Arkadaşlar merhaba tv tavsiyesine ihtiyacım var kafam çok karıştı yardımcı olursanız sevinirim bütçe 100k ya kadar ekran 65 öncelik ama 75 te olabilir. Aslında kasım indirimlerinden almayı planlamıştım yaşadığım deneyimleri aktarayım. Samsung 2013 f9000 serisi kullanıyorum ve hala çok güzel bir tv başlarda yan oda için 55 yeterli diye düşünüp ve fazla da pahalı olmasın diye başka bir forumda ki yazılanlara istinaden internet ten TCL 55c755 aldım 32bin TL ye. Sonra 65 ekran olsun istedim cayma hakkımı kullandım ama teknoloji mağazası kutuda hafif çizik var diye iade yi kabul etmedi hakem heyetine başvurdum(Daha sonuçlanmadı) sonra TCL 65c855 aldım 55bin TL ye sağlam geldi servis kurarken kutudan paneli kırık çıktı iade/değişim raporu verdi tekrar yeni ürün gönderildi gelen ürün de kutu hasarı vardı biraz ben de kargoyu kabul etmedim ve para iadesi yaptılar tv alamamış oldum. Bu arada tabi fiyatlar arttı şimdi daha fazla para vermek zorunda kalacağım. TCL yi eledim oled alma fikri oluştu philips 65oled909 hoşuma gitti ama kararsızlıktan o da tek yerde satılıyor indirimli hali 101 den 110 a çıktı yeni. Oled alıp ta yanarsa çok mu açık kaldı kapatayım kanal değiştireyim vs. rahat kullanamamak ta olursa diye düşünüyorum LG c4 te baktım bugün samsung qn90d önerdiler(samsung dolby vision yok diye biliyorum) mağaza da. Ambilight seviyorum. Gündüzleri tv kapalı akşam da genellikle platform dan dizi film spor normal kanallardan dizi vs. kullanılacak ama oled alırsam sabah aç akşam kapat özgürlüğüm olmayacaksa o da stres yapar.