bi kaç ay daha beklemek mi gerekir?
degerli arkadaslar,
bir kamu kurumunda kullanilmak uzere 4 tv alacagiz. tvler neredeyse 24 saat acik kalacak ve haberler takip edilecek. 43 inc boyutunda dusunuyoruz. uzun sure acik kalacagi dusunuldugunde sizce hangi panel veya hangi markalar alinmali? fikir verirseniz sevinirim.
beko b43l6760 ile lg 43lk5900 modellerine baktik. lg 2650 beko 2350 fiyat verdi. sizin tercihiniz ne olurdu?
Bu koşullarda S Solstice kardeşimize katılıyorum, IPS panel ile üretilmiş olan bir model işinizi görecektir diye düşünüyorum.
İzleme mesafeniz doğrultusunda 65'' ürün önersem ve size 65UD8900 desem acaba bütçeyi çok fazla mı aşmış oluruz?
Eğer o kadar büyük ekran istemem veya o kadar fazla para vermek istemem derseniz ona göre bakalım
Lütfen kusura bakmayın değerli kardeşim, mutlaka gözden kaçmıştır. Neyse ki seçiminiz kesinlikle sizi üzecek bir model içermiyor. Umarım kullanıcı deneyimlerinizi de zaman içerisinde bizlerle paylaşırsınız.
Görüşmek üzere
İşte o modelde size %100IPS panel garantisi veremiyorumAdo o kadar büyük bir şey düşünmüyorum fakat S Solstice arkadaşımızın söylediği modelin 55" versiyonu da 49 gibi alınabilir mi ?