E Çevrimdışı

Eleysen

Yeni Üye
18 Tem 2021
1
47
Arkadaşlar merhaba tv tavsiyesine ihtiyacım var kafam çok karıştı yardımcı olursanız sevinirim bütçe 100k ya kadar ekran 65 öncelik ama 75 te olabilir. Aslında kasım indirimlerinden almayı planlamıştım yaşadığım deneyimleri aktarayım. Samsung 2013 f9000 serisi kullanıyorum ve hala çok güzel bir tv başlarda yan oda için 55 yeterli diye düşünüp ve fazla da pahalı olmasın diye başka bir forumda ki yazılanlara istinaden internet ten TCL 55c755 aldım 32bin TL ye. Sonra 65 ekran olsun istedim cayma hakkımı kullandım ama teknoloji mağazası kutuda hafif çizik var diye iade yi kabul etmedi hakem heyetine başvurdum(Daha sonuçlanmadı) sonra TCL 65c855 aldım 55bin TL ye sağlam geldi servis kurarken kutudan paneli kırık çıktı iade/değişim raporu verdi tekrar yeni ürün gönderildi gelen ürün de kutu hasarı vardı biraz ben de kargoyu kabul etmedim ve para iadesi yaptılar tv alamamış oldum. Bu arada tabi fiyatlar arttı şimdi daha fazla para vermek zorunda kalacağım. TCL yi eledim oled alma fikri oluştu philips 65oled909 hoşuma gitti ama kararsızlıktan o da tek yerde satılıyor indirimli hali 101 den 110 a çıktı yeni. Oled alıp ta yanarsa çok mu açık kaldı kapatayım kanal değiştireyim vs. rahat kullanamamak ta olursa diye düşünüyorum LG c4 te baktım bugün samsung qn90d önerdiler(samsung dolby vision yok diye biliyorum) mağaza da. Ambilight seviyorum. Gündüzleri tv kapalı akşam da genellikle platform dan dizi film spor normal kanallardan dizi vs. kullanılacak ama oled alırsam sabah aç akşam kapat özgürlüğüm olmayacaksa o da stres yapar.

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,389
aykut bey,o bahsettiğin kişiden isf alınmaz çünkü bana kalırsa fake bir hesap o! € 7 demiş ki bu rakam zaten sallama olduğu kesin zira o rakama bu işlemin
dataları verilemez yaw! yaptığı gel-gelcilik,yani fiyatından uyanman lazım ben sana o değerlerin tam doğru olanını beleş verdim
o tarif ettiğim şekilde gir neticeyi bana bildir sonra

not;Bluray testi için o filmler OK dir,resim al bana mail den gönder++
forumlar ve yt v.s yerler çakal dolmuş yaw🤬

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,924
O
Arkadaşlar merhaba tv tavsiyesine ihtiyacım var kafam çok karıştı yardımcı olursanız sevinirim bütçe 100k ya kadar ekran 65 öncelik ama 75 te olabilir. Aslında kasım indirimlerinden almayı planlamıştım yaşadığım deneyimleri aktarayım. Samsung 2013 f9000 serisi kullanıyorum ve hala çok güzel bir tv başlarda yan oda için 55 yeterli diye düşünüp ve fazla da pahalı olmasın diye başka bir forumda ki yazılanlara istinaden internet ten TCL 55c755 aldım 32bin TL ye. Sonra 65 ekran olsun istedim cayma hakkımı kullandım ama teknoloji mağazası kutuda hafif çizik var diye iade yi kabul etmedi hakem heyetine başvurdum(Daha sonuçlanmadı) sonra TCL 65c855 aldım 55bin TL ye sağlam geldi servis kurarken kutudan paneli kırık çıktı iade/değişim raporu verdi tekrar yeni ürün gönderildi gelen ürün de kutu hasarı vardı biraz ben de kargoyu kabul etmedim ve para iadesi yaptılar tv alamamış oldum. Bu arada tabi fiyatlar arttı şimdi daha fazla para vermek zorunda kalacağım. TCL yi eledim oled alma fikri oluştu philips 65oled909 hoşuma gitti ama kararsızlıktan o da tek yerde satılıyor indirimli hali 101 den 110 a çıktı yeni. Oled alıp ta yanarsa çok mu açık kaldı kapatayım kanal değiştireyim vs. rahat kullanamamak ta olursa diye düşünüyorum LG c4 te baktım bugün samsung qn90d önerdiler(samsung dolby vision yok diye biliyorum) mağaza da. Ambilight seviyorum. Gündüzleri tv kapalı akşam da genellikle platform dan dizi film spor normal kanallardan dizi vs. kullanılacak ama oled alırsam sabah aç akşam kapat özgürlüğüm olmayacaksa o da stres yapar.
Oled daha iyi bir seçim olur. LCD mi. Oled mi olacak önce bu kararı vermek TV seçiminizi daha kolay yapar

Samurai Çevrimiçi

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,753
40
Ben Oled almanızı öneririm, eğer Oled konusunda cesaret edemezseniz led alternatif olarak QN90D'den daha iyisi yok. Yani ya Oled alın ya da QN90D alın. Philips Oled de güzel ama bence LG veya Samsung daha iyi olur; LG C4 veya Samsung S90D gibi.

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,389
dm/mail den soran bir arkadaş vardı geçen gün 55/9308 için şimdi baktım dediğin amazona fiyat felaket uçmuş yaw
47.899 kağıt olmuş!
ulan 2023 model panel daha 2/3 ay önce dolar da öyle aman aman değişmediğine göre 33/38 arasında iken acep ne oldu da
şimdi 48 lere geldi
tam tersi 28/30 lara düşeceğine kafadan 10 kağıt dan bile fazla koymuşlar çakallar

2023/9308 halen de piyasanın en iyi lcd panelidir gerek yazılımları gerekse de resim kalitesi(natural)
ancak bu arkadaş kafayı çok takmış ama bu fiyatı bu saat den sonra o rakama bu panel alınmaz!
eskiden bazı efsane paneller vardı tf/dh de yazıp tavsiye verirken yine aynı çakal zihniyet bizim veya benim
yazılarıma istinaden fiyatı geçiriyorlardı:hihi
zira bir sürü alanlar sonra bana yazıp böyle böyle oldu diyorlardı,yaw bizim millet adam olmaz be
hani o zaman bu paneller Pany/Pio veya süper Sony/Tosh veya Sharp v.s mallardı
iyide şimdikiler ya vasat ya da beş para etmez ama sürekli birileri vasıtasıyla gazlanan bana göre beş etmez mallar!!
herkes uyanık olsun
++

bana birisi daha sormuştu abi 55/9308 sen de alacaktın ne oldu diye? ülen ben unuttum onu yani benim vereceğim rakam
en fazla 30 kağıt idi ya da 31/32 o kadar üstelik modeli de eskimiş yani bu işte 1 sene bile önemli şimdi 2 sene oldu
benden en fazla 25 kağıt çalışır

++
Oled çi bazı arkadaşlar oldu(yeni alanlardan bahsediyorum)bunlar için bana mail atın forumlarda yazmıyorum bu konuyu!
sadece oled için ama lcd olursa cevap vermiyorum canozy@yahoo.com

Geri
Üst Alt