mehmets
Aktif Üye
- 9 Kas 2018
- 112
- 48
Bende sizin gibi amatörüm burda edindiğim deneyimler hem üstad olsaydım HDR de arıyormusunuz diye de sormam lazım dı çünkü filim izliyorsunuz birde yan açı izleme olacakmı olacaksa her halükarda ıps panelli bir tv olmalı VA panelli bir tv sizi üzebilir ben direk karşıdan seyrederim derseniz va da sıkıntı yok ama yarın olduki taşınırsanız yan açı izlemeli bir odaya taşınırsanız gibi sorularında cevabını vererek bunuda netleştirmelisiniz bence şunuda araştırınız uygulama yükleme özelliği olmalı mı yoksa f/p ürünü bir tv alıp android box bilmiyorum smart boxda mı aynısı bunuda alıp tvmi örneğin normal bir tv alıp yani tüplü şahini Bmv çevirmek mi işte burada uygulama yüklemesi olan tv BMV ayarındamı bir TV mi bunu Ado F fikoloji ve diğer üstad abilerime sormalı çünkü bunun cevabını bilmiyorum bunun cevabını alınca aşağıdaki sorunuza ekleyerek sizin tv belirlenir diye düşünüyorumEvet kablo ile pc bağlantı. Normal tv kanallarını pek izlemiyoruz internetten film dizi izliyoruz çoğunlukla. O yüzden 4k işime yarayabilir diye düşünüyorum. Oyun konsolu falan kullanılmayacak üstad
bütçe sıkıntısı yok ancak perensipte f/p ürünü 4Klı/fulhdli veya başka HDR/HDRsiz ıps/va veya panel farketmez ..........
Eğer uygulama yükleme özellikli tv BMV ayarındaysa size 4KLı hdrli ıps veya va panilli bir tv lazım
veya tüplü şahin görünümlü bir tv alıp box almınız gibi duruyor
abilerim müsaid olduklarında cevaplarlar muhakkak
tahminim pcnizin çıkışında hdmı çıkışı VGA çıkışı vardır burdan bağlanılır kablo ile tvye kolay gelsin
Son düzenleme: