Ado hocam merhabalar,
ürün araştırmaları yaparken bir ürüne rastladım ve fiyatı da şuan için değerlendirmeye almama biraz vesile oldu.
Vestel 40FD7300 102 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Smart Led TV hakkında Sizlerin yorumu nedir?
1700 liraya şu zamanda alınır mı? 2000 liraya kadar daha başka muadil tavsiye modeli olabilir mi?
Eğer fiyatı makul derseniz, hemen sipariş geçeceğim.
Daha önceden forumda Vestel'in bu modeline yönelik yaptığınız yorumda, gereksiz marka değerinden bahsetmiştiniz.
Şuan için Regal'e de bakıyorum. 2000 liraya 43R6520f modelini ve REGAL 43R6020U 4K UHD TV modelini buldum.
Toshiba L2863 FHD ve REGAL 43R6020U 4K UHD TV arasında 250 liralık bir farkla Toshiba pahalı, Vestel 40FD7300'den de 500 lira daha pahalı.
Bu farka değer mi?
Aslında Samsung 43Nu7100 serisi yada Vestel ud9200 vs gibi 4K TV' lere de bakıyorum biraz; fakat hem şuan ki fiyatlar, hem de genel kullanım için olacağından çok bariz fark oluşturmayacağını (TV koliklik değil, sağlamcılık aslında bizimkisi
) ve ciddi meblağlar harcamamayı düşünüyorum.
zaten hali hazırda harcandı çokça
Daha önceden de kullanacağım yerlerin fotosunu göndermiştim sizlere, cam kapılı oturma odasında kullanmayı düşünüyorum, IPS panelli toshibalar olmadı başka bir alternatif de uygularım hocam.
Bana fiyat performans ürünü lazım açıkçası, maç vs gibi tv kolik izlemelik değil.
iyi ki varsınız ...