F Çevrimdışı

Frenzy 

Süper Üye
11 Mar 2019
520
41
Öğlen bir Vestel bayisine gidip 49ud9200 sorayım dedim. Tvleri incelelerken 55 inch tvlerin 49lukların yanında büyüklük olarak çok da sırıtmadığına kanaat getirip nette 55ud9200 aramaya başladım. Yaklaşık bir saat önce de fiyatının da uygun olduğunu görünce gittigidiyor üzerinden bir adet vestel 55ud9360 siparişi verdim. Fiyatı 3750 lira iken indirim koduyla 3500 lira, 100 lira da chip para hediyesiyle de total de 3400 lira tuttu. Umarım herhangi bir sıkıntı çıkmaz.

M Çevrimdışı

mehmet1907

Yeni Üye
7 Şub 2019
45
Merhaba hocam bugün geldi. Haftaiçi işte olmam sebebiyle kurduramayacağım. C.tesi içinde perşembe aramam gerekmiş ( en fazla 2 gün önceden aramam gerekiyormuş ). C.tesi gelirse fotoğraf atacağım inşallah. Umarım sıkıntısız sorunsuz ürün gelmiştir. Siz satın aldınız mı ?
Merhabalar, televizyonun kurulumunu yaptırdınız mı?
kurulum yapıldıysa servis, ölü pixel ve ışık sızması vb. testleri yaptı mı?
Televizyonun görüntü, kanal geçişleri hızı, smart-interneti vb. artı ve eksi yönleri nelerdir?

B Çevrimdışı

beyzabetül

Aktif Üye
24 Tem 2018
472
birşey sormak istiyorum.wifisi olmayan masaüstü bilgisayarımı tv ye kablo olmadan nasıl bağlayabilirim?yani ağ bağlantılarından falan olur mu?

E Çevrimdışı

epicus

Yeni Üye
20 Eyl 2018
32
45
Ado hacam merhaba
3000 tl altına hangisi makbul. mibox ile iptv maç ve bolca altyazılı film izlenir,genelde karanlık ortamda tam karşıdan izlenecek, izleme mesafesi 2,5 m
(Şuan kullandığım tv panasonic et5 37") Normalde 3000 üstüne çıkabilirdim ancak taksit 3000 altına 9, üstüne 3 taksit olduğu için mecbur gibiyim. yoksa gözümü karartıp direk nu8000 alabilirdim.
Hitachi 49HT1800UD, , (başka öneri varsa alabilirim)

Son düzenleme:
W Çevrimdışı

Wildwachsend

Yeni Üye
22 Şub 2019
30
32
Merhabalar, televizyonun kurulumunu yaptırdınız mı?
kurulum yapıldıysa servis, ölü pixel ve ışık sızması vb. testleri yaptı mı?
Televizyonun görüntü, kanal geçişleri hızı, smart-interneti vb. artı ve eksi yönleri nelerdir?
Hocam merhaba. Ne yazıkki yaptıramadım. İlçede olduğum için salı ve Perşembe geliyorlarmış elektronik için.Kısmetse salı günü kuracaklar.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Ado hacam merhaba
3000 tl altına hangisi makbul. mibox ile iptv maç ve bolca altyazılı film izlenir,genelde karanlık ortamda tam karşıdan izlenecek, izleme mesafesi 2,5 m
(Şuan kullandığım tv panasonic et5 37") Normalde 3000 üstüne çıkabilirdim ancak taksit 3000 altına 9, üstüne 3 taksit olduğu için mecbur gibiyim. yoksa gözümü karartıp direk nu8000 alabilirdim.
Hitachi 49HT1800UD, , (başka öneri varsa alabilirim)

HT1800 ün HDR desteği ve FRR değerinin 1800hz olması avantaj
UD8460da HDR + DV var ama FRR değeri düşük zira 1000hz
VU73 ün ekran boyutu avantajı var, HDR ve 1600hz ile 1'' de olsa büyük olan ekran ile ön plana çıkar gibi geliyor bana.

Her türlü 8460 ı elerdim sizin yerinizde olsam. :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Öğlen bir Vestel bayisine gidip 49ud9200 sorayım dedim. Tvleri incelelerken 55 inch tvlerin 49lukların yanında büyüklük olarak çok da sırıtmadığına kanaat getirip nette 55ud9200 aramaya başladım. Yaklaşık bir saat önce de fiyatının da uygun olduğunu görünce gittigidiyor üzerinden bir adet vestel 55ud9360 siparişi verdim. Fiyatı 3750 lira iken indirim koduyla 3500 lira, 100 lira da chip para hediyesiyle de total de 3400 lira tuttu. Umarım herhangi bir sıkıntı çıkmaz.
Haydi bakalım güzel günlerde kullanmanız dileklerimle.

