mehmets
Aktif Üye
- 9 Kas 2018
- 112
- 48
Saatler ilerledikçe kafam daha da karışıyor. Regal 43R6520F diyeceğim fiyat olarak ama Vestel’den uzak duralım mi hala ?Birde ben bu ürünü alırken internetten alacağım bunu seri numarasi vs elime geçmemiş olacak bunun panelini nerden nasıl sorgulayacağız . Kaldı bi ürün gönderdiler ips panel geldi istemiyorum yada ben Va panel istiyorum deme ayrıcalığımız olacağını düşünmüyorum. Ne dersiniz ? YADA bi kısayolu var mi bu ısın , “ bu üründe bir tek va panel kullanılmıştır diyebileceğimiz”
Bunu almayı ciddi manada düşünüyorsanız toshiba 43L2863dat inceleyeniz derim uda vestel ürünü ayrıca regali kaça buldunuz bilmiyorum sanırım 250 tl fark vardır 43L yi a101 mağazalarında ve online a101 de 2099 tlye bulabilirsiniz ikiside aynı sayılır lg panelli ancak toshiba rakuten yazılımı nedeni öne çıkar forumu araştırdığınızda toshibanın bu modeli için sizde aynı bilgiyi bulabilirsiniz taktir sizindir fiyat farkı kaç lira bilmiyorum ama 100 150 tl fark vererek 43L almak mantıklı gibi duruyor lütfen sizde araştırınız kolay gelsin
Bu linkleri tıklayınız sayfaları iyi inceleyiniz sanırım bir karara varmanıza yardımcı olabilir dedim ama siz 43mu7000 de bulmuşsunuz şimdi siz filmi ulusal Türksat kanallarımızdan seyrediyorsanız sizin deyiminizle standart tv izleyicisi olduğunuzdan fulhd mantıklı duruyor böyle tv seyreden biri için 4k yayınları o kadar yaygınlaşacağının sanılmadığınıda fulhdlerin uzun bir vakit daha iş göreceğini okumuşsunuzdur forumda. daha SD yayınlar hala var. ha yok ben filmi ayrıca netflex ıps tv internet üzerinden vs dede seyredirim diyorsanız 4k lı hdrli 43mu7000 almanız mantıklı gibi duruyor
Son düzenleme: