Merhaba herkese. Forum kullanmaya aşina değilim yanlış yere yazarsam affola.
Bir süredir hepiniz gibi tv arayışındayım. Forumu bir kaç gündür okuyorum. Gerek Ado bey olsun diğerleri olsun çok yardımseversiniz. Yeni iş hayatına atılmam ve ekonomik gidişat nedeniyle imkânlarım dahilinde en az 5 sene kullanabileceğim 55"-65" tv aramaktayım.
Salon ölçebildiğim kadarıyla 5,5 metre boyunda. Tek koltuk olduğu için eni ölçmedim koltuk alacağım paraya tv alma niyetindeyim.
Sunny, Toshiba, Awox derken bulunduğum küçücük ilde tek samsung mağazasına uğradım sadece bu hafta sonu geçerli indirimler olduğunu öğrendim. Fiyatlar şöyle:
55NU7400 5.181
55NU7100 4.430
65NU7100 6.364 (Bu 9 taksit fiyatlarıdır)
Akıllı kumanda ve bluetooth kafamı kurcalayan noktalar. Tek eğlencemin tv olduğunu söylemeliyim. Film, dizi izlemeyi planlıyorum. Evde sese ihtiyacım var açık kalma süresi uzun olabilir. Ekonomik anlamda ve f/p seviyesinde önerilerinizi bekliyorum. (Farklı markalara açığım ancak internette 3 taksit olması sadece beni çok zorlar) . Şimdiden teşekkürler
Merhaba herkese. Forum kullanmaya aşina değilim yanlış yere yazarsam affola.
Bir süredir hepiniz gibi tv arayışındayım. Forumu bir kaç gündür okuyorum. Gerek Ado bey olsun diğerleri olsun çok yardımseversiniz. Yeni iş hayatına atılmam ve ekonomik gidişat nedeniyle imkânlarım dahilinde en az 5 sene kullanabileceğim 55"-65" tv aramaktayım.
Salon ölçebildiğim kadarıyla 5,5 metre boyunda. Tek koltuk olduğu için eni ölçmedim koltuk alacağım paraya tv alma niyetindeyim.
Sunny, Toshiba, Awox derken bulunduğum küçücük ilde tek samsung mağazasına uğradım sadece bu hafta sonu geçerli indirimler olduğunu öğrendim. Fiyatlar şöyle:
55NU7400 5.181
55NU7100 4.430
65NU7100 6.364 (Bu 9 taksit fiyatlarıdır)
Akıllı kumanda ve bluetooth kafamı kurcalayan noktalar. Tek eğlencemin tv olduğunu söylemeliyim. Film, dizi izlemeyi planlıyorum. Evde sese ihtiyacım var açık kalma süresi uzun olabilir. Ekonomik anlamda ve f/p seviyesinde önerilerinizi bekliyorum. (Farklı markalara açığım ancak internette 3 taksit olması sadece beni çok zorlar) . Şimdiden teşekkürler
Sevgili Ado Hocam Mrb. Vestelin 2019 yılı üretimi olan UD8200 ve UD9200 model numaralı televizyonlarda kullanılan paneller aynı mı? .teknik verileri aynı, kasa yapıları mı farklı. NOT: Resmi siteye göre yazılım hızları farklı görünüyor UD8200 (1000) UD9200 (1800) Şayet aynı tv ler ise ayak yapısından dolayı 55UD8200 tercih sebebim olur.Ne dersiniz tavsiye eder misiniz. Yada bunlarla hiç uğraşmayıp NU7100 serisi mi tercih edilmeli
Var ama çok pahalıMüsait zamanda kendileri ile irtibata geçeceğim. 50NU7100 alamazsam var midir başka tavsiyeniz Hocam. Ado
Çok iyi olur, bakalım Hocam. Onceligim NU7100, bir model daha tavsiye edebilirseniz en azından NU7100 alamazsam onu alayım. Birde şöyle sormak istiyorum 49NU7100 olmaz mi? Önceki sayfalarda, 50PUS7303/62 TV bulmuştum o model aklınıza yatıyor mu?Var ama çok pahalı
Ambilght özellikli PHILIPS tv lerden ekonomik bir model bakalım mı?
(Servis konularını defalarca yazdım hiç girmiyorum o toplara, PHILIPS ve LG söz konusu olduğunda maça baştan 1-0 yenik başlıyorsunuz zaar)
Çok iyi olur, bakalım Hocam. Onceligim NU7100, bir model daha tavsiye edebilirseniz en azından NU7100 alamazsam onu alayım. Birde şöyle sormak istiyorum 49NU7100 olmaz mi? Önceki sayfalarda, 50PUS7303/62 TV bulmuştum o model aklınıza yatıyor mu?
Ado bey merhabalar sizin önerinizle 55NU8000 aldım. Bütçemi çok zorladı ama olsun. Henüz kurulum yapılmadı. Sonrasında tecrübelerimi paylaşacağım. Teşekkür ederim yardımlarınız için.Akıllı kumada hariç aslında sizin profiliniz çok yüksek bütçeler ile tv almayı gerektirecek bir profil değil diye düşünüyorum.
Bu anlamda bir tarafım size ''65UD8900 sizin için neden yeterli olmasın ki?'' diyecek olsa da, Öte yandan ''Bu modele 5000TL bantlarında bütçe ayıracağıma neden 65NU7100 gibi class bir tv almayayım?'' diyen tarafım daha baskın geliyor.
Eğer aradaki fiyat farkı biraz daha açık olsaydı yine de bir şekilde (önce kendimi edebilseydim) sizi VESTEL'in yeterli olacağına ikna etmeye çalışabilirdim ancak bu koşullarda SAMSUNG mühendislik ve kalitesinden şaşmaya değmez.
FAKAT;
izleme mesafeniz
İzleyici hassasiyetiniz
TV ile geçireceğiniz yüksek zaman dilimi
Görüntüde mükemmellik ihtiyacınız
Mühendislik kalitesi
ve buna benzer gerekçeler ile ekranı bir tık küçülterek kalite çıtasını yükseltmeyi teklif ediyor ve size 55NU8000 modelini öncelikli tavsiye ediyorum.
Lütfen inceleyerek görüş bildiriniz
Kesinlikle bence tüketici gözü ile üstündür, her şeyi bir kenara bıraktım, ambi desteği yeter7303 nu7100 den iyidir diyorsunuz doğru mu hocam, kıyas yaparsanız hangi açılardan üstün, fiyatları benzer çünkü
Ado bey merhabalar sizin önerinizle 55NU8000 aldım. Bütçemi çok zorladı ama olsun. Henüz kurulum yapılmadı. Sonrasında tecrübelerimi paylaşacağım. Teşekkür ederim yardımlarınız için.