Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Aldınız mı tv yi değerli kardeşim?Ado hocam lg 49uj630v modelini hafta içi almayı düşünüyorum bu model hakkındaki görüşünüz nedir. Size göre parasının karşılığını hak ediyor mu?
Aldınız mı tv yi değerli kardeşim?Ado hocam lg 49uj630v modelini hafta içi almayı düşünüyorum bu model hakkındaki görüşünüz nedir. Size göre parasının karşılığını hak ediyor mu?
Her şeyde bir hayır vardır azizim. Yarın itibari ile kaldığım yerden araştırmalara devam edeceğim. Bakalım bir haftada neler değişmiş?Ado hocam öncelikle çok geçmiş olsun. Forumca yolunuzu gözledik. Umarım iyisinizdir. Bizi soracak olursanız hala tv alamadık 65 inch REGAL bakacaktınız bi gelişme oldu mu acaba? Yada 65UD8900 için yardımcı olabilir misiniz ucuz ve istenilen kodlu tvye ulaşmak için.
Çoklu üretimi olan bir modeldir 40R6020Regal 40r6020f nasildi?regal 43r6520f e kiyasla ne farki vardir?ekran buyuklugu haric.
Arkadaslar, LG 49SJ800V için dusunceniz nedir? 3.700 TL civari bir fiyati var, bu fiyati hakediyor mu?
Aslinda benim için yuksek bir rakam bu. Daha once 2.500 TL civari bir butcem oldugunu soylemistim ama bu butce ile beklentimi karsilayacagimi soyledi bazi arkadaslar hakli olarak.
Benim asil isteğim gercek UHD fimleri takilma titreme olmadan izleyebilmek, mumkun olan en iyi kalite ile. Smart veya wireless gibi ekstra ozellikler olmasa da olur.
Orta karar üstü ve iyi stabilite ürün istiyorsanız işin gerçeği LG SAMSUNG tarzı ürünlere yönelmek gerekir. Yalnız LG tv leri özellikle aksiyon ve hızlı sahneli filmler için ne derece önerebiliriz o biraz tartışılır.
Ancak tv spec lerine göre hareket edersek nanocell hücre yapısından (Can abi çıldırır şunları okusa) HDR HLG DV derken neredeyse tv lerimizde artık ABS EBD ESR EDG gibi özellikleri de okuyor olacağız.
Evet kabul teknoloji gelişsin istiyoruz ancak kıçıkırık iki satır kod ile yapılmış bazı yazılımsal değişiklikleri de büyük bir buluş gibi lanse etmeleri inanılmaz can sıkıcı oluyor.
Bir insan bir tv den ne bekler? Ne beklemeli?
Çekildiğindeki yeşili ne ise çimenin, aynı yeşili görmek olmalı hedefi insanın.
Yoksa artık solmaya yüz tutmuş çimenleri çeken bir kamera var iken, yazılımlar ile o çimeni bana capcanlı yemyeşil göstermesinin bir anlamı yok bence.
Sizin modeli incelediğimizde inanın işin sonucunda bir uzay mekiği ile falan karşılaşmayı bekliyor insan. Doğalolarak da insanların beklentisi çok yükseliyor. Peki bu tv yi alıp ghosting ile %100 karşılaşmayacağımızın garantisini satış noktası veriyor mu bize?
albanez Can abi ne diyorsun abi baksana tv ye her türlü varyasyonu eklemişler maşallah. Bu nedir abi otomotiv sektörü gibi oldu bizim panel piyasası. Panel değil challenger uzay üssü mübarek HDR HLG DV HB NANOCELL PİXELLENCE SMR HMR vs vs
Televizyon piyasasına bakınca fiyatını hak eden televizyon yok desek yeridir.Arkadaslar, LG 49SJ800V için dusunceniz nedir? 3.700 TL civari bir fiyati var, bu fiyati hakediyor mu?
Aslinda benim için yuksek bir rakam bu. Daha once 2.500 TL civari bir butcem oldugunu soylemistim ama bu butce ile beklentimi karsilayacagimi soyledi bazi arkadaslar hakli olarak.
Benim asil isteğim gercek UHD fimleri takilma titreme olmadan izleyebilmek, mumkun olan en iyi kalite ile. Smart veya wireless gibi ekstra ozellikler olmasa da olur.
Bizim için ütopik bir düşünce olsa da sıradan kullanıcı için pek öyle olmuyor.Abs, esr, edg,ebd. Üstad Nanocell, Oled'e en yakın görüntüyü veriyormuş , ne dersin? Yarın Turkcell de çıkıp, ütopik bir iddaa da bulunmasın?
yok hocam almadım sizinde bir görüşünüzü almayı bekliyordum. Yada bu fiyat aralığında bana tavsiye edebileceğiniz tv varsa onada bakabilirimAldınız mı tv yi değerli kardeşim?