Yazılım sürümünüz nedir?
(Hoşgeldiniz bu arada )
merhaba hocam.bende aranızda yeniyim.
Philips 50PUS6503/12 hakkındaki görüşleriniz nelerdir acaba.şimdiden teşekkürler.(maç izlemek önceliğim).
ya da 3500 civarı önerebileceğiniz ne olabilir.
İlginiz için teşekkür ederim. Bu fiyat güncelmidir hocam. 4.100 tl gibi rakam var en ucuz.Bütçenizi 3.800 tl civarına çıkarırsanız ve VA panellere karşı negatif bir düşünceniz yoksa LG 50UK6950 modelini incelemenizi öneririm.
İlginiz için teşekkür ederim. Bu fiyat güncelmidir hocam. 4.100 tl gibi rakam var en ucuz.
Regal 55R7020U 55 birde bunun için yorum alabilirmiyim. uzun ömürlülük açısından
hocam direct led mi? bir de hdr var mı? ya da herhangi bir şekilde açılabiliyor muSelamlar Hoşgeldiniz.
Marka model fark etmeksizin kimsenin size uzun veya kısa bir ömür garantisi vermesini beklemeyin lütfen
Benim genel düüncem ise eğer arıza yapmaz ise bu gün satın alacağınız tm t vlerin ömürlerinin yaklaşık 45 yıl olduğu yöndedir ve yıllardır bu tezimi savunurum, yıllardır da hiç şaşmamıştır istisnai bazı 6-7 sene çalışan tv ler haricinde
55R7020U model REGAL tv de kullanılan anakart MB130 ve panel ise LG dir. Panel yapı tipi IPS dir. Refresh Rate değeri smr 1000hz dir
DLED üründür ve HDR yoktur. Açılıp açılmama konusu ile ilgili olarak TV MODLAMA konumuzu incelemenizi tavsiye ederim.hocam direct led mi? bir de hdr var mı? ya da herhangi bir şekilde açılabiliyor mu
Ado hocam benim olaya bir şey demedin video çekip foruma yükleyim miDLED üründür ve HDR yoktur. Açılıp açılmama konusu ile ilgili olarak TV MODLAMA konumuzu incelemenizi tavsiye ederim.
Ado hocam benim olaya bir şey demedin video çekip foruma yükleyim mi
Selamlar Hoşgeldiniz.
Marka model fark etmeksizin kimsenin size uzun veya kısa bir ömür garantisi vermesini beklemeyin lütfen
Benim genel düüncem ise eğer arıza yapmaz ise bu gün satın alacağınız tm t vlerin ömürlerinin yaklaşık 45 yıl olduğu yöndedir ve yıllardır bu tezimi savunurum, yıllardır da hiç şaşmamıştır istisnai bazı 6-7 sene çalışan tv ler haricinde
55R7020U model REGAL tv de kullanılan anakart MB130 ve panel ise LG dir. Panel yapı tipi IPS dir. Refresh Rate değeri smr 1000hz dir