Bariz görüntü farkı var emin olabilirsinizSamsung Nu8000 49" ile 55" arasında 50 hz ve 100hz panel farkı görünüyor, bariz görüntü farkı var mıdır. 1000 tl fark var arada
Ado bey benim soru kaynadı arada.şöyle sorayım annem için alacağımFiyata göre size mpdel önermek kolaya kaçmak olur ki bu benim tarzım değil maalesef
1- TV yi izlerme alışkanlıklarınızda futbol var mı?
2- Tv yi izleme açınız yanlara doğru kayacak mı?
3- TV ye oyun konsolu bağlayacakmısınız?
4- UHD FHD fark eder mi?
5- Smart çok önemli mi?
Samsung bayi nakit alırsanız 5500 tl veririz dedi.Nakit olsa 5300 tl ye de verecek de nakit yok.. Herkes nakit sıkıntısı çekiyor.Ve dolar 5.58 oldu fiyatlar inmez gibi.
Araştırıyorum şimdilik Vatan her gece 22 de indirim uyguluyor da istediğim fiyata inmedi. Evet şubatta 5.275 tl kadar düşmüş ancak bu tv alma niyetim olmadığı için kaçırdım o zaman. Şimdilik bakıyorum indirimlere de inmeyecek gibi olmazsa netten alacağım.
Artık üretilmeyen ve devam niteliği olmayan modeldir, bu model çoklu üretime sahiptir ve her üretimde de artık yavaş yavaş terk edilmeye başlanan MB120 anakart kullanılmaktadır.
Tavsiye edeceğim bir model olmayacaktır
Hocam selamlar. Sayfalarca bilgilendirme yazmışsınız elinize sağlık. Benim de bir tavsiye talebim olacak.Fiyata göre size mpdel önermek kolaya kaçmak olur ki bu benim tarzım değil maalesef
1- TV yi izlerme alışkanlıklarınızda futbol var mı?
2- Tv yi izleme açınız yanlara doğru kayacak mı?
3- TV ye oyun konsolu bağlayacakmısınız?
4- UHD FHD fark eder mi?
5- Smart çok önemli mi?
N5300Ado bey benim soru kaynadı arada.şöyle sorayım annem için alacağım
Samsung UE-40N5300
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.bu iki tv den hangisini seçmeliyim.
Hocam selamlar. Sayfalarca bilgilendirme yazmışsınız elinize sağlık. Benim de bir tavsiye talebim olacak.
1-Hayır.
2-Pek sayılmaz.
3-Hayır.
4-UHD olursa güzel olur, şart değil.
5-Olursa güzel olur, yine şart değil. Elimde hali hazırda mi box'ım var
İzleme mesafem 4 metre, bütçe 2300 civarı. İç İşleri Bakanı 49 ister, ben 43 karar demekteyim Tavsiyeleriniz nedir?
Buı listede UD9650 tavsiye ederim zira 9650 zaten genel anlamda sevdiğim bir modeldir. Halen hak ettiği yeri bulamasa da bundaki hata VESTEL yöneticilerinindirAdo hangisini önerirsin
55nu7100
55nu7400
55ud9650
55ud9200
Veya bunlara denk başka önerebilirmisin?
Forumdan takip ettiğim kadarıyla philips de öneriyorsun bazen.
Benim için önemli olan dayanıklı ve uzun ömürlü olması. 3 tane lg tv led arızası yaptı daha önce. Fiyat 4000 civarı
Servisin paylaştığı bilgi kesinlikle doğru.Sn@Ado bilgi için teşekkürler.Bir de bir şey sorayım,kızımın evinde (3 sene dolmadı daha garantisi bitmedi)43 UA panel çarpma sonucu hasarlandı,tv çalışıyor ama sağ üst köşeye yakın yuvarlak biçimde zedelenme var.Servis paneli tamir olmaz paneli değiştirmek lazım dedi 1500 Tl fiyat söyledi.Bu konuda ne dersiniz?