Merhabalar, 49-50 inç max 4 bin tl civarı bir televizyon almak istiyorum. Daha çok film izlemek için kullanacağım bazende oyun. Çok kararsız kaldım. Bu tvler arasında kaldım. Samsung49nu7100 DTS ses sitemi olmadığından lg50uk6470plc de VA panel olduğundan alma diyenler oldu. Bunlar arasından hangisini önerirsiniz veya daha farklı bir öneriniz var mıdır?
lg-49uj651v
philips-49pus7503
samsung-49nu7100
lg-50uk6470plc
Oldum olası LG markasına bir mesafem olmuştur. Son dönemde yaşanan servis facialarını derinlemesine araştırmalarım sonucu ise maalesef ülkemizde en acımasız, en gaddar, en yüzsüz ve maalesef en KONTROLSÜZ servis ağının LG grubuna ait olduğunu gördüm.
574 TL ye girişi olan anakartı 1300TL ye müşteriye fiyat çekenleri. Kırık Panel için 2400TL fiyat veren LG servisi yerine aynı paneli 1300TL ye bizim bulmuş olmamış ve geçmişte de yaşanan bir çok benzeri hadise nedeniyle LG dendimi 3 düşünüp bir almak ve hatta mümkünse dinlenmeden kaçmak gerektiğini düşünüyorum.
Düşünsenize, Servisin yetkisini suistimal ettiğini düşündüğünüzü belirterek müşteri hizmetlerini arıyorsunuz ve müşteri hizmetleri size ''Servisimizin iç politikasına karışamayız'' cevabı veriyor. Oooh ne ala memleket.
Bakınız aşağıdaki videoda, İlteriş kardeşimiz ile işlediğimiz konu, Bir firmanın, 15 yaşın agelmiş bir makinenin arkasında nasıl sapasağlam, dimdik durduğu ve müşterisine nasıl daha fazla yardımcı olabilmek için çırpındığını anlatan bir videodur. İşte bizim yıllardır verdiğimiz mücadele ve insanlara tavsiyede bulunurken en önemli kriterlerimizden birisi de bu dur.
Marka ne kadar bilindik, ne kadar kaliteli, Ne kadar pahalı olursa olsun, Ürünü sattıktan sonra tüketicisinin yanında, ürününün arkasında durmuyorsa o marka beş para etmezdir.
İşte LG markası maalesef bu videoda anlatılan örneğin 180 derece tersidir.
Phılıps de ondan çok farklı olmasa da, yine de en azından LG markasına göre daha çok sorgulanabilen, karşınızda muhatap bulabileceğiniz bir markadır.
Samsung ise, son 2 yıldır sebebini henüz bilmediğim bir şekilde ülkemizdeki yatırım ayapında bazı değişikliklere gitmiş, Beyaz eşyada da ülkemiz pazarında daha derin yer alabilmek adına alt yapısını ve pazara bakış açısını değiştirmiş, Yerli üreticilere nazaran, görece biraz daha pahalı ancak en azından karşınızda derdinizi anlatabileceğiniz bir muhatabınız olabileceği daha elle tutulur bir markadır.
Marka kısmını geçip model kısmını gelirsek eğer, Burada belirleyici olan ise sizin izleme alışkanlıklarınızıdr. Evet Film izleyeceksiniz ancak hangi açıdan? Yanlardan da izleyecekseniz başka, direkt karşıdan izleyecekseniz başka model lazım.
Evet oyun oynayacaksınız ancak hangi konsol ile?
Örneğin PS4 Pro ile oynayacaksanız başka, PS4 ile oynayacaksanız başka model lazım.
gibi..
;)