albanez
Süper Üye
- 19 Mar 2018
- 3,383
albanez üstad yorumlarınızda şu dikkatimi çekti, siz normal tv yayınlarından daha fazla bahsediyorsunuz, artık bunun pek önemi kalmadı sanki. Benim dikkatimi çeken 4K ve kaliteli tv isteyen kişiler artık netflix, bluray ve oyun için tv bakıyorlar. Bende hem Digitürk hem netflix ayrıca hem hotbird hamde Türksat a bakan çanak kullanıyorum. Buna rağmen izlediğim normal tv yayıncılığı iz tv ve eurosport tan öteye geçmiyor. O yüzden tv yayınlarının eskisi gibi bir önemi pek kalmadı. Ayrıca ben de sizin gibi "pusudayım" Yakın zamanda güzel bir imkan olur umarım.
Kardeş mecburen ona bakıyorum! senin bahsettiğin işler aslında benim de yaptıklarım sayılır ama buna bakan az dır TR de hatta çok ciddi az dır!
Dolayısıyla bulunduğum ortama uyuyorum yoksa bana göre hava hoş,ben videofil adamı daha çok severim yaw audiyofil adamı da severim
ama işin o ayağı bende yok!
BD-media(original media olmak kaydıyla) hala 1080/24fps çok çok iyi dir! 4K panel filan de gerekmiyor,hatta kesinlikle gerekmez!
hele de elinde adam gibi panel varsa,unut gitsin 4K yı filan!
BB-media(original medya 4K içerikler) "FILM" olarak kaynaklar hala ciddi olarak az dır!
Adam üstelik bizim gibi "filimci" ise ne yapsın bu adam kaplanları veya böcekleri veya timsahları veya dağları otları 4K diye!!!
NetFlix;min.35Mb bana göre 50Mb net ister! 3.pakete geçip UHD de almak gerekiyor(veya VUDU/Amazon/HULU v.s)
kaynak bana göre en iyi bunlar da! ama hala bunlar bir TV yayınları gibi bol seçenekli veya beleş v.s değildir!
Digitürk;hikaye! sanırım 1 tane 4K maç yayını yapıyor veya başka varmıdır bilmiyorum?
HotBird de sen nasıl alıyorsun malum paketleri(Server mı vardır?)yoksa HB de hikaye dir!
TürkSat TRT-UHD var başka yok galiba? ezberledik onu da kardeşim!
Bir de şu var işin gerçeği olarak en eski kalite paneller vardır ne de artık FHD panel kaldı!
Mecburen herkes UHD panel olmak zorunda!
Veya adamın elin de panel yok veya gebermiş v.s adam ne alacak şimdi?
UHD ye elimiz mahkum!
valla ben DUA ediyorum elimde ki FHD paneller gümlemesin diye! özellikle 46lık Tosh olan,diğeri de süper
ama o belki gümleyebilir!
Üstelik benim gibi adamın da hiç eli cebe gitmek istemiyor bu paneller için!