Ürün geldiğinde de görüşelim mutlaka :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
hocam artık son aşamalara geldim sayılır. samsung için 55nu7400 ile nu7100 arasında 400 tl fark var. aynı şekilde philips 55pus7503 ile pus7303 arasında da 400 tl fark var. her iki model için de aradaki farkları ödemeye değer mi?

SAMSUNG için değmez, PHILIPS için değer ve hatta bu 4 model içinde tereddütsüz alınır tv 7503 dür :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Hocam 2 bin tl ile 2.500 tl arasında bütçe var. Özellik olarak çok bir bilgim yok tv ler hakkında önerilerinize göre karar vereceğim
Fiyata göre size mpdel önermek kolaya kaçmak olur ki bu benim tarzım değil maalesef :)

1- TV yi izlerme alışkanlıklarınızda futbol var mı?
2- Tv yi izleme açınız yanlara doğru kayacak mı?
3- TV ye oyun konsolu bağlayacakmısınız?
4- UHD FHD fark eder mi?
5- Smart çok önemli mi?

J Çevrimdışı

jigsaww

Yeni Üye
14 Mar 2019
17
36
SAMSUNG için değmez, PHILIPS için değer ve hatta bu 4 model içinde tereddütsüz alınır tv 7503 dür :ok
kısaca hangi açıdan 7503 hocam. netflix de hdmi2.0 hdcp için illa ki hdmi2.0 kablo almamız şart mı? kendi sitesinde böyle bir şey okudum da.

B Çevrimdışı

beyzabetül

Aktif Üye
24 Tem 2018
472
Aslında bunun için satılan ve HDMI dan size wifi port açan aygıtlar var, sanırım 80-100tl dolaylarındaydı :ok
peki bunu nereden nasıl satın alabilirim
amacım bilgisayardaki uygulamaları tvden yönetebilmek
tv ye teamviewer yüklenebilse çok iyi olurdu
android tv almadığıma çok pişman oldum.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Herkese merhabalar iyi geceler.. Kısmetse Temmuz ayında düğünüm var. Evime hangi televizyonu alsam diye düşündüğümde baya bir kararsız kaldım. 49' LG SK8100 araştırmalarım sonucunda daha sıcak geldi. Öncelikle televizyondan beklentim gerçekçi renk ve hızlı geçişler. Ayrıca Digitürk kullanıcısıyım yani Futbol, Basketbol ve F1 izleyicisiyim. Bunun yanında filmlerle de aram oldukça iyidir. Netflix üyeliği de almayı düşünüyorum.. Yani televizyonu Spor müsabakaları ve Film izleme amacıyla kullanmaktayım. Bütçem 5-6 bin lira bandında. Sizlerin daha farklı önerilerini ve fikirlerini bekliyorum..

Eğer söz konusu Futbol ve F1 gibi unsurlar ise zaten IPS panel teknolojisi ile üretilmiş bir televizyona bakmanız hata olur diye düşünüyorum.

Kaldı ki LG teknolojisine küçümser bir bakış açım asla olmamakla birlikte, LG TÜRKİYE yönetiminin TÜRK müşterilere bakış açısı son bir kaç aydır bu mecrada özellikle üstüne basa basa vurguladığım şekilde berbat durumdadır. Bunun bu forumda üyelerimiz tarafından yaşanan ve kendimin de bizzat şahit olduğu hüsran dolu yaşanmışları mevcuttur. Bizler burada sadece teknoloji değil, öncesi/sırası/sonrası mantığından hareket ile satıştan sonra tüketicilerin neler yaşadığı/yaşayabileceğine dair yaklaşımları da vurgulamak istiyoruz.

Buradan hareketle, fiyat skalasında da çok büyük bir oynama olmayan ve en önemlisi de yüksek tepkime hızı ve yüksek kontrast içeren VA panel teknolojisine sahip olan bir 49NU8000 incelemenizi tavsiye ediyorum size.

İncelemeniz sonrası durumu yeniden kritik edebiliriz :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
peki bunu nereden nasıl satın alabilirim
amacım bilgisayardaki uygulamaları tvden yönetebilmek
tv ye teamviewer yüklenebilse çok iyi olurdu
android tv almadığıma çok pişman oldum.

Mirascreen veya anycast gibi ürünleri google da aratıp inceleyebilirsiniz. İlk kurulumda 5 dakikanızı ayırmanız yeterli, sonrasında kolayca 5 saniyede bağlanıp dilediğiniz gibi telefon ve pc içeriğinizi kablosuz olarak tv de paylaşabilirsiniz :ok

Geri
Üst Alt