UD9400 ile kıyaslanmaz bu tv azizimHocam elinize sağlık E-led/d-led wcg, dv durumu nedir? N11 de 3200'e bulunabiliyor ama bunun yerine ud9400 mü tercih etmek gerekir?
Merhabalar sizlerden tavsiye almak istedim.
1) 55 inç veya 65 inç ( tercihen 65)
2) hem Playstation hem netflix için
3) görüntü kalitesi iyi fiyat performans bir ürün arıyorum. Maksimum 7 bin tl ye kadar çıkabilirim cevaplarınız için teşekkürler.
Ado bey. 49Mu8000 e güncelleme yapmama rağmen özellikle ayarlar ve bluetooth wifi gibi bağlantı kısımlarında takılmalar mevcut. Akıcı değil. Ne yapmamı tavsiye edersiniz.
43UJ701 inceleyerek düşüncelerinizi paylaşırmısınız bizimle rica etsemKonsol önemli değil evde Panasonic plazma var konsol için onda kullanırım çok önemli değil benim için bu durum
Adem hocam benim mesajı atlamışsın Acil cevap bekliyordum üstadım :(UD9400 ile kıyaslanmaz bu tv azizim
Adem hocam merhaba. Daha önce önermiştin ama tekrar sormak istedim, Vestel falan derken Regal49r7020u modelini düşünüyorum şu anda seninde önerdiğin model olduğu için ve tabi f/p olarak mantıklı gibi ve yerli olması sebebiyle tercih ediyorum, bunda panel vs farklı tipleri ,modelleri varmı yoksa direk alıp geçeyim mi? Birde nelere dikkat etmem gerek? Misal garanti 2 yıl diyor, 50hz vs. amazondan almayı düşünüyorum bu arada. Kestane kebap acele cevap ☺
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
M membranoz, Ado
Adem hocam benim mesajı atlamışsın Acil cevap bekliyordum üstadım :(
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu mesaj
Şunu anlamak isterim
Konsol bağlayacaksanız tv ye mesafeniz takriben ne kadar olur sizce?
Günaydın Azizim;
49R7020U modelimiz şu an tek koddan ve tek panel ile yani LG IPS panel ile üretiliyor. 48R6520 FHD - 49R7020 UHD çok önerdiğim, çok üyemize ve takipçime aldırdığım, hiç olumsuz geri dönüş almadığım ve aynı zamanda 48R6520 de kullandığım bir modeldir.
Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz
Selamlar;Ado Hocam Merhaba
Benim tv nin panel ve anakart bilgilerini paylaşabilirmisiniz. İyi günler...
Adem bey yapıştırdım 49r7020U modelini.. 2540 tl. Çok teşekkür ederimyardımlar için umarım memnun kalırım. Fiyatı nasıl dersin ;)
Hmmm 65'' için tereddüt etmiştim bir an o nedenle sormuştum, Halen düşünüyorum oyun konsolu ve 3 metre mesafe = 65''3 metre mesafe var ado hocam.